Regnsæt til børn

34 Varer

Her finder du regsæt til børn i alle størrelser. Der er lette set til de lidt større børn samt robust gummiregntøj i alle regnbuens farver til de mindste.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regnsæt til børn: Hold de små tørre og glade i alt slags vejr

Når det danske vejr viser sig fra sin våde side, er det essentielt at udstyre dine børn med det rette regntøj. Humøret kan nemlig være nok så højt, når børnene begynder på at hoppe i vandpytter, men så snart de er gennemblødte, så går der ikke længe før de bliver kolde, og humøret falder igen.

Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regnsæt til børn, der holder de små poder tørre og glade, uanset om de er til at plaske i vandpytter eller gå på opdagelse i skoven.

De fleste af vores sæt kommer fra kvalitetsmærkerne Mikk-Line og Didriksons, men du kan også finde regntøjssæt til børn fra Isbjörn her på siden.

Regntøjssæt børn vil elske

De regnsæt til børn, du finder her på siden, er designet med både funktionalitet og stil for øje. Det er helt vildt vigtigt, at børnene føler sig godt tilpas i deres regntøj, så de kan nyde udendørsaktiviteterne i al slags vejr med regnsættet på - fordi de synes, at det er et flot og rart sæt regntøj, som de har lyst til at få på. Regnsættene er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er vandtætte og åndbare, hvilket betyder, at børnene kan lege uden at blive gennemblødte både indefra og udefra.

Til pigerne har vi et udvalg af regnsæt til piger, der kommer i forskellige farver og mønstre, så de kan udtrykke deres personlige stil, selv når det regner. Vores regnsæt til drenge er lige så praktiske og stilfulde, med robuste designs og seje detaljer, der vil appellere til de aktive drenge, der elsker at udforske naturen.

Funktionelle og holdbare regnsæt til børn

Når du køber et regnsæt til dine børn, er det vigtigt at investere i noget, der er holdbart og kan modstå leg og eventyr. De regntøjssæt til børn, som du finder her på siden, er skabt til at kunne klare det barske danske vejr og de mange timers sjov udendørs.

Vi har masser af regnsæt til børn, der har smarte og funktionelle detaljer, der gør regnvejrsdagene lidt sjovere. For eksempel har vi regntøjssæt med seler til både drenge og piger, så regnbukserne ikke glider ned, når der leges vildt udendørs. Flere af vores regnsæt har også remme om fødderne, så de heller ikke kravler op på benene.

Af andre smarte detaljer på regnsættene kan vi også nævne reflekser, der giver bedre mulighed for, at din barn bliver set, hvis I går udenfor i regnvejr, mens det er mørkt. Flere af vores regnsæt har også ekstra beskyttelse på knæene, så dit barn ikke slider regnsættet lynhurtigt på de steder på regntøjet, der er ekstra udsat.

Hvad betyder vandsøjletryk for dit barns regnsæt?

Du har måske hørt udtrykket "vandsøjletryk" i forbindelse med regntøj, men hvad betyder det egentlig? Vandsøjletryk er en måling, der angiver, hvor vandtæt et materiale er. Jo højere vandsøjletryk, jo bedre er materialet til at holde vand ude.

Når du vælger et regnsæt til dit barn, er det en god idé at kigge efter et højt vandsøjletryk, da det sikrer, at regnsættet holder vandet ude, selv under kraftig regn. Her på siden finder flere regnsæt til børn med høje vandsøjletryk, så du kan være sikker på, at dine børn forbliver tørre, uanset hvor meget det regner.

Vil du vide mere om vandsøjletryk, og hvordan du vælger regnsæt til dit barn? Så kan du læse mere på vores blog.

Gode tilbud på regnsæt til børn 

Det er dyrt at have børn, og vil du gerne være sikker på, at du sender dit barn ud i verden med tøj, der er af ordentlig kvalitet, så kan det være rigtig dyrt. Men det behøver heldigvis ikke altid at være sådan.

Ved at bruge vores filter ”kun tilbud” længere oppe på siden, kan du nemlig gå på opdagelse blandt vores regntøjssæt, der er sat ned i pris netop nu - og der kan være gode penge at spare. Ellers kan du altid tage et kig i vores outlet, hvor du finder mange flere tilbud på masser af lækkert outdoortøj og -grej.

Se også: