Reima

Se vores udvalg af tøj fra Reima. Vi har bl.a. flyverdragter, vinterjakker, vinterstøvler og softshells fra det finske mærke, som har fokus på aktive børns behov, børns sikkerhed og miljøvenlighed. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Reima: Flyverdragter, vinterjakker og andet kvalitetstøj til aktive børn

Skal børnene have kvalitetstøj, som de kan bevæge sig frit i på alle deres eventyr, er Reima et rigtig godt bud!

Finske Reima er et af verdens førende varemærker af funktionelt børnetøj, og de har som deres mission at skabe slidstærkt, sikkert, funktionelt og komfortabelt tøj til aktive børn.

Her på siden finder du bl.a. flyverdragter/overalls, vinterjakker og vinterstøvler.

Størrelsesguide til Reima.

Skarpt blik for detaljen

Aktive børn er glade børn!

Det ved man hos Reima, og derfor er det et helt centralt krav til tøjet, at det er behageligt og giver stor bevægelsesfrihed, så børnene kan boltre sig både inde og ude, uden at blive stoppet af tøj, der generer eller ikke fungerer optimalt.

Enhver detalje på tøjet er derfor nøje designet og udvalgt, så tøjet skaber størst mulig sikkerhed og komfort for barnet.


Tøj til alle situationer

I vores udvalg af overtøj her på siden er der bl.a. Reima-flyverdragter/overalls, som formår at holde ungerne varme og tørre i efteråret og vinteren. Flyverdragterne har et vandsøjletryk på omkring 8000 mm, som for langt de fleste vil være mere end rigeligt til at holde vand på afstand. Da flyverdragterne også har tapede sømme, er der ekstra gode chancer for, at børnene ikke bliver gennemblødt af regn på legepladsen.

Skal børnene være ude i regnvejr i mange timer, så vil det ofte være bedre med decideret regntøj frem for en flyverdragt. Vores Reima-regntøj er åndbart og har tapede sømme.

Vi har også Reima-jakker, bl.a. softshells og vinterjakker.

En Reima-softshell kan f.eks. være rigtig god på en kølig forårs- eller sommerdag, eller når efteråret sætter ind. Når vinteren lægger sig over landet, skal der dog varmere tøj til, og her på siden finder du Reima-vinterjakker, som er vind- og vandtætte, åndbare og har gode detaljer, f.eks. justerbar og aftagelig hætte, samt reflekser.

Leder du efter accessories, f.eks. huer, så er der også råd for det, for Reima laver lækre huer, der holder ørerne godt varme. I vores udvalg finder du f.eks. huer med blødt og varmt fleecefor.

Godt for dit barn og for miljøet

Hos Reima er sikkerhed og bæredygtighed i fokus fra start til slut i fremstillingsprocessen af tøjet, så børnene kan føle sig sikre, når de er iført Reimas produkter, og så der også er en grøn jord til de næste generationer.

Køber du Reima-tøj, er du derfor ikke bare sikret høj kvalitet, men også et gennemtænkt produkt, hvor der er taget mest muligt hensyn til dit barn og til miljøet.

Tøjet overholder derfor alle sikkerhedsforskrifter om børnetøj i de lande, hvor Reima driver aktivitet, herunder også i Danmark.

Reimas produkter er giftfri, og deres materialer overholder globale certificeringsstandarder.

Regntøj og windfleece fra Reima er f.eks. helt uden overfladebehandling, og siden efteråret 2017 er det blevet almindelig procedure, at alt overtøj har en smudsafvisende behandling helt uden fluorocarbon (PFC).

Reima deltager desuden i diverse projekter, der har til formål at skabe mere bæredygtighed i fremstillingen af beklædning, og de er konstant på jagt efter nye materialer, som er mere bionedbrydelige og afgiver et mindre CO2-aftryk.

Køber du Reima-tøj med påsyet pels, kan du være sikker på, at der er tale om imiteret pels. Ligeledes er der taget hensyn til dyrevelfærden i fremstillingen af produkter med dun eller merinould.

Med dunprodukter fra Reima er du derfor sikret, at der ikke er sket plukning af levende fugle, og det kontrolleres, at merinoulden kommer fra lam, der er klippet på en forsvarlig og smertefri måde.

 

Du kan læse mere om Reimas arbejde for bæredygtighed her.

Reima på tilbud

Vær en af de første, der får besked om gode tilbud på tøj fra Reima ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Læs om alle fordelene her.

Du kan også altid finde gode tilbud på Reima ved at benytte tilbudsfilteret længere oppe på siden eller ved at trykke her. 

 

Se også:

Jakker til børn

Bukser til børn

Flyverdragter

Termotøj til børn

Regntøj til børn

Børnesko

Børnestøvler