Didriksons

298 Varer

Velkommen til vores Didriksons-shop. På disse sider finder du et af Danmarks største udvalg af Didriksons til både voksne og børn, masser af tøj til alle årstider.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
LANDING-BANNER_1260-x-1260-px__V2
Didriksons_logo


Didriksons: kvalitet og komfort i højsæde

I 1913 begyndte svenske Julius og Hanna Didrikson at producere oil-skin-beklædning i Grundsund, Sverige, og siden er der sket meget. 

I dag er Didriksons et af de største skandinaviske mærker inden for regntøj og anden funktionel beklædning, bl.a. jakker og flyverdragter.

Mærket trækker på mange års erfaring, og det fornemmes på deres mange produkter, hvor der altid er fokus på kvalitet. 

Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af Didriksons' produkter, bl.a.:

Tradition for god kvalitet

Allerede fra starten i 1913 arbejdede Didriksons med at skabe kvalitetstøj, der kunne holde til vind og vejr. I Grundsund på Sveriges vestkyst, hvor Sverige møder Kattegat og Skagerrak, var der nemlig et konstant behov for robust og funktionel beklædning til især fiskeindustrien. 

Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Det var præcis det Julius og Hanna Didrikson gjorde i 1913, da de begyndte at fremstille praktisk arbejdstøj til fiskere i Grundsund. 

I mere end hundrede år har mærket holdt fast i den filosofi. De producerer praktisk, funktionelt tøj, som er behageligt at have på, og holder dig tør uanset vejret.

I dag er de førende i Norden, når det kommer til produktion af funktionelt tøj til børn og voksne, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Iklædt praktisk tøj er hele familien klar til eventyr hele året rundt.

Du finder varme flyverdragter, lækre fleecetrøjer og isolerende skiundertøj, der er designet til at holde familiens mindste medlemmer varme på selv de koldeste dage. Men det er ikke kun de mindste familiemedlemmer, der kan nyde godt af det populære tøj. Didriksons producere tøj til børn, voksne og alt derimellem. 

Går turen mod varmere himmelstrøg finder du også åndbare og lette shorts og t-shirts, så du undgår overophedning på vandreture under sydens sol. Med andre ord: Didriksons står klar til at klæde hele familien på fra top til tå, hele året rundt. 

Vandtæt, åndbart og smart

Didriksons har udviklet sig støt siden begyndelsen, men tog et stort spring fremad, da oil-skin blev udskiftet med gummi, og da muligheden for at kunne ’svejse’ materialer sammen så dagens lys. Det betød 100% vandtæt beklædning. 

Med tiden lykkedes det også at skabe åndbart tøj, og i dag er det derfor muligt at blive holdt tør for regn og sne, samtidig med at der er god åndbarhed i tøjet. På den måde undgår man at blive våd af sved indefra.

Samtidig med at Didriksons skaber godt og funktionelt tøj, formår de også at lave flotte designs, så du på alle måder kan føle dig tilpas i tøjet.

Så uanset om du er til neutrale, stilerene designs eller er mere til smæk på farverne, så finder du helt sikker noget, der passer lige til din smag i vores store udvalg af produkter fra det populære mærke. 

Bæredygtighed er prioriteret højt

Didriksons tager deres ansvar alvorligt, og det gælder også ansvaret for miljøet. 

Alle nye produkter analyseres af Didriksons, så de hele tiden kan udvikle sig i en mere bæredygtig retning ved bl.a. at finde materialer, der er bedre for både miljø og forbrugere. 

Didriksons har således gennem længere tid udelukkende anvendt PFC-fri overfladebehandling af deres vandtætte produkter. De benytter desuden hverken ægte pels, læder eller naturlige dun i deres produkter. 

Siden 2010 har Didriksons været del af Sweden Textile Water Initiative (STWI), som er et samarbejde mellem Stockholm International Water Institute og en række svenske tekstil- og lædervirksomheder. Her arbejdes der på at skabe mere bæredygtig brug af vand i forbindelse med fremstillingen af tekstiler, herunder beklædning.

Didriksons er også medlem af Kemikaligruppen, som er en del af Swerea – et institut for forskning i industrielle fornyelser.

Kemikaligruppen har til formål at informere deres medlemmer, om diverse love og krav, herunder krav til brugen af kemi i produkter.

Didriksons' flyverdragter har vundet adskillige tests både i Danmark og udlandet hvert år, og særligt ét aspekt ved flyverdragterne må ses som lidt af en genistreg. 

Flyverdragterne er skabt med den indbyggede Extend Size-teknologi. Extend Size gør, at dit barn ikke lige med det samme vokser ud af flyverdragten.

Når flyverdragten begynder at blive for lille, kan den lægges ud ved at sprætte nogle særlige sømme op ved ben og arme. På den måde kan flyverdragten holde en sæson mere, og det er ikke kun godt for pengepungen, men også for miljøet.

Didriksons eller Didrikson?

Det er ikke altid nemt at huske, om s’et hele tiden skal være der eller ej, så vi oplever ofte, at mærket både kaldes Didrikson og Didriksons. Den er nu god nok – s skal der på, så det bliver Didriksons.

Find mange gode tilbud

Er du på udkig efter at gøre en god handel? 

Vær en af de første, der får besked om udsalg og gode tilbud på Didriksons. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. 

Du kan også finde aktuelle tilbud ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden. Vi har altid et stort udvalg af produkter fra mærker til en super skarp pris!

Didriksons på web og i butik

Du finder nemt vores udvalg af produkter fra Didriksons her på web. Det er let og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone, og der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

Du kan også komme forbi en af vores fysiske butikker og se vores udvalg af Didriksons. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige det produkt, der passer til dig og dit behov.