Flyverdragter

32 Varer

Her finder du smarte flyverdragter til friske piger og drenge. Vi har et kæmpe udvalg fra førende mærker, og der er alt fra de meget tekniske til dem, der dækker et mindre behov,

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Flyverdragter til børn: Flotte farver og god kvalitet til både piger og drenge

Skal børnene med på tur, fjolle med sne i børnehaven eller måske bare ud at lege i haven?

Hvor end ungernes eventyr bringer dem hen, skal de selvfølgelig klædes ordentligt på, og her er en flyverdragt i høj kvalitet et suverænt valg. Flyverdragten holder dit barn både varmt og tørt, så det kun er energiniveauet, der sætter en øvre grænse for, hvor længe dit barn har lyst til at lege og være udendørs. 

Hos Eventyrsport fører vi et godt udvalg af flyverdragter til børn, og der er både flyverdragter til de små og store. Du finder både vind- og vandtætte flyverdragter, termoflyverdragter og gummiflyverdragter her i kategorien. Flyverdragterne kommer fra anerkendte mærker som Didriksons, Molo og Reima blandt mange andre.

Flyverdragter er børnenes favorit til udendørsleg

Når børnene begiver sig ud på eventyr i haven, daginstitutionen, skoven eller på skiferien, er flyverdragten et fremragende valg. Flyverdragter er nemlig hurtige at trække på og nemme at bevæge sig i, ligesom der ikke er nogen samlinger, hvor regn, sne og sjap kan slippe ind.

Flyverdragten skal på, når det er tilpas koldt udenfor, og det er ofte i månederne fra oktober til april. Det er dog vigtigt at huske på, at børn under 2-3 år ikke er så gode til at temperaturregulere selv, så hvis det er en usædvanligt varm oktober måned, så kan flyverdragten blive i skabet lidt endnu.

Børnene bruger ofte mange timer udendørs, og der slides på overtøjet med leg i al slags vejr og med et væld af aktiviteter lige fra rutsjebaneture til mudderkagebagning. Det stiller selvfølgelig store krav til tøjet. Hos Eventyrsport forhandler vi flyverdragter, hvor kvalitet, funktionalitet – for eksempel vandtæthed, åndbarhed og slidstyrke – har højeste prioritet.

Flyverdragtens design er dog ikke uvæsentligt, og i vores udvalg finder du derfor flere forskellige modeller og farver, så det er til at finde den helt rette flyverdragt til både drenge og piger.

Hvor stammer navnet flyverdragt fra?

En flyverdragt hedder en flyverdragt, fordi piloter i starten af flyvemaskinens historie sad i et åbent cockpit. Derfor havde de behov for noget tøj, der kunne sørge for, at de holdt varmen, og derfor fik de en heldragt på med for, der både sørgede for, at piloterne ikke frøs, men at de også stadig havde fuld bevægelighed til at operere flyet undervejs, imens de var i luften.

I dag har forældre overalt taget flyverdragten til sig som det foretrukne vintertøj til børn. Her er det igen dragtens sublime egenskaber i forhold til varme og bevægelighed, der stadig er i fokus og gør det til det perfekte overtøj til de kolde måneder.

Sådan finder du den rette flyverdragt til dit barn

Du vil selvfølgelig gerne have, at din barn har det allerbedste overtøj på, der passer til både barnet og årstiden. En flyverdragt til børn er rigtig god i de kolde måneder, men det er en god idé at vente med flyverdragten til barnet er over 1 år, eller i hvert fald til barnet kan kravle eller gå.

Flyverdragter til børn er nemlig meget varme, og derfor er de ikke egnede til at sove i, og der er ofte behov for en lur, når barnet er helt lille. Derfor er det i stedet bedre med en tyndere køredragt eller heldragt.

Noget af det allervigtigste, når du skal finde den rette flyverdragt til børn, er, at du skal finde den rette størrelse. Flyverdragten skal være stor nok til, at dit barn kan bevæge sig frit, uden at dragten strammer, men den skal heller ikke være så stor, at der slipper kulde ind.

Kig efter, om dragten strammer over ryggen, når dit barn sidder på hug, eller om den krøller for meget ved arme og ben. Gør den én af disse ting, er dragten enten for lille eller stor. Du skal derudover kunne få fat på en god håndfuld stof under barnets bagdel, når det står op.

Når du skal finde den rette flyverdragt til børn, skal du også tænke over, hvilke kvaliteter dragten skal have. Skal det være en vandtæt flyverdragt, så der ikke kommer vand ind? Skal det være en termoflyverdragt, så den holder godt på varmen? Skal det være en softshell flyverdragt, så den er let og komforten er helt i top?

Tænk over disse ting, inden du køber flyverdragten, og så er der langt større sandsynlighed for, at du finder den helt rigtige flyverdragt til dit barn. Du kan også læse hele vores guide til, hvordan du vælger den rette flyverdragt på vores blog, eller få vores 6 bud på flyverdragter til børn.

Vælg en flyverdragt, der er sikker for dit barn og for miljøet

Hos Eventyrsport fører vi kun flyverdragter, som overholder høje krav til dragtens udformning, og i vores sortiment finder du også flere testvindere.

Det kan være fristende at købe en flyverdragt i udlandet, men du kan ikke altid være sikker på, at produktet lever op til de høje danske krav og anbefalinger, der stilles til flyverdragtens udformning. Der er for eksempel helt specifikke regler for snores og bånds længder, ligesom der også er krav til knuderne på disse. 

Flyverdragterne i vores udvalg kommer fra mærker, som har en ansvarlig fremstillingsproces, hvor der tages hensyn til både mennesker og miljø. Blandt andet finder du dragter, som er Bluesign®-certificerede.

Bluesign®-systemet sikrer den højeste grad af forbrugersikkerhed, minimal påvirkning af mennesker og miljø og en ansvarlig udnyttelse af ressourcer. Der er blandt andet fokus på at eliminere skadelige stoffer i tøjet allerede fra første del af fremstillingsprocessen.

Tilbud og udsalg på flyverdragter

En billig flyverdragt er desværre ikke altid en god flyverdragt. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og hos Eventyrsport går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores udvalg. Du kan dog løbende finde gode tilbud på flyverdragter til børn ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også altid være blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud, blandt andet på børnetøj. Derudover er der også masser af andre fordele ved at være med i klubben. Meld dig ind i dag, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af nye tilbud på vind- og vandtætte flyverdragter til dit barn.

Kom direkte videre til