Børnebukser

107 Varer

Her finder du bukser til børn, både skibukser, regnbukser, fleecebukser og bukser til vandring og hverdag. Der er også shorts og kneepants til de varmere dage.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Friluftsbukser til børn

Hos Eventyrsport finder du bukser til skiløb, vinter, regnvejr og kolde dage samt bukser til vandring og hverdag. Børn skal have outdoorbukser, der giver plads til leg og sjov uden bekymringer om mudder og vand. 

Vores 5 bud på friluftsbukser til børn

Skibukser til børn

Børn og sne er en herlig kombination, men man skal naturligvis være klædt på til det. Hos Eventyrsport finder du børneskibukser, der er klar til udfordringerne i den hvide verden.

En af de vigtigste ting ved børneskitøj er, at det skal være varmt. Små børn har ikke samme evne til at sige til, når de bliver kolde, som voksne har. Og man kan jo ikke lade lidt kulde spolere den gode leg! Så en vis mængde isolering i skitøjet er en god idé. Så kan man supplere med flere eller færre lag under jakken, hvis temperaturen ender i den godt og vel blå ende af termometeret. Godt undertøj skal der under alle omstændigheder til.

Når ungerne tumler sig i sneen, hænger den naturligvis fast i tøjet, så det er ret smart, at den ikke gør tøjet vådt, når den tør. Vådt tøj er både koldt og tungt, så vandtæt og måske ligefrem åndbart tøj anbefales. Sørg også for, at det er svært for sneen at trænge ind under tøjet, f.eks. vha. snefang i jakke og bukser, en halsedisse og gode vanter. For de mindste er en flyverdragt det aller bedste.

Skiskole, kælketur, sneboldkamp og snehulebygning kræver alt sammen tøj, der er til at røre sig i, så sørg for, at det ikke sidder alt for stramt. Det skal på den anden side heller ikke sidde og flagre og dermed risikere at hænge fast i noget.

Regnbukser til børn

I den danske hverdag kan man ikke undvære regnbukser. De mindre børn trives godt med de kraftige gummiregnsæt, mens større børn typisk foretrækker noget i lette materialer, og som sidder pænt.

Vandrebukser til drenge og piger

Denne type bukser er syet i meget slidstærke og hurtigttørrende materialer, og de er ofte med aflynelige ben, såkaldte zip off bukser.

De bedste mærker indenfor outdoorbukser til børn

Hos Eventyrsport har vi bukser fra førende outdoormærker som Didriksons, Isbjörn, Fjällräven og Vaude, og vi har altid et eller flere gode tilbud.