Skiundertøj til børn

På skiferien, eller blot på kolde dage, er det med at klæde sig varmt på – også allerinderst. Find her vores udvalg af skiundertøj til piger og drenge, hvor vi har undertøj i lækker merinould og også i kunststoffer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Varmt og behageligt skiundertøj til drenge og piger

  Er det blevet tid til igen at suse ned ad pisterne, eller er der blot brug for et godt og varmt inderlag til kolde dage i skolen og børnehaven?

  Tag et kig i vores udvalg af skiundertøj til store og små børn, hvor du finder varianter både i merinould og i kunststoffer.

  Vores skiundertøj til drenge og piger kommer bl.a. fra Icebreaker og Helly Hansen.

  Ski’godt til kolde dage

  Når børnene har fart i skiene på familiens skitur, er der naturligvis brug for noget ordentligt skiundertøj, så børnene kan holde varmen – selv når det er rigtig koldt, eller når aktivitetsniveauet falder.

  Vi har et godt udvalg af skiundertøj til drenge og piger, og vi har skiundertøj i uld til børnene, men også undertøj i kunststoffer.

  Uldent skiundertøj til børn kan måske lyde som en dårlig idé, fordi uld er berygtet for at klø og kradse. Sådan behøver det dog langtfra at være.

  Meget af vores skiundertøj til børn er i merinould, og merinould har meget tyndere fibre end andet uld. Derfor vil kun meget få opleve, at denne type uld er generende.

  Fordelen ved skiundertøj i merinould, eller almindelig uld, til børn, er bl.a., at uld er temperaturregulerende, så barnet er tilpas uanset aktivitetsniveau og temperatur. Desuden kan børnene være iført uldtøj i flere dage, før det begynder at lugte. Dermed kan der spares lidt på tøjet, når der pakkes til skiferien, og vasketøjsbunken bliver heller ikke helt så høj.

  Du kan læse mere om de mange gode egenskaber ved (merino)uld her.

  Vores skiundertøj til drenge og piger findes i flere forskellige farver og mønstre, så der er lidt for enhver smag, og vi har selvfølgelig både undertrøjer og underbukser.

  Skiundertøj til børn: Tilbud og udsalg

  Mangler du skiundertøj til dit barn? Tjek vores aktuelle tilbud på skiundertøj til drenge og piger ved at klikke her eller eller ved at benytte ”tilbudsfilteret” her på siden.

  Du kan også blive en af de første til at få besked, når vi har udstyr og tøj, herunder skiundertøj til børn, på tilbud eller udsalg. Bliv medlem af vores kundeklub og få også en række andre fordele. Du kan læse mere om kundeklubben her.

   

  Se også:

  Undertrøjer til drenge og piger

  Underbukser til drenge og piger

  Uldundertøj til drenge og piger