Helly Hansen

Velkommen i vores Helly Hansen shop. Her finder du et stort udvalg af Helly Hansens lækre beklædning og bagage til hvis du skal på ski, ud og vandring, rejse eller bare elsker at være ude i al slags vejr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Helly Hansen – kvalitet til alle dine eventyr 

Elsker du at være ude i al slags vejr?

Og vil du have tøj der holder, tøj der kan holde vind og vand ude?

Så står Helly Hansen klar til at klæde dig på fra inderst til yderst.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af Helly Hansens undertøj, trøjer, jakker og bukser til hele familien. Fælles for det hele er, at kvaliteten er i top.

Udvalget af deres produkter er stort, det spænder fra tekniske, avancerede skaljakker til mere simple modeller. Du finder kvalitetsundertøj i uld eller syntetisk materiale. Skitøj, der kan holde selv den mest bidende kulde ude.

Tøjet findes i mange forskellige farver og i størrelser, der passer alle familiens medlemmer. Så der er en stor chance for, at du finder noget tøj, der falder lige i din smag. 

Størrelsesguide for Helly Hansen.

Helly Hansen trækker på mange års erfaring

Helly Hansen blev grundlagt i 1877. Her begyndte den norske sømand, Helly Juel Hansen, at smøre hørfrøolie på sit bomuldstøj. Det resulterede i, at tøjet kunne holde varmen inde og vandet ude. Det optimerede virkelig livet til søs.

Ideen var så god, at Helly Hansen og hans kone begyndte at producere ”oilskin”-regntøj til de norske fiskere.

Siden 1877 er der sket en masse. I dag er Helly Hansen en anerkendt multinational virksomhed. De producere alt fra prisvindende skaltøj til innovativt, isolerende undertøj, slidstærkt fodtøj og praktiske tasker.

Find Helly Hansen på tilbud

Vi har altid et stort udvalg af Helly Hansens lækre produkter til en super skarp pris. Vælg ”tilbudsfiltret” længere oppe på siden, så ser du, hvad der er på tilbud lige nu. Måske du er heldig, at lige præcis det du leder efter er at finde der.

Du kan vælge at købe produkterne online, her får du nemt et overblik over alle vores modeller. Det bliver leveret indenfor 1-3 hverdage og er gratis uanset købets størrelse.

Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker. Her står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du mangler. Du får kyndig vejledning, så du kommer hjem med det tøj, der opfylder dine behov.