Skitøj børn

Her finder du vores udvalg af skitøj til børn. Vi har skijakker, skibukser og skiundertøj, så børnene kan blive klædt på fra inderst til yderst, uanset om de skal køre alpin eller langrend – eller måske bare vil holde sig til kælken.

per side
Sorter stigende

Bliv klar til sneen: Skitøj til børn

Skal hele familien af sted på skiferie, så skal både store og små selvfølgelig kunne boltre sig i sneen uden at blive kolde eller våde.

Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af skitøj til drenge og piger, og vi har både overtøj og undertøj i høk kvalitet.

Vores skitøj til børn kommer fra mærker som Didriksons, Icebreaker, Isbjörn og Haglöfs.

Klædt på til sne og ski

Når børnene skal suse ned ad pisterne eller glide afsted i langrendssporene, skal de selvfølgelig være klædt godt på – fra inderst til yderst – til de mange timer i sneen.

Her på siden finder du vores skitøj til børn, og vi har vandtætte eller -afvisende jakker og bukser. Både jakkerne og bukser har snefang.

Nogle af vores skijakker og skibukser til børn er lavet sådan, at ærme- og benlængden kan forlænges med et par centimeter, så tøjet kan holde en sæson ekstra.

For at være godt klædt på til ski er det vigtigt med det rette inderlag, og blandt vores skitøj til børn er der varmt skiundertøj lavet i uld eller kunststoffer.

Skitøjet i sortimentet her på siden findes i neutrale farver, bl.a. sort, men vi har også masser af farverige jakker, trøjer og bukser, og der er helt sikkert skitøj for piger såvel som drenge.

Tilbud på skitøj til børn

Er du på udkig efter den rette skijakke eller måske et par skiunderbukser til familiens yngste medlemmer?

Vi har løbende tilbud på vores skitøj til børn, og du kan finde alle de aktuelle tilbud ved at klikke her.

Se også:

Handsker og luffer

Huer og halsedisser

Flyverdragter