Sandaler til børn

Her finder du sandaler til børn. Søde pigesandaler, seje drengesandaler, modeller med og uden tåbeskyttelse - der er mange forskellige typer og til både smalle og brede fødder.

  per side
  Sorter stigende

  Børnesandaler

  Nuttede børnefødder i smarte og funktionelle sandaler - en uimodståelig kombination. Og børnenes fødder har ualmindelig godt af frisk luft efter at have været lukket inde i støvler og sko i den kolde del af året.

   

  Mange børnesandaler har en form for tåbeskyttelse, og det er især en god detalje for de mindre børn, som fræser afsted på løbecykler med fødderne slæbende efter sig, eller bare tonser løs i herlig leg uden at tænke på udsatte tæer.

   

  De større børn, som spiller fodbold i alle frikvartererne og SFO'en har også meget stor glæde af tåbeskyttelsen. Små prinsessetyper med mindre vilde lege vil nok foretrække en åben model.

   

  I Eventyrsport finder du sandaler fra anerkendte mærker som ECCO, Keen, Teva og Merrell, og de har ret forskellig stil og pasform. Der er også lidt forskellige prisklasser - og næsten altid et eller flere gode tilbud.