Regntøj til børn

Her finder du regntøj til børn. Der er lette, åndbare modeller til de lidt større børn samt robust gummiregntøj til de helt små, som er vilde med vandpytter og spændende mudder. Husk også gummistøvler.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regntøj til børn fra de bedste mærker

Står dit barns dage ofte på leg og sjov udenfor? Selv når regnen falder fra himlen og skaber vandpytter på jorden?

Det lyder jo meget sjovt! Endnu sjovere er det, hvis dit barn forbliver tør og tilpas hele vejen igennem sådan en dag. Det klares bedst med et rigtig godt sæt regntøj.

Børns regntøj skal kunne holde til lidt af hvert og tåle at blive møgbeskidt af dejlig mudder fra vandpytter og skovbund. Derfor skal det også være af høj kvalitet. For så kan det klare en hel dag med fart over feltet, uden at du behøver at bekymre dig om at få et gennemblødt barn hjem, når dagen er slut.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regntøj til børn. Vi har kraftigt gummiregntøj i alle regnbuens til de mindste, og vi har også lettere modeller til de lidt større børn.

Om du er mest på udkig efter et helt regnsæt, eller hellere vil have regnbukser og regnjakke separat, er helt op til dig. Du kan vælge lige det regntøj til dit barn, som passer til deres hverdag, weekender og behov.

Vores børneregntøj kommer fra gode kvalitetsmærker såsom Didriksons, Mikk-Line, MINI A TURE, Reima og Isbjörn.

Bliv klar til leg og sjov i al slags vejr

Med et godt sæt børneregntøj er dit barn altid klar på sjov og leg - uanset vejret. Hvis du tilføjer et par gummistøvler til outfittet, så er der sørget fra vandtæt beklædning fra top til tå.

Hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af gummistøvler til børn fra gode kvalitets mærker. Med sådan et par på fødderne så er man mere end klar til at komme ud og hoppe i vandpytter og lege i skoven på regnfulde dage.

Mangler I inspiration til eventyr, som I kan tage på hele familien samlet, så kan du tage et kig på vores store blog. Her kan du eksempelvis få ideer og råd til friluftsliv for hele familien eller læse om 'Hvilket regntøj du skal vælge til dit barn'.

Der er masser af hyggelige ture og lokationer i Danmark, som egner sig helt perfekt til børnefamilier. Så det er bare om at finde en tur, som I synes lyder spændende, og så komme afsted ud på eventyr. Og så kan man jo passende medbringe et sæt regntøj og et par gummistøvler, så man er klar til både regn, vandpytter og mudder.

Børneregntøj i flotte farver og designs

Hos Eventyrsport har vi en masse forskelligt børneregntøj. Der er forskellige farver, former og designs. Der er dermed en masse modeller, som du og børnene kan vælge imellem, når I er på jagt efter det helt rette sæt.

Når man vælger regntøj til børn, så vil man jo som regel gerne have, at det er noget, der falder i barnets smag. Det er netop derfor, at det er så skønt, at der findes så mange forskellige muligheder.

Hvis der gerne må være lidt spræl på farverne, kan man passende tage et kig på et af de mange børneregnsæt i eksempelvis rød, gul eller lyserød. Og hvis der gerne må være endnu mere gas på, så er en af de mønstrede modeller også et oplagt valg.

Er det i stedet en lidt mere neutral børneregnjakke eller regnsæt, som I er på udkig efter, så har vi selvfølgelig også en masse oplagte modeller at vælge i mellem. I vores sortiment er der flot regntøj til børn i eksempelvis sort, mørkeblå eller grønne nuancer.

Samtidig har vi regntøj til børn i flere forskellige designs. Der er både korte og lange regnjakker. Der er regnsæt, hvor bukser og jakke har samme farve, men selvfølgelig også muligheden for at mixe og matche med forskellige regnjakker og regnbukser. Det er blot om at kigge udvalget igennem og finde det børneregntøj, som passer perfekt til dit barn.

Hvilket regntøj er det rette for dit barn?

Når man skal købe regntøj til børn, så er der en del ting, som er gode at have med i overvejelserne. Der er selvfølgelig de helt klassiske ting, såsom størrelse, model, farve osv. Men det er også godt at kigge på ting som vandtætheden på regntøjet, samt hvilke materialer det er fremstillet i.

Når det kommer til vandtætheden på regntøjet, så er der et par retningslinjer, som man kan gøre brug af. Hvis dit barn går i skovbørnehave eller af andre grunde er meget ude uanset vejret, bør du finde regntøj med et vandsøjletryk på 8.000 mm eller mere.

Det gælder især, hvis der knæles eller siddes på våde ting, så skal der et forholdsvis højt vandsøjletryk til. Hvis regntøjet så samtidig er åndbart, er der god basis for at få et glad og nogenlunde tørt barn hjem. Du kan læse mere om vandsøjletryk i tøj på siden her.

Regntøj til børn fremstilles i mange forskellige materialer. Der er som udgangspunkt to typer af børneregntøj. Det i PU og det i polyester. Begge dele har hver sine fordele og ulemper.

For at få en mere klar ide om, hvad for noget børneregntøj, du skal vælge, kan du læse vores artikel 'Hvilket regntøj skal du vælge til dit barn?' Her er der både fokus på materiale, vandsøjletryk, reflekser og pleje af regntøjet, hvilket kan give lidt mere ide om, hvad der er det rette valg.

Tilbud på regntøj til børn

Er du på udkig efter et sæt regntøj til dit barn i høj kvalitet og til en god pris?

Du kan altid finde gode tilbud på regntøj til børn ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også hurtigt få besked om udsalg og tilbud på regntøj og øvrigt udstyr til børn. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

Find det perfekte børneregntøj hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du helt kort sagt finde det helt rette regntøj til dit barn.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af regntøj til damer og herrer. Så det er bare om at gå på udkig i vores sortiment og finde det regntøj, som passer til dig selv eller dem, som du er på udkig for.

Du kan finde dit børneregntøj i webshoppen her, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med det helt rette produkt.