Sandaler til børn

Her finder du sandaler til børn. Søde pigesandaler, seje drengesandaler, modeller med og uden tåbeskyttelse - der er mange forskellige typer og til både smalle og brede fødder.

  per side
  Sorter stigende

  Børnesandaler: Kvalitetssandaler til de mindstes fødder

  Mangler børnene de helt rette sandaler til sommerfusserne?

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af børnesandaler i høj kvalitet, og der er selvfølgelig både sandaler til piger og drenge. Du finder både sandaler til hverdagens leg og til sport eller vandring, og der er også klipklapper til dagene med sommerhygge på stranden.

  Vores sandaler til børn kommer fra nogle af de bedste mærker, bl.a. ECCO, Teva, Keen, Bundgaard og Bisgaard.

  Kvalitetssandaler giver gladere fødder

  Er der næsten noget bedre? Den sidste sne forsvinder, temperaturerne stiger, og pludselig springer alt ud og maler verden i de fineste forårs- og sommerfarver.

  Når foråret og sommeren skyller indover landet, nærmest skriger fødderne på at få frisk luft efter et vinterhalvår lukket inde i sko og store støvler. Det gælder selvfølgelig også for børnenes fødder.

  Med solen og varmens kommen er det derfor tid til, at både piger og drenge skifter det tungere fodtøj ud med et par gode børnesandaler.

  I vores udvalg af sandaler til piger og drenge er der sandaler til både de store og små børn, og med de flotte farver og fede mønstre er der god mulighed for at finde en model, som dit barn har lyst til at have på hele dagen. 

  Sandaler til børn - flere forskellige typer

  I vores sortiment finder du både åbne og lukkede sandaler, og flere af vores børnesandaler har en form for tåbeskyttelse. Det er især en god detalje for de mindre børn, som fræser af sted på løbecykler med fødderne slæbende efter sig, eller bare tonser løs i herlig leg uden at tænke på udsatte tæer.

  Når børnene fortaber sig i leg og udforskning, skal de ikke forstyrres af fodtøj, der generer eller ikke kan holde til deres gode påfund og eventyr.

  Blandt vores sandaler til børn er der stort fokus på, at sandalerne skal være indrettet efter fødderne og ikke den anden vej rundt. Der er derfor tale om sandaler med god støtte og stødabsorbering, så fødderne har det godt hele dagen.

  Flere af vores modeller tåler vand og/eller sand, så de kan holde til frydefuldt pjatteri i vandkanten eller komme med på kanotur.

  Skulle sandalerne gå op, mens der cykles, løbes, pjattes og leges, så skal de selvfølgelig være nemme at få ordentligt på igen – således er mange af vores børnesandaler lavet med velcrolukninger. Så kan børnene med et snuptag være på farten igen.

  Mange af vores sandaler til børn har desuden fået en antibakteriel behandling, så de mange timers leg i sommervarmen ikke kan lugtes, når sandalerne kommer af sidst på dagen.

  Tilbud på sandaler til piger og drenge

  Spar penge på børnesandalerne uden at gå på kompromis med kvaliteten! Vi har løbende gode tilbud på sandaler og andet fodtøj til både piger og drenge – se dem ved at benytte ”tilbudsfilteret” her på siden eller ved at trykke her.

  Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub og være blandt de første, der får besked om bl.a. udsalg og gode tilbud. Det er nemt og ganske gratis at blive medlem.

  Læs mere om fordelene ved kundeklubben her.

   

  Se også:

  Børnesko

  T-shirts til børn

  Bukser og shorts til børn

  Kjoler og nederdele til børn

  Sommerjakker til børn

  Badetøj til børn