Termotøj

20 Varer

Her finder du det let forede termotøj til børn, som er velegnet til brug under vandtæt overtøj eller for sig selv som let overtøj på en sommeraften eller en lun forårsdag. Der er både sæt, jakker og veste.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Termotøj til børn: Perfekt overtøj til overgangsperioder

Når årstiderne skifter, er det enormt svært at finde ud af, hvilket tøj dit barn skal have på, når I færdes udenfor. Det er for koldt til sommerjakken eller en trøje, og vinterjakken er stadig alt for varm, men derfor vil dit barn jo stadig gerne lege og hygge sig udendørs.

I de perioder er termotøj en rigtig god løsning. Termotøj er overtøj, der fungerer som et isolerende lag, hvor der stadig er god bevægelsesfrihed for dit barn. Termotøj er både vind- og vandafvisende, så det kan holde dit barn både varmt og tørt til en vis grad. Overtøjet er ikke helt varmt nok til at blive brugt om vinteren, men det yder stadig beskyttelse mod efterårets begyndende kulde, eller forårets sidste kølige dage.

Hos os kan du finde et bredt udvalg af termotøj til drenge og piger. I udvalget har vi termotøj med for, termotøj med fleece og masser af termosæt. Vi har desuden termotøj til store børn og små børn, så du kan finde det helt rette termotøj, uanset alderen på dit barn.

På siden her finder du termotøj fra mærkerne Mikk-Line og Molo, der begge er kendt for høj kvalitet og lækre designs. Det er altså overtøj, som både du og dit barn kan sætte pris på.

Hvorfor skal du vælge termotøj?

Når du skal finde termotøj til dit barn, så har vi mange gode muligheder, som du kan vælge imellem. Termotøjet er let, og det bliver barnet glad for. Det er bare federe at myldre rundt og lege i tøj, som ikke føles tungt og bevægelseshæmmende.

Termotøj er ikke vandtæt, men det kan godt holde dit barn tørt, hvis det leger i fugtigt sand eller render gennem noget vådt græs. Selvom termotøjet ikke er vandtæt, så kan det også sagtens bruges selvom der skulle komme en lille byge. Termotøjet tørrer hurtigt, og det er meget mere smidigt og blødt end regntøj. Derfor vil det ofte være et rigtig godt valg til barnets legedage i det tørre vejr.

Termotøjet er nemt at få på, fordi det er designet til børn. Det betyder at tøjet er med relativt lige ærmer og eventuelt bukseben. Rigtig mange børn vil derfor have nemt ved selv at tage termotøjet på. Prikken over i’et får du i de modeller, som ovenikøbet er lidt strækbare. Så er der virkelig rykket på det tekniske niveau.

Nogle af vores modeller sælges i sæt. Et termosæt er et sikkert hit, hvis du har brug for både jakke og bukser. Sættet passer ikke kun sammen i farverne. Jakke og bukser i termosættene er også designet, så barnet bliver dækket fornuftigt af og eventuelle påsyede reflekser på jakke og buks supplerer hinanden, så barnet bliver reflekterende og synligt fra alle vinkler.

Termotøjet skal på, når flyverdragten skal af

Som forælder til både små og store børn, kan det være svært at finde rundt i, hvornår det er for koldt til den ene slags overtøj og for varmt til noget andet, og der findes rigtig meget forskelligt tøj og overtøj i dag, der alt sammen er praktisk, men som gør det sværere at navigere i som forælder.

Med termotøj kan du tænke på, at det er lavet til at tage over, når det bliver for varmt til flyverdragt. Som tommelfingerregel skal du vælge flyverdragten, når det er under 10 grader, og du skal skifte til termotøjet, når det er over 10 grader. Det er altså temperaturen, der afgør, om du skal vælge flyverdragt eller termotøj.

Forskel på softshell og termotøj

I din jagt på godt termotøj til dit barn, er du måske også stødt på softshelltøj, og det kan være, at du undrer dig over, hvad forskellen egentlig er på de to. Kigger du nærmere på softshell vs. Termotøj, vil du finde ud af, at forskellen på softshell og termotøj er, at softshell er mere vandafvisende end termotøj, mens termotøj er varmere end softshell.

Softshell er dog stadig i udgangspunktet ikke vandtæt, og skal du bruge noget, der kan holde dit barn tørt i al slags vejr, har du behov for reelt regntøj. Uanset om du leder efter termotøj, softshelltøj eller regntøj, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig med det hele.

Termotøj vs. regntøj

Som nævnt tidligere, finder du ikke vandtæt termotøj. Det er derfor ikke det overtøj, der skal findes frem, når du skal have dit barn med ud og hoppe i vandpytter eller på legepladsen, mens det står ned i stænger. Der skal du i stedet vælge regntøj.

Kigger du på termotøj vs. regntøj, vil det altså være nødvendigt for dig at se på, hvad dit barn skal bruge overtøjet til. Regntøj er ikke ligeså isolerende som termotøj, og termotøj yder ikke samme beskyttelse mod kraftig regn. Du kan dog også bruge termotøjet med et regnsæt udover, så dit barn får det bedste af begge verdener.

Find det termotøj, du søger

I vores udvalg af termotøj har vi både termotøj med fleece og termotøj med for samt mange andre modeller. Vi har altså et bredt udvalg af termotøj, og der er også modeller både til drenge og piger samt størrelser til både små og store børn.

Brug vores filter, hvis du gerne vil skille de modeller ud, som er til henholdsvis piger og drenge. Selvom mange farver kan gå lige godt til både dreng og pige, så er der nogen gange modeller, som er designet specifikt til det ene køn.

Hvis du helst vil finde termotøj på tilbud, så brug filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden. Så viser vi dig kun de modeller, som er nedsat. Måske finder du så dit barns næste termojakke og bukser til en ekstra skarp pris.