Termotøj

Her finder du det let forede termotøj til børn, som er velegnet til brug under vandtæt overtøj eller for sig selv som let overtøj på en sommeraften eller en lun forårsdag. Der er både sæt, jakker og veste.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Når du skal finde termotøj til dit barn, så har vi mange gode muligheder, som du kan vælge imellem. Termotøjet er let, og det bliver barnet glad for. Det er bare federe at myldre rundt og lege i tøj, som ikke føles tungt og bevægelseshæmmende.

  Selvom termotøjet ikke er vandtæt, så kan det sagtens bruges selvom der skulle komme en lille byge. Termotøjet tørrer hurtigt, og termotøj er meget mere smidigt og blødt end regntøj. Derfor vil det ofte være et rigtig godt valg til barnets legedage i det tørre vejr.

  Termotøjet er nemt at få på, fordi det er designet til børn. Det betyder at tøjet er med relativt lige ærmer og eventuelt bukseben. Rigtig mange børn vil derfor have nemt ved selv at tage termotøjet på. Prikken over i’et får du i de modeller, som ovenikøbet er lidt strækbare. Så er der virkelig rykket på det tekniske niveau.

  Når alle disse detaljer sættes i kombination med, at tøjet er godt at lege i, kan det hurtigt ende med at sådan noget godt termotøj bliver det, som dit barn allerhelst vil have på.

  Nogle af vores modeller sælges i sæt. Et termosæt er et sikkert hit, hvis du har brug for både jakke og bukser. Sættet passer ikke kun sammen i farverne. Jakke og bukser i termosættene er også designet, så barnet bliver dækket fornuftigt af og i eventuelle påsyede reflekser på jakke og buks supplerer hinanden, så barnet bliver reflekterende og synligt fra alle vinkler.

  Med gode forstærkninger på de udsatte steder, er dit barns termotøj også klart til at blive brugt til mange dages leg i sandkassen. Skulle vejret blive så godt om eftermiddagen, at det er for varmt at have termotøjet på, så er det godt at tøjet ikke fylder ret meget, når det er pakket sammen. Ved at folde ærmerne ind, så kan en jakke nemt rulles sammen, så den ikke optager ret meget plads i tasken.

  Modeller til piger og drenge

  Brug vores filter, hvis du gerne vil skille de modeller ud, som er til henholdsvis piger og drenge. Selvom mange farver kan gå lige godt til både dreng og pige, så er der nogen gange modeller, som er designet specifikt til det ene køn.

  Tilbud på termotøj til dit barn

  Hvis du helst vil finde termotøj på tilbud, så tryk her for at udnytte vores tilbuds-filter. Så viser vi dig kun de modeller, som er nedsat. Måske finder du så dit barns næste termojakke og bukser til en ekstra skarp pris.