Sandaler til børn

51 Varer

Her finder du vores udvalg af børnesandaler til drenge og piger – praktiske og flotte modeller med og uden tåbeskyttelse til både smalle og brede fødder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Børnesandaler – Kvalitetssandaler til de mindstes fødder

Der er intet så skønt som at slippe de små fødder fri i et par lækre sandaler, når temperaturen går fra vinterkoldt til sommerhedt. Med de helt rette sandaler til sommerfusserne får dit barn de bedste betingelser for luftige og glade fødder hele sommeren igennem. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af børnesandaler i høj kvalitet, og der er selvfølgelig både sandaler til drenge og piger.  Du finder både sandaler til hverdagens leg og udforskning, praktiske sandaler til sport eller vandring – og der er også klipklapper til dagene med sommerhygge på stranden.

Blandt Eventyrsports brede udvalg af sandaler til børn finder du nogle af de bedste mærker på markedet. I vores sortiment finder du for eksempel de praktiske og holdebare børnesandaler fra smarte Teva-sandaler til både hverdag og vandring. 

I vores udvalg af sandaler til børn finder du desuden også de funktionelle og beskyttende sandalsko fra amerikanske Keen – til når det går vildt for sig på vandrestierne eller legepladsen.

Her på siden finder du desuden også de komfortable børnesandaler fra kvalitetssikre Bundgaard, samt de mange flotte sandaler i naturmaterialer til små og store drenge og piger fra danske Bisgaard.

Gode sandaler giver gladere fødder

Er der noget bedre, end når den sidste sne forsvinder, temperaturerne stiger, og alting pludselig springer ud og maler verden i de fineste forårs- og sommerfarver?

Når foråret og sommeren skyller indover landet, skriger fødderne nærmest på at få frisk luft og sol efter et vinterhalvår lukket inde i gode sko og store støvler. Det gælder selvfølgelig også for dit barns fødder, som er lige så glade for at blive blæst igennem på en lun sommerdag, som dine egne er.

Med solen og varmens kommen er det derfor tid til, at både piger og drenge skifter det tungere fodtøj ud med et par gode og funktionelle børnesandaler i god kvalitet.

I vores udvalg af sandaler til piger og drenge er der sandaler til både de store og små børn. Med de mange flotte farver og fede mønstre er der god mulighed for at finde en model, som dit barn har lyst til at have på hele dagen. 

Åbne og lukkede sandaler til børn

I vores sortiment finder du både åbne og lukkede sandaler, og flere af vores børnesandaler har en form for tåbeskyttelse. Det er især en god detalje for de mindre børn, som fræser af sted på løbecykler med fødderne slæbende efter sig, eller bare tonser løs i herlig leg uden at tænke på udsatte tæer.

Derfor kan det være en god idé at overveje, om dit barns nye sandaler skal være af den mere lukkede slags, der har tåbeskyttelse og måske en hælkappe, så der bliver passet godt på de små fusser. 

Fordelen ved den form for deltvist lukkede sandaler er, at de små fødder stadig får masser af frisk luft og kan ånde, samtidig med, at de bliver beskyttet, hvis man er så uheldig at sparke til noget eller skrabe fødderne lidt mod jorden. 

Et par åbne sandaler eller klipklapper er dog mere luftige, og de er især velegnede til de lidt ældre børn, som sørger for at få fødderne med sig rundt – selv når der går spas og løjer i den. 

Når børnene fortaber sig i leg og udforskning, skal de ikke forstyrres af fodtøj, der generer eller ikke kan holde til deres gode påfund og eventyr. Derfor er der i vores udvalg af sandaler til de mindste fokus på, at sandalerne skal kunne holde til børns farverige påfund ude i det blå, så det i hvert fald ikke er deres fodtøj, der holder dem tilbage. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke sko eller sandaler, der bedst opfylder dit barns behov, kan du læse vores store guide til børnesko på bloggen. Du kan også læse vores 6 bud på sandaler til børn eller vores guide til hvordan du vælger børnesandaler.

Smarte spændemetoder og godt med stropper

Blandt vores store udvalg af sandaler til børn er der stort fokus på, at sandalerne skal være indrettet efter barnets fødder og ikke den anden vej rundt. Der er derfor tale om sandaler med god støtte og stødabsorbering, så fødderne har det godt hele dagen.

Når man går en lang tur ud af hemmelige stier eller spæner frem og tilbage over legepladsen, er det nemlig vigtigt, at dit barns sandaler yder den støtte, som de små fødder og ankler har brug for, når det går vildt for sig. Og med et par sandaler med gode stropper, som kan spændes ind til den helt rigtige pasform, er man altså rigtig godt på vej. 

Skulle sandalerne gå op, mens der cykles, løbes, pjattes og leges, så skal de selvfølgelig være nemme at få ordentligt på igen – således er mange af vores børnesandaler lavet med lukninger af Velcro®. Så kan børnene med et snuptag være på farten igen. 

Velcrolukningerne gør også, at man nemt kan spænde sandalerne til, hvis de sidder og gnaver, eller hvis de små fødder skulle hæve lidt op i varmen. 

Flere af vores modeller tåler desuden vand og/eller sand, så de kan holde til frydefuldt pjatteri i vandkanten eller komme med på kanotur. Alt efter materialerne er nogle modeller desuden hurtigtørrende, så de snildt kan tørre i solen og være klar til narrestreger igen i en ruf. 

Mange af vores sandaler til børn har desuden fået en antibakteriel og lugthæmmende behandling, så de mange timers leg i sommervarmen ikke kan lugtes, når sandalerne kommer af sidst på dagen. Der er nok mange, der kender til sure sandaltæer efter en lang dag i varmen – men det kan nemt forhindres med sandaler i gode materialer og lidt kærlig pleje

På bloggen kan du finde vores mange størrelsesguides, så du er sikker på, at dit barns nye, smarte sandaler sidder lige i skabet. Det er nemlig vigtigt, at du finder den rigtige størrelse, når du køber sandaler til dit barn, der stadig skyder i vejret. 

Husk altid at lægge et voksetillæg på 1-1,5 centimeter oveni, så de små fødder har masser af vokseplads hele sæsonen. På den måde kan du finde sandaler, som giver god plads til dit barns fødder hele sommeren igennem. 

Sandaler på udsalg til piger og drenge

Spar penge på børnesandalerne uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

Vi har løbende gode tilbud på sandaler og andet fodtøj til både piger og drenge – dem finder du ved at tage et kig i vores store outlet. I outletten finder du desuden et bredt udvalg af en masse andet lækkert friluftsgrej til skarpe priser. 

Du kan også blive medlem af Eventyrsports kundeklub og være blandt de første, der får besked om bl.a. udsalg og gode tilbud. Det er nemt og ganske gratis at blive medlem.