Didriksons

Velkommen til vores Didriksons-shop. På disse sider finder du et af Danmarks største udvalg af Didriksons til både voksne og børn, masser af tøj til alle årstider.

per side
Sorter stigende

Didriksons 1913

I 1913 startede Julius og Hanna Didrikson med at producere oil-skin-beklædning i Grundsund i Sverige. Her på Vestkysten, hvor Sverige møder Kattegat og Skagerrak, var der et konstant behov for robust og funktionel beklædning til især fiskeindustrien. For hele tiden at forbedre produktet var og er det vigtigt for Didriksons at være i tæt kontakt med brugerne. Didriksons har udviklet sig støt siden starten - men tog et stort spring fremad, da oil-skin blev udskiftet med gummi, og muligheden for at 'svejse' materialer sammen så dagens lys. Det betød 100% vandtæt beklædning. Så mangler vi bare åndbarheden - og den nåede Didriksons også til. I dag producerer Didriksons et bredt udvalg af beklædning til alskens friluftsliv og dets skiftende vejr, ligefra jakker, fleecetrøjer og regntøj til flyverdragter og vinterparkaer, og såvel til børn som til voksne. Tag også et kig forbi Didriksons hjemmeside, hvor du kan læse mere og se det lækre, virtuelle katalog.

 

Jakker 

Vi har Didrikson jakker til ethvert formål. I sortimentet finder du både softshells, vinterjakker, der typisk er foret med fiberfor, regnjakker,som også kaldes skaljakker, samt parkaer m.m. Vi har både jakker til herrer og jakker til damer.

 

Flyverdragter til børn

En flyverdragt er et must i de fleste danske hjem, når først vinteren står for døren. Den danske vinter, der oftes byder på mange kolde, blæsende og sludfyldte dage, stiller store krav til påklædningen, der ikke blot skal være varm, men i særdeleshed også vandtæt, åndbar og ikke mindst slidstærk. Didriksons flyverdragter har vundet adskillige test både herhjemme og i udlandet hvert år, og selvom modellerne skifter, så er kvaliteten altid i højsædet. Går dit barn i skovbørnehave, eller er én flyverdragt blot ikke nok, så kan der være gode penge at spare ved at blive medlem af vores kundeklub, hvor du vil modtage mails, når vi kører stærke tilbud, eller udsalget står for døren.

 

Didriksons jakker børn og junior

Didriksons er kendte for deres farverige jakker med mange smarte detaljer. Vi har jakker til drenge og jakker til piger og til enhver årstid. Så hvad enten det regner, sneer eller blæser, har vi en jakke, der passer til situationen.

 

Miljø

Didriksons tager hensyn til miljøet i produktionen af deres beklædning. Man undgår skadelige kemikalier og forbedrer løbende arbejdsmiljøet på fabrikkerne. Man har kontorer i Kina og Sverige, som arbejder med miljøforbedringer og kontrol at leverandørerne. Læs mere om deres arbejde her.

 

Didriksons tilbud

Eventyrsport kører jævnligt Didriksons udsalg. Her finder du tilbud på stærke produkter fra Didriksons 1913. Til søgning af Didriksons tilbud kan du også benytte filteret her på siden.

 

Regntøj til børn

- Moaaar, jeg sveder! De fleste forældre kender sikkert til situationen, når purken leger i regnvejr og der er fart over feltet. Didriksons har regntøj til børn der er vindtæt, vandtæt og åndbar. Dermed optimeres klimaet under regntøjet og barnet kan give den fuld gas, selvom fugten falder lidt tungt. Detaljer som tapede syninger, er også noget der kendetegner regntøj fra Didriksons, som har vundet regntøjstest i forbrugerbladet Tænk.

 

Didrikson eller Didriksons?

Kært barn har mange navne. Nogle skriver Didrikson - altså Didriksons uden S, men det skal være med S. 

 

 

Besøg Didriksons hjemmeside: www.didriksons.com