Børn

1071 Varer

Her finder du alt det lækre, slidstærke og funktionelle tøj og udstyr til børn: Flyverdragter, børnestøvler, børnehuer- og handsker, shorts og
T-shirts, soveposer, rygsække og meget mere.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kvalitetstøj og -udstyr til børn

Hvis du selv er fan af lækkert udstyr til rejse, fritid og friluftsliv, forstår du sikkert til fulde glæden ved og fornøjelsen af at have det rigtig tøj, fodtøj og øvrigt udstyr til dit eventyr. Det gælder selvfølgelig også børnene, selv om de måske er lidt nemmere at stille tilfredse.

Her hos Eventyr har vi et stort udvalg af outdoortøj til børn, og vi kan hjælpe med påklædningen fra top til tå og fra inderst til yderst.

Så hvad end det står på eventyr i sneen, hytteture med skolen, skovture i regnvejret, løb på fodboldbanen eller noget helt andet, så har vi lige det, som I har brug for.

Hos Eventyrsport har vi rigtig mange anerkendte mærker i butikken og webshoppen. Du kan finde alt fra støvler og sandaler til børn, til flyverdragter og varme huer fra et væld af forskellige kvalitetsmærker.

I vores udvalg kan du eksempelvis finde tøj, fodtøj og rygsække til børn fra mærker som Fjällräven, Bisgaard, Adidas, Didriksons, Helly HansenMolo, Mikk-Line, Reima, Viking og mange flere.

Ovenfor kan du se et overblik over vores mange forskellige kategorier af outdoortøj, tøj og fodtøj til børn. Her kan du klikke ind på hver enkelt kategori og finde frem til lige det, som du er på udkig efter.

Du kan også kigge teksten herunder igennem og få et kort overblik over alle vores kategorier og læse om, hvad vi har at byde på af gode produkter til børn.

Kategorier

I vores butik har vi tøj, sko og udstyr inden for utallige kategorier: Jakker til sommer, vinter og regn. Flyverdragter, termotøj, fleece, strik, bukser, trøjer og meget mere. Derfor kan du altid finde den helt rette beklædning til dit barn.

Vi har sokker, strømper, undertøj, samt huer og vanter, så dit barn altid kan holde varmen. Vi har forskelligt fodtøj til alt slags vejr såsom støvler, sko, sandaler, osv.

Med andre ord; du kan finde alt i tøj, sko og udstyr til børn, som holder af at være aktive og ude i naturen. Herunder finder du den kortere gennemgang af forskellige kategorier.

Varme og rare flyverdragter og jakker til børn

Hvis ungerne skal med på tur, skal de selvfølgelig også klædes ordentligt på. Deres udstyr skal ikke være en dårligere kvalitet end dit eget, hvis de også skal have en rigtig god oplevelse!

Funktionalitet - f.eks. vandtæthed, åndbarhed og slidstyrke - har højeste prioritet, men udseendet er heller ikke uvæsentligt. Vi fører varmt vintertøj, flyverdragter og termotøj til børn - i den allerbedste kvalitet.

Spørger man børnene selv, er der sjældent tvivl om, hvad de foretrækker i kulden, nemlig en varm og vandtæt flyverdragt! Den er nem at lege i, har god bevægelsesfrihed, og der er ingen samlinger hvor regn, sne og sjap kan slippe ind.

Børn bruger ofte mange timer udendørs, og det betyder, at der slides på overtøjet med leg i al slags vejr og med et væld af aktiviteter lige fra rutschebaneture til mudderkagebagning. Det stiller selvfølgelig store krav til flyverdragterne. Hos Eventyrsport forhandler vi flyverdragter, hvor kvalitet, funktionalitet – f.eks. vandtæthed, åndbarhed og slidstyrke – har højeste prioritet.

I udvalget af flyverdragter til børn finder du modeller fra en masse gode mærker og i et væld af forskellige farver. Vi har eksempelvis flotte Reima flyverdragter i alt fra grønne til røde farver og flyverdragter til de helt små fra Isbjörn.

Flyverdragter er især gode til de mindre børn, hvorimod de større vil gerne have sig frabedt at gå i den slags, og derfor har vi naturligvis også bukser og jakker, som frit kan kombineres.

Hvis I skal på skiferie og du skal ud og købe noget skitøj, så kan I tage et kig på vores store udvalg af flot og varmt skitøj til børn. Her finder I både skijakker i flotte farver, slidstærke skibukser, varmt skiundertøj, samt lune skihandsker- og luffer.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af jakker til børn, som egner sig perfekt til hverdagsbrug - lige til at have på i børnehaven, skolen eller på tur med familien. Yderligere kan I også finde et stort udvalg af godt termotøj til, når der eksempelvis kun er brug for lidt lunt overtøj på en kølig aften.

Regntøj til de våde dage

Det er ikke altid, at børn tænker over vejret, hvis legen er god. Men et sæt regntøj skal de have, og gerne flere, hvis dagligdagen byder på aktivt udeliv i skovbørnehave og SFO.

Børns regntøj skal kunne holde til lidt af hvert og tåle at blive møgbeskidt af dejlig mudder fra vandpytter og skovbund. Derfor skal regntøjet også være af høj kvalitet, så det kan klare en hel dag med fart over feltet.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regntøj til børn. Du finder både traditionelt gummiregntøj, som er vandtæt, men ikke særlig åndbart samt typer, som er vandtætte og åndbare - enten med membran eller coating. Samtidig er der et væld af forskellige farver og modeller, både til de helt små og de lidt større børn.

Om du er mest på udkig efter et helt regnsæt, eller hellere vil have regnbukser og regnjakke separat, er helt op til dig. Der er nok at vælge imellem, så du kan helt sikker finde det regntøj, der passer dit barn helt perfekt.

Behageligt børnefodtøj til ethvert formål

Et barns hverdag og fritid kan byde på meget forskelligt vejr og mange forskellige aktiviteter. Det kræver også en del forskelligt fodtøj. Det kan være lidt overskueligt, at skulle have fundet frem til alle de nødvendige modeller. Men bare rolig, du er kommet til det rette sted, hvis du er på udkig efter de helt rette sko til dit barns fødder.

Hos os kan du nemlig finde et stort udvalg af fodtøj til børn. Vi har blandt andet vinterstøvler, gummistøvler, sandaler og sko til børn. Fodtøjet kommer uden undtagelse fra gode kvalitetsmærker, som Viking, Keen, Teva, Salomon m.fl.

Vi har vandtætte vinterstøvler med isolerende foring, festlige eller diskrete gummistøvler, robuste sko med og uden vandtæt membran, som kan bruges til lidt af hvert.

Hvis du er på udkig efter et par nye sandaler, så finder du sandaler i en masse forskellige og flotte designs på hylderne i Eventyrsport. 

Vi har også løbesko til, når den står på forskellige slags sport, samt hjemmesko til at holde fødderne lune derhjemme. Med andre ord, vi har alt i sko, sandaler og støvler til børn - så der er helt sikkert også det par, som du er på udkig efter til dit barn.

Bliv klar til al slags sport

Mange børn har fuld fart over feltet og et godt fyldt energidepot. En god måde at få brændt noget af krudtet af på, er med forskellige slags sport og aktiviteter.

Der findes et væld af sportsgrene, som børn kan gå til. Det kræver selvfølgeligt også lidt forskelligt tøj og udstyr. For der er jo forskel på, om man skal til idræt i skolen, ud på fodboldbanen eller til svømning.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af sports- og løbetøj til børn. Her er der både korte og lange bukser, trøjer og t-shirts til børn og sports bh'er til pigerne.

Står den i stedet på svømning, så har vi også badetøj til børn. Her er både badeshorts, badedragter og bikinier, som kan bruges i svømmehallen men selvfølgelig også til en tur på stranden. Vi har også våddragter, hvis I skal ud på eventyr, hvor det er godt at kunne holde varmen i vandet.

Bukser og overdele til børn

Hvad end dagen står på skole, børnehave, sport eller eventyr, så skal alt tøjet altså bare helst sidde behageligt og godt. Det er vist noget, vi alle kan blive enige om.

Derfor er det også godt at have nogle gode tykke trøjer, smarte t-shirts og behagelige bukser og shorts liggende klar i skabet. Vi har butikken fyldt med godt og smart tøj til børn, til både hverdag, udendørs aktiviteter og sport. Alt sammen fra gode kvalitetsmærker og i flere flotte designs, farver og størrelser.

Få styr på det inderste lag

Giv ungerne noget godt undertøj på og kombiner det med noget af det gode overtøj, så er de klar til timevis af sunde timer på skibakken, kælkebakken, i skoven eller haven. Vælg undertøj med en større eller mindre mængde uld for optimal temperaturregulering.

Svedtransport er knap så væsentlig en parameter for børn som for voksne, og skulle der alligevel blive varmt i flyverdragten, er det jo smart, at ulden isolerer, selv om den bliver fugtig i modsætning til f.eks. bomuld, som bare bliver koldt.

Flotte huer, hatte, kasketter og handsker

Hovedet skal beskyttes mod såvel sol som kulde, og hos Eventyrsport finder du et kæmpe udvalg i solhatte, kasketter og huer til enhver smag. Kasketter og solhatte er det helt rette valg på de varme dage, hvor sålen kan brænde i nakken eller skære i øjnene.

De varme huer er det bedste værn mod kulde på de kolde dage, som gerne er hverdag i løbet af efterår og vinter. På sådan en dag, så er det bedste simpelthen at kunne trække en varm hue ned over ørerne - og det synes dit barn helt sikkert også.

Kolde fingre forhindres nemt med et par gode handsker eller luffer fra vores righoldige udvalg. Med sådan et par på hænderne, så er dit barn helt klar til flere timers leg og sjov ude i det kolde vejr.

Du kan finde udvalget af flotte og gode accessoires til børn på siden her.

Rygsække og skoletasker til børn

Du gør dit barn en bjørnetjeneste, hvis du hele tiden bærer rundt på deres bagage. Den skal selvfølgelig ikke være for tung, men en lille rygsæk, der rummer dagens forplejning, kan man altså sagtens selv bære i børnehavealderen.

Rygsækken skal selvfølgelig passe i størrelsen, og den skal have nogle ordentlige seler, som kan justeres, så rygsækken sidder højt på ryggen og ikke slasker rundt på lænd og bagdel. Dette gælder i høj grad, når der begynder at komme vægt i form af skolebøger, computere og den slags i rygsækken, som så forvandler sig til skoletaske.

Skal du have dit barn med på vandretur, skal du have fat i en rygsæk, der har et godt hoftebælte. Du kunne jo heller ikke selv finde på at tage på vandretur med en dårligt siddende rygsæk, vel?

En god rygsæk er altså helt essentiel i flere forskellige situationer. I vores udvalg finder du desuden også flotter sportstasker og duffels, samt smarte rulletasker. Du kan se hele udvalget af tasker og rygsække til børn lige her.

Tilbud på børnesko og børnetøj

Billigt udstyr er sjældent det samme som godt udstyr, men hvis du holder øje med webshoppen, vil du opdage, at der altid er gode tilbud at finde - også til børn. Vi har løbende gode tilbud, som du kan se ved at benytte dig af sorteringsfilteret øverst til venstre på denne side, hvor du kan klikke ’kun tilbud’ eller ved at klikke her

vores store outlet kan du også altid finde alt det beklædning og udstyr, som vi lige nu sælger til ekstra skarpe priser. 

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. fodtøj og outdoortøj til børn, så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub - det er ganske gratis.

Find børnetøj og -sko hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af tøj og fodtøj til hele familien. På siden her finder du udvalget til børn, men vi har naturligvis også en masse gode kvalitetsprodukter til damer og herrer. Der er altså noget for hele familien.

Du kan kigge udvalget igennem her i vores webshop, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret i stort set hele Danmark. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med gode råd og kyndig vejledning, så du kan få det helt rette børnetøj og udstyr med dig hjem.