Teva

Vores udvalg fra Teva® omfatter støvler, sko og sandaler til både børn og voksne. Snyd ikke dig selv for helt unik komfort og design.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Teva_Banner_800x600px

TEVA

Teva værner om miljøet, så du kan udforske verden - i dag og for altid. Derfor er alle Tevas ikoniske sandalstropper lavet af 100% genbrugsplast. Siden år 2020 er 40 millioner plastikflasker blevet genanvendt. Nu sidder plastikflaskerne i sandalstroppene og sørger for, at Tevas sandaler sidder godt på fødderne. Måske også dine?

  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Det startede med en flodguide

  I 1984 revolutionerede en ung flodguide i Grand Canyon, fodtøjsindustrien, da han designede verdens første sandal til vandaktiviteter. Det skete ved at montere en rem af nylon på et par solide flip floppers, som i forvejen blev brugt til de våde oplevelser ved floden. Det første år solgte han 200 styk af opfindelsen direkte fra bagagerummet af sin bil, og dette blev startskuddet til Teva, der udtales  "teh'-vah," og ikke "tee-vah”. Feedbacken var dog at sandalen ikke var specielt god til andre formål end vandsport. Derfor skabte og patenterede Teva deres “Universal Strapping System”, som er et system af flere remme, der holder foden på plads. Dermed så verdens første sportssandal, dagens lys.

  I 1990 introducerede de deres første sko, og året efter rundede Teva en milepæl med et samlet salg på 1 million styk. Siden er det gået slag i slag med introduktion af nye innovative produkter, for eksempel Original Spider Rubber, som en gummiblanding, der gør såler mere skridsikre på våde overflader.

  Teva’s udvalg består idag af deres berømte sandaler, støvler, og sko til forskellige aktiviteter.

  Størrelsesguide til Teva.

  Vand er et paradoks

  For Teva er vand et paradoks. Vand er med til at give mange naturoplevelser, men på den anden side er det potentielt en fare. Filosofien hos Teva er, at du skal kunne færdes sikkert i naturen året rundt, uden at få drivvåde sokker, eller ødelagt din tur fordi du glider på is. Det er en hårfin balance mellem frihed og sikkerhed. Teva er dedikerede til at udvikle produkter, der gør at du kan udleve dine drømme.

  Teva sandal

  Teva er en af vores favoritter, når det drejer sig om sandaler. De kan det hele, fra elegante damesandaler til hverdagsbrug og til de hardcore vandresandaler, som tåler stort set alt. Herrer og børn bliver heller ikke snydt for et flot udvalg i sandaler. 

  Teva sandaler udsalg

  Jagter du et godt tilbud på Teva sandaler, er Eventyrsport et godt sted at starte. Det er ofte sidst på sæsonen, at der er nogle rigtig gode tilbud at hente - hvis du tør vente. Teva er nemlig meget populær. Se dig omkring på vores webshop efter Teva sandaler på udsalg. Vi har Teva sandaler til børn og voksne. Dine fødder vil elske dig for det.  

  Teva sko og støvler

  Hos Eventyrsport finder du et varieret udbud af Teva sko og støvler til vandsport, vandring, hverdag og vinter. Alle er kendetegnet ved den høje kvalitet. Er du til vandreture eller fitness, kan du eksempelvis kigge efter sko med TevaSphere teknologi. Den blev oprindeligt udviklet til trailløb, hvor atleterne bliver udsat for mange forskellige og uforudsigelige underlag, som mudder, sten, skovbund og så videre. Det giver naturligvis en stor belastning af bentøjet. TevaSphere teknologien mindsker denne påvirkning, og fremmer stabiliteten ved hjælp af en afrundet hæl og puder midt på sålen. For nogen kræver denne type sko muligvis lidt tilvænning. Vi fører Teva sko og støvler til damer, herrer og børn.

  Teva sandaler børn

  Behagelige klipklappere til varme sommerdage, eller funktionelle sandaler, der tåler noget mere når der er fart over feltet? Kig dig omkring og find den helt rigtige Teva sandal til børn. Som med sandaler til voksne, fåes børnesandaler også med antibakteriel behandling, stødabsorbering og gode justeringsmuligheder. Skal du bruge en enkel sanddal til strandliv, eller en mere robust med større beskyttelse, har vi Teva børnesandaler til mange behov på webshoppen og i vores butikker.

  Se også:

  Teva sko og støvler

  Teva sandaler

  Teva tilbud!