Adidas

Adidas Ultra Boost og Adidas Adizero Boston er to ikoniske modeller i en lang række af løbesko fra det tyske topbrand. Med deres opfindelse af Boost teknologien satte Adidas nye standarder for returenergi i skum og de udvikler stadig.

  per side
  Sorter stigende

  Hos Eventyrsport har vi det bedste fra Adidas' løbeverden. Både indenfor asfaltløb men også trailløb. Adidas er et af de største løbebrands i verden, og de kan derfor levere topprodukter til den alsidige motionist og den krævende atlet. 

  Adidas lytter til atleterne
  Siden tidernes morgen har udviklingen af Adidas produkter sket i tæt samarbejde med de atleter, der bruger produkterne. Bag de alle key-products ligger et utal af tests og feedback.
  Således var brandets første succes på løbebanen også da tyske Lina Radke vandt OL guld på 800m i et par af deres spikesko. Endda i ny verdensrekord. Siden har også ikoniske Jesse Owens vundet store sejre i det der senere skulle blive kendt som Adidas.

  Efter et brud mellem de to grundlæggere – og brødre – Adolf og Rudolf i 1948 første Aldolf produktionen videre og navngav året senere firmaet ”Adidas”. En ny æra var begyndt.

  Den anden bror Rudolf stiftede i øvrigt brandet Puma…

  adidas lina radke

  Den originale sko som førte Lina Radke til OL guld i 1928

  Boost dit løb
  Boost er Adidas’ revolutionerende mellemsålsmateriale, som består af TPU. TPU er et nytænkt stødabsorberingsmateriale, som er en plastik, der normalt bliver brugt til at stabilisere mellemsålen. Adidas er nu lykkedes med at puste den op til en masse små og slidstærke bobler, som giver en fremragende stødabsorbering og energireturnering.
  Adidas Ultra Boost er en af Adidas’ mest populære løbesko og den er proppet med deres mest revolutionerende teknologi i mange år: Boost. Faktisk består mellemsålen af 100 % Boost.
  Adidas Ultra Boost er lavet i - hvad Adidas kalder - Primeknit. Primeknit er en strikket overdel, som giver en omfavnende og særdeles behagelig pasform. Du har ingen syninger eller ujævnheder. Overhovedet. Du kan blot tage skoen på, og så sidder den der.
  Hælkappen på Adidas Ultra Boost virker ved første øjekast meget minimalistisk, men den giver en god stabilitet i skoen. Ultra Boost skal altså nok få dig sikkert igennem de korte såvel lange træningspas uden problemer.

  Adidas Ultra Boost herre og Adidas Ultra Boost Dame er begge at finde hos Eventyrsport.

  Kom ud på trailsporet
  Adidas Terrex er en serie af yderst seriøse trail produkter den krævende trailløber. Ambitionen fra adidas er at blive det bedste trail brand i verden. Og de er godt på vej med en serie af trail løbesko i fremragende kvalitet. 
  Lad os eksempelvis tage modellen Adidas Terrex Agravic Boa. Her får du nogle af de mest anerkendte  teknologier i verden som BOA-system, Boost materiale i mellemsålen samt Continental gummi i ydersålen. Mixet af disse teknologier ender ud i  et par trail løbesko af højeste kvalitet.  

  adidas terrex trail