Helly Hansen

253 Varer

Velkommen i vores Helly Hansen shop. Her finder du et stort udvalg af Helly Hansens lækre beklædning og bagage til hvis du skal på ski, ud og vandring, rejse eller bare elsker at være ude i al slags vejr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Helly Hansen – kvalitet til alle dine eventyr 

Elsker du at være ude i al slags vejr? Og vil du have tøj, der holder, tøj der kan holde vind og vand ude? Så står Helly Hansen Klar til at klæde dig på fra inderst til yderst.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af Helly Hansens undertøj, trøjer, jakker og bukser til hele familien. Fælles for alle er, at kvaliteten er i top.
Udvalget af deres produkter er stort. Det spænder fra tekniske, avancerede skaljakker til mere simple modeller. Du finder også kvalitetsundertøj i uld eller syntetisk materiale, og skitøj der kan holde selv den mest bidende kulde ude.

Helly Hansen findes i mange forskellige farver og størrelser, der passer alle familiens medlemmer. Det betyder, der er stor chance for, at du finder noget tøj, der falder lige i din smag.

Størrelsesguide for Helly Hansen

Helly Hansen trækker på mange års erfaring

Helly Hansen blev grundlagt i 1877, hvor den norske sømand, Helly Juel Hansen, begyndte at smøre hørfrøolie på sit bomuldstøj. Det resulterede i, at tøjet kunne holde varmen inde og vandet ude. Det optimerede virkelig livet til søs.

Ideen var så god, at Helly Hansen og hans kone begyndte at producere ”oilskin”-regntøj til de norske fiskere.

Siden 1877 er der naturligvis sket en masse. I dag er Helly Hansen en anerkendt multinational virksomhed. De producerer alt fra prisvindende skaljakker til innovativt og isolerende undertøj, slidstærkt fodtøj og praktiske tasker.

Bliv klædt på som de professionelle

Helly Hansen eller HH, som de ofte kaldes, er populær blandt de professionelle skiudøvere og sejlere. Deres tøj er i høj kvalitet, der både holder vand og bidende kulde ude.

Er du ikke til fart på hverken pisterne eller vandet? Så er HH også blandt et af Skandinaviens bedste arbejdstøj, når det kommer til performance, beskyttelse og sikkerhed.

I 2004 tilføjede Helly Hansen fodtøj til deres produktion. De startede med at lancere en prisvindende sejlerstøvle. I dag omfatter produktionen både sko og støvler til vandring, hverdag og sejlads.

Gode tilbud på Helly Hansen

Vi har stort set altid et stort udvalg af Helly Hansen til en skarp pris. Tag et kig i vores Outlet, hvor du finder alle aktuelle tilbud – eller brug vores filtre længere oppe på siden, hvis du kun er interesseret i Helly Hansen.

Køb dit nye HH-tøj eller fodtøj online, hvor du nemt får overblik over alle vores modeller. Det bliver leveret indenfor 1-3 hverdage og er gratis uanset købets størrelse. Skulle størrelsen være forkert, så husk vi også har gratis retur.

Er du mere til personlig service? Er du selvfølgelig også altid velkommen nede i en af vores butikker. Her står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du søger. Du får kyndig vejledning, så du kommer hjem med det tøj, der opfylder lige dine behov.