Isbjörn of Sweden

35 Varer
Det svenske firma Isbjörn laver børnetøj i en kvalitet, der svarer til dit eget uopslidelige outdoortøj. Flyverdragter, skitøj, fleece, undertøj og diverse tilbehør, vi har lidt af hvert. Isbjörn arbejder i udstrakt grad med miljøvenlige materialer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Skandinavisk outdoortøj til børn

Isbjörn of Sweden er kendt for deres lækre flyverdragter til de mindste. Tøjet fra Isbjörn er designet og fremstillet til at kunne modstå barsk klima og holde til udendørs leg. Med tanke på miljøet, hele vejen!
Derudover har der hele vejen været fokus på høj teknisk ydeevne, bæredygtighed og et tidløst og skandinavisk design med rene linjer og klare farver.

Målet med at etablere Isbjörn var at skabe et livsstilsmærke, som udstyrer og klæder morgendagens eventyrere godt og varmt på.

Isbjörn er meget mere end flyverdragter

Isbjörn of Sweden laver meget mere end deres populære og prisvindende flyverdragter. Hos Eventyrsport finder du også praktiske skaljakker og lækre outdoorbukser – der er perfekte til udendørs aktiviteter og leg i skoven. Og så har vi selvfølgelig også en masse skønt tilbehør, så ørerne kan holdes varme på de kolde dage.

Er det rigtig koldt, er det en god ide at klæde sig på efter lag-på-lag princippet – her kan Isbjörn heldigvis også hjælpe med deres fine undertrøjer, T-shirts samt deres kendte overtøj. Meget af deres tøj er designet ud fra lag-til-lag princippet, så lagene kan bruges enkeltvis eller sammensat afhængig af vind og vejr.

Tøj fremstillet med fokus på miljøet

Isbjörn ved godt, at fremstillingen af tøj har en negativ indflydelse på klimaet og miljøet. Derfor fremstiller de tøj med en lang levetid og i høj kvalitet.

Det gør de blandt andet ved at sikre, at deres tøj er genanvendeligt, når du er færdig med at bruge det. Derudover arbejder de med slow fashion, som betyder, at de ikke producerer nye sortimenter til hver sæson. De ønsker, at deres tøj skal kunne leve så længe så muligt og gerne i flere sæsoner – og ja børn vokser, men der er Isbjörn kommet os i forkøbet ved at have tilføjet vækst sømning i armene og benene, så jakken, bukserne eller flyverdragten passer i flere år.

Selvom tøjet fra Isbjörn of Sweden er designet til at holde i lang tid, så kan det ikke altid undgås, at tøjet går i stykker, når der skal klatres i træer eller leges sneboldkamp. Derfor har designerne hos Isbjörn fremstillet tøj, der nemt kan repareres, og de tilbyder ovenikøbet guides til, hvordan du kan reparere tøjet, hvis uheldet skulle være ude.