Adidas

Adidas Ultra Boost og Adidas Adizero Boston er to ikoniske modeller i en lang række af løbesko fra det tyske topbrand. Med deres opfindelse af Boost teknologien satte Adidas nye standarder for returenergi i skum og de udvikler stadig.

VORES GRØNNE FAVORITER FRA ADIDAS TERREX

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet. Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.

adidas_terrex_banner

ADIDAS TERREX | CAREFUL CHOICE

Adidas TERREX-kollektionen er designet til at besejre naturens kræfter med alt fra holdbare vandrestøvler til fjerlette og vindtætte jakker. Det eneste, du skal beslutte, er, hvilket terræn, du skal ud i.

per side
Sorter stigende

Adidas, de tre ikoniske striber vi alle kender.

Adidas er kendt i hele verden for deres mange produkter, derfor er de tre velkendte striber et hyppigt syn i gadebilledet. De producerer træningstøj, -sko og -udstyr, til alle typer af motionister og til mange forskellige sportsgrene. Mange kender de populære Adidas sneakers, der er perfekt til hverdagsbrug. Men det er ikke kun indenfor de ikoniske sneakers, som Adidas Originals og Adidas Superstar, at de brillerer, også til løb er et par sko fra mærket et oplagt valg.

Find dit perfekte løbesko-match her

Adidas er et kendt og elsket sportsbrand. Der er en stor sandsynlighed for, at du på et tidspunkt i livet har haft et par af deres behagelige sko på dine fødder. Og hvis ikke, er det så ikke på tide?

Hos Eventyrsport har vi det bedste fra Adidas' løbeverden. Både indenfor asfaltløb men også trailløb. De er et af de største løbebrands i verden, og de kan derfor levere topprodukter både til den alsidige motionist og til den krævende atlet. Vi har et stort udvalg af Adidas sko, så mon ikke du finder et par, der passer helt perfekt til dig

Adidas lytter til atleterne

Siden tidernes morgen har udviklingen af Adidas produkter sket i tæt samarbejde med de atleter, der bruger produkterne. Bag alle key-products ligger et utal af tests og feedback.


Således var brandets første succes på løbebanen da tyske Lina Radke vandt OL guld på 800m i et par af deres spikesko. Endda i ny verdensrekord. Siden har også ikoniske Jesse Owens vundet store sejre i det der senere skulle blive kendt som Adidas.

Efter et brud mellem de to grundlæggere – og brødre – Adolf og Rudolf i 1948 førte Aldolf produktionen videre og navngav året senere firmaet ”Adidas”. En ny æra var begyndt.

Den anden bror Rudolf stiftede i øvrigt brandet Puma…


adidas lina radke

Den originale sko som førte Lina Radke til OL guld i 1928

Boost dit løb

Boost er Adidas’ revolutionerende mellemsålsmateriale, som består af TPU. TPU er et nytænkt stødabsorberingsmateriale, som er en plastik, der normalt bliver brugt til at stabilisere mellemsålen. De er nu lykkedes med at puste den op til en masse små og slidstærke bobler, som giver en fremragende stødabsorbering og energireturnering.

Adidas Ultra Boost er en af Adidas’ mest populære løbesko, og den er proppet med deres mest revolutionerende teknologi i mange år: Boost. Faktisk består mellemsålen af 100% Boost.


Adidas Ultra Boost er lavet i - hvad de kalder - Primeknit. Primeknit er en strikket overdel, som giver en omfavnende og særdeles behagelig pasform. Du har ingen syninger eller ujævnheder. Overhovedet. Du kan blot tage skoen på, og så sidder den der.


Hælkappen på Adidas Ultra Boost virker ved første øjekast meget minimalistisk, men den giver en god stabilitet i skoen. Ultra Boost skal altså nok få dig sikkert igennem de korte såvel lange træningspas uden problemer.

Ultra Boost herre og Ultra Boost Dame er begge at finde hos Eventyrsport.

Kom ud på trailsporet

Adidas Terrex er en serie af yderst seriøse trail produkter til den krævende trailløber. Ambitionen fra Adidas er at blive det bedste trail brand i verden. Og de er godt på vej med en serie af trailløbesko i fremragende kvalitet. 


Lad os eksempelvis tage modellen Adidas Terrex Agravic Boa. Her får du nogle af de mest anerkendte teknologier i verden som BOA-system, Boost materiale i mellemsålen samt Continental gummi i ydersålen. Mixet af disse teknologier ender ud i et par trail løbesko af højeste kvalitet.
  

Er det et par trailsko, du leder efter, så vælg ”Trailløb” under ”aktivitet” som filter til venstre eller klik her. Så ser du kun sko til lige netop det formål.

Gør en god handel og fuldend looket

Hvis du leder efter et godt tilbud, så brug filtret ”kun tilbud” eller klik her. Vi har hele tiden en masse gode tilbud på både tøj og sko fra Adidas.

Adidas producerer også meget mere end gode, kvalitetssko. Hvis du vil fuldende looket, så tag et kig på vores udvalg af løbe t-shirts og bukser, måske de findes i en farve, der matcher dine nye sko?adidas terrex trail