Adidas

43 Varer

Adidas Ultra Boost og Adidas Adizero Boston er to ikoniske modeller i en lang række af løbesko fra det tyske topbrand. Med deres opfindelse af Boost teknologien satte Adidas nye standarder for returenergi i skum og de udvikler stadig.

VORES GRØNNE FAVORITER FRA ADIDAS TERREX

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet. Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.

adidas_terrex_banner_800x800px

ADIDAS TERREX | CAREFUL CHOICE

Adidas TERREX-kollektionen er designet til at besejre naturens kræfter med alt fra holdbare vandrestøvler til fjerlette og vindtætte jakker. Det eneste, du skal beslutte, er, hvilket terræn, du skal ud i.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Find løbesko og lækkert løbetøj fra Adidas

Adidas er kendt i hele verden for deres store udvalg af moderigtige tøj, smarte sneakers og funktionelt sportstøj, der er skabt til resultater. Her er deres løbesko ingen undtagelse.

De tre ikoniske striber er et hyppigt syn i gadebilledet, til store internationale stævner, på kendisser og blandt børn og unge. På træningstøj, -sko og -udstyr, til alle typer af motionister og til mange forskellige sportsgrene. Mange kender de populære Stan Smith sneakers, Adidas Originals, Adidas Superstar, Ultraboost eller de klassiske træningsbukser til børn.

Find din næste løbesko

Hos Eventyrsport har vi det bedste fra Adidas' løbeverden. Både indenfor asfaltløb og trailløb. Vi fører løbesko, vandrestøvler og -sko samt tøj til høj puls og vandreture i naturen. Mon ikke du også kan finde et par i vores sortiment, der kan gøre din træning lidt sjovere?

Find produkterne her på webshoppen eller ude i vores butikker. Har du brug for vejledning til valg af størrelse på sko eller tøj, så har vi lavet en størrelsesguide til Adidas.

Shop Adidas Løbesko til damer

Shop Adidas Løbesko til herrer

Skulle du få købt den forkerte størrelse eller forkerte farve, så har vi 365 dages bytteservice på ubrugte varer. Og der er tilmed fri fragt og retur.        

adidas_II

Den originale sko som førte Lina Radke til OL guld i 1928

Historien bag Adidas

I 1924 blev firmaet ”Gebrüder Dassler” grundlagt af de to brødre Adolf og Rudolf med målet om at skabe det bedst tænkelige udstyr til topatleter. En af deres første store succeser kom allerede i 1928, da Lina Radke vandt OL guld i én af deres sko.

Efter et brud mellem de to grundlæggere førte Aldolf produktionen videre fra 1949 og navngav året senere firmaet ”Adidas”. De tre streger blev født og en ny æra var begyndt. Den anden bror Rudolf stiftede i øvrigt brandet Puma…

I 1967 så man daværende topspiller i fodboldverdenen Franz Beckenbauer iklædt en træningsdragt med de velkendte striber ned langs armene og på siden af hvert ben. Et design der siden da har været ikonisk og har været uniform for indenfor hiphop og ungdomskulturer.

Adidas lytter til atleterne

Siden tidernes morgen har udviklingen af Adidas produkter sket i tæt samarbejde med de atleter, der bruger produkterne. Bag alle key-products ligger et utal af tests og feedback.

Således var brandets første succes på løbebanen da tyske Lina Radke vandt OL guld på 800m i et par af deres spikesko. Endda i ny verdensrekord. Siden har også ikoniske Jesse Owens vundet store sejre i det, der senere skulle blive kendt som Adidas.

Boost dit løb

Boost er Adidas’ revolutionerende mellemsålsmateriale, der siden sin oprindelse i 2013 har været en fast bestanddel i rigtig mange af modellerne fra Adidas.

Måden hvorpå BOOST laves og fungerer er selvfølgelig meget videnskabelig, men kort (dog meget beskrivende) sagt, så laves det ved at man støbeformer små TPU (termoplastisk polyurethan) ’perler’, hvorimellem der er luft. Egenskaben som BOOST har er, at den er meget blød og meget fjedrende, hvilket sikrer en høj grad af stødabsorbering og returenergi. Derudover er det et meget slidstærkt materiale med en lav vægt.

Adidas Ultra Boost er en af Adidas’ mest populære løbesko hele mellemsålen på modellen er af 100% Boost-skum. Overdelen er i de seneste udgaver lavet af genbrugsmaterialer, som kun er med til at gøre Adidas UltraBoost endnu mere populær.

Som løbesko er UltraBoost er vaskeægte allround løbesko, der fungerer til både længere langsomme ture og kortere ture i højere tempo. Du vil især få glæde af den, hvis du søger en løbesko med masser af komfort.

Rigtig mange bruger Ultraboost som en behagelig og smart sneakers til hverdag, hvor du vil føle dig endnu bedre tilpas selv efter mange skridt på en dag, takket være dem bløde sål.

Adidas Ultra Boost findes til både herre og damer hos Eventyrsport.

Vigtige teknologier i produkter fra Adidas

Funktionelt tøj til den aktive atlet

Adidas har et hav af interessante teknologier, som de bruger i deres funktionelle tøj. Alle disse teknologier er tiltænkt til aktivt brug, og har fokus på høj åndbarhed. Her tager vi fat på nogle af de meste markante du vil støde på, når du køber produkter med de tre striber.

Når det kommer til tøj, så opererer Adidas med én hovedteknologi – AEROREADY – som herefter har fire underteknologier: RAIN.RDY, HEAT.RDY, COLD.RDY og WIND.RDY

AEROREADY er hovedteknologien i tøj (og enkelte sko/støvler) fra Adidas. Det kan findes i f.eks. t-shirts eller tights.

Det som AEROREADY bidrager med, er følelsen af en let og meget åndbar trøje, som sørger for, at du holdes tør og tilpas vha. materialer med høj svedtransporterende effekt.

Men det er ikke nødvendigvis alt tøj, der blot skal være let og åndbart. De har derfor lavet fire underkategorier til AEROREADY, som kan findes i noget af deres mere tekniske tøj.

RAIN.RDY er Adidas’ take på en vandtæt teknologi, der kan bruges mens man er aktiv. Selvom teknologien gør tøjet vandtæt, så er det fortsat svedtransporterende og åndbart og du kan føle dig komfortabel hele vejen gennem din træning i regnvejr. Perfekt til vandreturen på en våd dag.

På de helt varme dage, vil du blive rigtig glad for tøj med HEAT.RDY-teknologien. Den giver en kølig fornemmelse, når solen og sveden varmer dig op. Den er desuden yderst åndbar og ventilerende, så du er sikret en optimal regulering af kroppens varme.

COLD.RDY derimod er til de kolde dage. Det er en isoleringsteknologi, der udover at være åndbar, også er varm. Den isolerer, hvorved man føler sig varm, når man f.eks. løber om vinteren.

COLD.RDY er den oplagte teknologi at kigge efter i vintermånederne, når man vil være aktiv på trods af kulden.

Sidst, men ikke mindst, findes WIND.RDY, som er Adidas’ vindtætte-teknologi. Den giver tøjet et vindstoppende OG vandafvisende lag uden dog at være decideret regntøj. En rigtig god kombination til aktiviteter med høj puls, som eks. løb, på dage med vand fra oven.

Løbesko til motionisten og atleten

Når det kommer til løbesko fra Adidas, så findes der ligeledes vigtige teknologier at hæfte sig ved. Udover den revolutionerende boost-skum, som vi tidligere nævnte, er det vigtigt at hæfte sig ved begrebet Lightstrike, Repetitor og EnergyRods.

Skumtypen Lightstrike bruges i fodtøj fra Adidas på tværs af discipliner; basketball, baseball, løb osv. Det er en ultralet skumtyper, der tilføjer masser af energi, et kontant afsæt og som samtidig er meget modstandsdygtigt. Den er med til at sikre, at du kan holde momentum over lang tid og på lange distancer.

Når Lightstrike får tilnavnet Pro på sig, drejer det sig om en konstruktion med tre lag Lightstrike.

Lightstrike bruges også i kombinationen med Boost og giver en blødere stødabsorbering med super energireturnering og stadig lav vægt i forhold til tilsvarende mængde stødabsorbering.

Repetitor skum vil opleves fastere og lettere end boost-skum, men bruges ofte i samme type af løbesko; allround løbesko til lange ture. Repetitor kommer i flere udgaver med forskellige hårdheder og bruges ofte i kombinationer, for at skabe stabilitet i landing og dynamik i afsættet.

Repitor+ er fremstillet med 15% genbrugte materialer.

Energy Rods er en carbon-baseret konstruktion af tynde, lange rør, der ligger på langs inde i mellemsålen, nærmest som fem fingre, for at skabe maksimal fremdrift og et hurtigt afsæt.

Stå fast når det gælder

Adidas har et årelangt samarbejde med dækproducenten Continental og således er langt de fleste ydersåler belagt med den ekstremt slidstærke gummi. Ikke mindst har den lang holdbarhed, den medvirker også til øget dæmning og giver en fremragende greb på hårde og såvel som våde underlag.

Terrex_SS21_FOT_ENGAGE_MALE_03

Kom ud på trailsporet

Adidas Terrex er en serie af seriøse produkter til trailløb. Ambitionen fra deres side har fra starten været, at blive det bedste trail-brand i verden. Og de er godt på vej med en serie af trailløbesko i fremragende kvalitet, tøj der fungerer og godt grej der virker.

Adidas TERREX-kollektionen består af hårdføre og robuste produkter til krævende udfordringer og er designet til at stå distancen med alt fra lynhurtige løbesko, holdbare vandrestøvler til fjerlette og vindtætte jakker. Til alle tænkelige formål, underlag og terræn.

Find alle Terrex løbesko blandt vores trailsko til herrer og trailsko til damer.

Har du lyst til at vide mere om trailløb og blive klogere på hvad der adskiller en løbesko til trailløb fra en almindelig løbesko, så kan du læse mere i artiklerne om emnet inde på vores blogunivers, hvor vi har en hel sektion omkring løb.

Læs mere:

Derfor er trailløb godt for alle løbere

Vælg den helt rigtige trailsko

Bæredygtige løbesko og løbetøj

Adidas er langt fremme i feltet, når det kommer til bæredygtige teknologier og ambitioner på området. Flere af deres løbesko og langt størstedelen af deres løbetøj, er fremstillet med genanvendte materialer.

Et par af de meste markante tiltag Adidas arbejder med hedder Primegreen og Primeblue.

Primegreen er et mærkat, som Adidas sætter på nogle af deres produkter. Det angiver, at mindst 40% af de materialer, som er brugt, er genanvendte. De har for nyligt udbygget dette med endnu et bæredygtigt tiltag, som hedder Primeblue.

Primeblue mærkatet betyder, at produktet dels indeholder mindst 40 pct. genanvendte materialer og at der er tale om plastik, som er samlet fra kyster og strande i samarbejde med Parley for the Oceans. Plastikaffaldet bliver lavet om til polyester, der kan bruges i tøj og sko.

Adidas har også gang i en masse bæredygtige teknologier i form af indfarvningsmetoder, retursystem af sko, samt plastik fra kyster og strande, der laves til sko.

Find et godt tilbud på Adidas sko og tøj

Hvis du leder efter et godt tilbud på Adidas, så brug filtret ”kun tilbud” eller klik her. Vi har hele tiden en masse gode tilbud på både tøj og sko med de tre striber.

Adidas producerer også meget mere end gode, kvalitetssko. Hvis du vil fuldende looket, så tag et kig på vores udvalg af løbe t-shirts og bukser, måske de findes i en farve, der matcher dine nye sko?

Shop Adidas jakker og trøjer

Shop Adidas t-shirts

Shop Adidas singletter

Shop Adidas BH'er og undertøj

Shop Adidas bukser

Shop Adidas tights

Shop Adidas shorts

Shop Adidas badetøj

Shop Adidas til børn