T-shirts til børn

23 Varer

Her ser du vores udvalg af smarte T-shirts til børn. Der er flotte farver og seje print, og der er selvfølgelig T-shirts til både drenge og piger. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Seje og sjove T-shirts til børn

Mangler du en sej og pæn T-shirt, som familiens mindste medlemmer kan trække i? Hos Eventyrsport finder du seje og sjove T-shirts til drenge og piger.

Vores børne T-shirts kommer fra mærker som LEGO Wear, Didriksons, Icebreaker og The North Face, og vi har noget for både de små børn og de lidt større. I sortimentet af T-shirts til drenge og piger finder du bl.a. T-shirts i blød bomuld og lækker merinould.

Friske farver til friske børn

Børn er fulde af overskud, fantasi og undren, og de formår at sætte et væld af farver på tilværelsen – også med deres tøj.

I vores udvalg af drenge- og pige-T-shirts er der masser af friske og glade farver og smarte print, bl.a. fra nogle af de populære børnefilm og -programmer. Der er med andre ord sjove og seje T-shirts til børn i næsten alle aldre.

Blandt vores børne T-shirts finder du både T-shirts i det klassiske snit, men der er også modeller med længere ærmer.

Flere af vores T-shirts til drenge og piger er lavet i bomuld, bl.a. økologisk bomuld, men der er også T-shirts lavet i blød merinould.

Det kan være, du tænker, at dit barn vil komme til at klø og kradse sig i en ulden T-shirt, men bare rolig – merinould har meget tynde fibre og er derfor dejlig blød. Langt de fleste børn vil derfor opleve, at en ulden børne T-shirt er rar at have på.

Uld har desuden nogle virkelig gode egenskaber, bl.a. varmer den, selvom den bliver våd, og så er den naturligt antibakteriel, hvorfor svedlugt hæmmes. En ulden T-shirt til børn vil derfor ikke nødvendigvis skulle vaskes helt så ofte som en almindelig T-shirt – og det er nu meget rart at kunne minimere vasketøjsbunken en smule. Desuden skånes T-shirten og miljøet i samme ombæring.

Køb en sej T-shirt til piger og drenge

Her på web kan du shoppe en smart drenge- eller pige-T-shirt. Det er nemt og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone – og så er der fri fragt og gratis retur.

Vi har løbende gode tilbud på vores sjove og seje T-shirts til børn. Du kan se en samlet oversigt over tilbuddene ved at benytte filteret længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

Ønsker du at være blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på T-shirts til drenge og piger, kan du melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Se alle fordelene ved kundeklubben her.

 

Se også:

Bukser og shorts til børn

Kjoler og nederdele til børn

Børneundertøj 

Børnebadetøj med solbeskyttelse

Sommerjakker til børn