Regnbukser til børn

Her finder du regnbukser til børn. Der er robuste gummibukser med seler til de mindste og smidige og måske åndbare bukser til de lidt større børn.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Hold benene tørre med regnbukser til børn

  Der er intet som vandpytter og udendørsleg i regnvejr, når man er barn. Men det kan være en udfordring med alt det våde og kolde tøj, der kan være både træls at have på og kan lede til forkølelse og andet træls på sigt. Derfor kommer du ikke udenom at skulle have et par gode regnbukser til børn, når du har børn, der holder af at lege udendørs.

  Skal dit barn have et par regnbukser med fødder, så bukserne bliver siddende, hvor de skal, eller leder du efter et par regnbukser med fleece til de lidt køligere måneder af året? Her hos os finder du det hele, og du finder selvfølgelig også helt almindelige regnbukser til børn.

  Vi har masser af regnbukser til børn fra populære kvalitetsmærker, for eksempel Reima, Mikk-Line, MINI A TURE og Didriksons.

  Sådan holder regnbukserne sig tørre i længst mulig tid

  Den vigtigste funktion ved regnbukser til børn er selvfølgelig, at de skal kunne holde vand ude, så dit barn forbliver tør i længst mulig tid. Derfor kan det være meget rart for dig som forælder at vide, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge et par gode regnbukser.

  Vandtæthed opgøres i vandsøjletryk, der udtrykkes i mm. Du vil for eksempel kunne finde et par regnbukser til børn, der har et vandsøjletryk på 8.000 mm. Det betyder, at materialet er vandtæt ved et pres, der svarer til, at der står en 8.000 mm høj vandsøjle på det.

  Når du skal vælge regnbukser til børn, er et vandsøjletryk på 8.000 mm et godt udgangspunkt - der vil regnbukserne kunne holde let regn ude i over en længere periode eller kraftig regn i en kort periode.

  Du kan også se efter, om regnbukserne har tapede sømme. Tapede sømme sørger nemlig også for at holde vandet ude og hjælper godt til med vandtætheden.

  Vil du vide mere om, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge regntøj til dit barn? Det kan du blive meget klogere på ovre på vores blog.

  Praktiske detaljer i regnbukser til børn

  Et par regnbukser er i sig selv ret praktiske, men der findes forskellige modeller, der kan opfylde forskellige praktiske behov.

  Til de måneder, hvor det er køligt og vådt, kan et par regnbukser med fleece til børn være rigtig praktiske, fordi de giver et lag isolering til at holde varmen inde og holde kulden ude. Regnbukser med fleece er bløde og behagelige, men samtidig har fleecen så mange gode praktiske kvaliteter derudover, at funktionaliteten er helt i top.

  Derudover findes der også regnbukser med fødder. Det kan betyde lidt forskellige ting; nogle modeller af regnbukser til børn fås med et omslag til fødderne, mens andre har en lille rem, der går nedenunder fødderne for at holde dem på plads. Begge typer er praktiske i forhold til at sørge for, at regnbukserne ikke glider op og dermed lader vand komme ind ad buksebenet nedefra.

  Af andre praktiske detaljer på regnbukser til børn kan vi også nævne forstærkninger på knæene, så regnbukserne er mere slidstærke på de steder, der ofte slides hurtigt, eller seler, der kan sørge for, at regnbukserne ikke glider ned, imens dit barn leger i regnvejret.

  Se også