Skitøj til børn

Her finder du vores udvalg af skitøj til børn. Vi har skijakker, skibukser og skiundertøj, så børnene kan blive klædt på fra inderst til yderst, uanset om de skal køre alpin eller langrend – eller måske bare vil holde sig til kælken.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bliv klar til sneen med skitøj til børnene

Skal hele familien af sted på skiferie, så skal både store og små selvfølgelig kunne boltre sig i sneen uden at blive kolde eller våde.

 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af skitøj til drenge og piger i høj kvalitet. Vi har overtøj, undertøj, trøjer, huer og handsker og alt, hvad du ellers kunne mange, for at blive helt klar til skituren. Vores skitøj til børn kommer fra kvalitetsbevidste mærker som Didriksons, Icebreaker, Isbjörn, Helly Hansen og Haglöfs.

 

Når børnene skal suse ned ad pisterne eller glide afsted i langrendssporene, skal de selvfølgelig være klædt godt på – fra inderst til yderst – til de mange timer i sneen.

 

I vores udvalg af skitøj til børn finder du bandt andet vandtætte eller -afvisende jakker og bukser, så de små ikke bliver våde, selvom kælken skulle smide af. Både jakker og bukser har snefang, så der er ingen fare for, at der kommer sne ind under tøjet. Nogle af vores skijakker og skibukser til børn er lavet sådan, at ærme- og benlængden kan forlænges med et par centimeter, så tøjet kan holde en sæson ekstra. Så slipper du for at skulle købe skitøj til børnene hvert år, det er smart!

 

Klædt på til sne og ski

For at være godt klædt på til ski og sne er det først og fremmest vigtigt med det rette inderste lag. Blandt vores skitøj finder du varmt og behageligt skiundertøj til børn. Vi har skiundertøj, der er lavet i uld eller kunststoffer.

 

Ulden har den fordel, at den har en super god isolerende evne, og så varmer det stadigt, selvom det skulle blive vådt. Skiundertøj i syntetisk materiale er til gengæld hurtigere til at transportere sveden væk fra kroppen, så hvis dit barn sveder meget, kan det være en fordel at vælge det. Der er altså noget til enhver smag. Hvilket materiale der passer til dit barns behov kommer helt an på, hvor I skal hen på ferie, og hvor nemt dit barn får det varmt.

 

Vejret på løjperne kan variere meget fra dag til dag men også i løbet af dagen, derfor er det en rigtig god idé at have flere lag tøj klar til børnene. En lækker, varm fleece eller uldtrøje er super god at have på mellem skiundertøjet og overtøjet. Så kan den altid tages af, hvis det bliver for varmt i løbet af dagen.

 

Her på siden finder du også skijakker og skibukser. Skitøjet i sortimentet findes i neutrale farver, blandt andet sort, men vi har også masser af farverige jakker, trøjer og bukser, så der er helt sikkert skitøj, der falder lige i dit barns smag.

 

Det kan være en god idé, at købe farverigt skitøj til børnene, for så er det nemmere for dig og andre skiløbere at holde øje med de små på pisterne.

 

På med handsker og briller og afsted det går

Børnene leger ofte rundt i sneen, former snebolde og bygger bjerge af den nyfaldne sne, derfor er det vigtigt, at de ikke fryser fingrene. Med et par gode handsker undgår de frosne fingre, der gør ondt.

 

Vi har både handsker og luffer til børn her på siden. Det varmeste valg er luffer, da fingrene ligger tæt sammen og kan varme hinanden. Derfor er handsker med fingre lidt koldere, men til gengæld for man en rigtig god bevægelsesfrihed i dem.

 

Vi har desuden smarte handskesikringer på vores hjemmeside. De fungere sådan, at du sætter en snor fast i handskerne eller lufferne og stikker barnet hænder igennem en løkke, der sidder om håndledet. På den måde er du sikker på, at handskerne ikke stikker af, det er ret smart faktisk! For når handskerne først bliver væk, så bliver det hurtigt en lang dag, hvis man fryser om fingrene.

 

Der er meget ubehageligt at få sne i øjnene, når man tumler rundt i sneen. Desuden reflekterer solen ofte kraftigt i sneen, og det kan være hårdt for øjnene. Derfor kan det være en super god idé at købe skibriller til børnene.

 

Brillerne er udstyret med en blød skum, der gør dem behagelige at have på. Remmen kan selvfølgelig justeret, så de både kan bruges med og uden skihjelm.  

 

 Tilbud på skitøj til børn

Er du på udkig efter den rette skijakke eller måske et par skiunderbukser til familiens yngste medlemmer til en skarp pris?

 

Vi har løbende tilbud på vores skitøj til børn, og du kan finde alle de aktuelle tilbud ved at vælge Kun Tilbud som filter i venstre side.

 

Se også:

 

Gode, varme børnehandsker og luffer

 

Hold børnenes hoved og hals varm med fine huer og halsedisser

 

Flyverdrager til fjol, sne og leg