Fjällräven

Velkommen til vores Fjällräven shop! Her finder du et af Danmarks største udvalg af Fjällräven lige fra beklædning til rygsække.

specialized_fjallraven_banner_800x600px

FJALLRAVEN x SPECIALIZED

Vi præsenterer de første produkter udviklet af Fjällräven og Specialized. Cykelekspertise møder vandrefunktionalitet med tidløst design og langtidsholdbar slidstyrke, der kombinerer materialer som G-1000, Vinylon F, merinould, genanvendt polyester og økologisk bomuld.

per side
Sorter stigende

Fjällräven - mærket der er kendt og elsket af mange

Vi er mange der ejer et eller flere af Fjällrävens produkter, og vi er vilde med dem. Fjällravens produkter er efterhånden blevet en etableret del af mange outdoor interesseredes garderobe.

Kan man have for mange af deres produkter? Det mener vi ikke!

Så tag et kig her på siden, og forelsk dig i det ene efter det andet af deres mange skønne produkter i topkvalitet.

Fjällräven er klassisk kvalitet og design

Det tager tid, før et mærke bliver klassisk. For Fjällräven har det taget 50 år. 50 år, hvor firmaet, grundlagt af Åke Nordin, har gjort sig fortjent til et ry som pålidelig leverandør af udstyr i topkvalitet og skabt sig en trofast kundekreds, der giver den feedback, der er nødvendig for, at produkterne kan udvikle sig.

Hos Fjällräven gør man en dyd ud af det bundsolide håndværk og det klassiske snit, som f.eks. deres klassiske rygsæk Kånken er bannerfører for.

De gennemtestede materialer som eksempelvis den slidstærke og tætte G-1000®, der anvendes i deres anerkendte bukser og jakker - og faktisk blev anvendt i de tidligste telte! Og selv om firmaet altså ikke først og fremmest limer, laminerer og udstanser, så repræsenterer f.eks. deres telte i dag noget af det ypperste indenfor sin genre: Her er nogle af verdens bedste fjeldtelte i hi-tech-materialer og klassiske designs, der har virket i årtier - og stadig virker!

De populære slidstærke bukser findes i mange modeller

Enhver der færdes i naturen ved, at den kan stille store krav til bukserne. Grene, krat og torne kan rive og flå i stoffet, så man enten præsenteres for et hul eller tråde, der trevler. Løsningen er et par Fjällräven bukser med G1000®. Stoffet er uhyre slidstærkt og findes i forskellige tykkelser afhængig af, hvilken årstid du skal bruge dem. Stoffet er vindskyende, og med en omgang voks, gøres det vandafvisende.

Bukserne findes i mange forskellige modeller og i mange flotte farver. Nogle af modellerne består udelukkende af det slidstærke G1000® stof. Imens andre har det taktisk placeret ned af buksen. Så hvis det er de helt vandafvisende, slidstærke bukser du ønsker, så vælg et par der udelukkende består af G1000®. Men hvis du skal bruge bukserne til klatring eller vandreture, har de en række modeller med elastikstof taktisk placeret og nogle med udluftnings muligheder, så du får den bedst mulige bevægelsesfrihed.

Hvis du ikke er så vild med de almindelige vandrebukser og deres pasform, så har Fjällräven også løsningen til dig. De producerer tights, der er oplagte til trekking. Her får du den ultimative bevægelsesfrihed, som du kender den fra løbetights kombineret med det slidstærkt materiale, der karakteriser vandrebukser. Tightsene har kraftige og slidstærke forstærkninger på knæ og bag. Så lidt kravlen på knæene, eller en pause siddende på måsen i græsset, er ingen hindring.

De behagelige og praktiske bukser er oplagte til dig, der har en hverdag udedørs, dig der skal på vandretur eller klatretur, og til dig der bare sætter pris på et par bukser i høj kvalitet.

Den ikoniske rygsæk vi alle kender

Kånken er en legendarisk rygsæk. Hvis du ikke selv har eller har haft den som skoletaske, så har en eller flere af dine klassekammerater garanteret. Med de to robuste hanke øverst, det slidstærke materiale og enkelte design, er det en rygsæk, der ikke sådan lige går af mode. Tasken er perfekt både til skoledagen med også på tur.

Rygsækken findes i et hav af farver, og størrelserne varierer lige fra de små Kånken Mini på cirka 7 liter, til en Kånken rygsæk på cirka 16 liter. Denne type Fjällräven rygsæk så dagens lys i 70’erne, som en løsning på skoleelevers rygproblemer. Det klassiske udseende har holdt ved siden, og Kånken bliver løbende opdateret i nye fede farver. Kånken findes også som Kånken No. 2, fremstillet i det fantastisk slidstærke G-1000® HD, og udstyret med håndtag og andre detaljer i læder.

Fjällräven - leverandør til det svenske hof

Fjällräven henvender sig til alle, der sætter pris på solidt håndværk, klassisk pasform og mindre radikale farver og designs, end mange af de yngre udstyrsproducenter præsenterer. De er gennem mange år værdsat af jægere, lystfiskere og folk, der arbejder udendørs dag efter dag.

Fjällräven er arrangør af FEM (Fjällräven Extreme Marathon) og støtter det svenske polarrævsprojekt SEFALO. De går i det hele taget meget op i miljøvenlige produkter og produktionsmetoder. Siden 1986 er Fjällräven leverandør til det svenske hof.

Hold øje med gode tilbud på Fjällräven

Eventyrsport er en af Danmarks største forhandlere af Fjällräven. Vi har et stort udvalg både på webshoppen og i vores butikker. For eksempel er vores butik i Østergade 27, 8000 Århus C dedikeret til Fjällräven, og her finder du altid gode Fjällräven tilbud.

På webshoppen finder du de gode tilbud på Fjällräven, ved at bruge filteret her på siden. Klik på Kun Tilbud og se hvad der er på udsalg. For hvem er ikke på udkig efter et godt tilbud?

Fjeldræven eller Fjällräven?

Som et sidste kuriosum, som måske kunne være sjovt at nævne, er de mange stavemåder vi oplever for Fjällräven her på siden. For at nævne nogle stykker: Fjellräven bukser, Fjællræven bukser, Fjællræven rygsæk, Fjælrræven rygsæk, Fjällräven rygsæk børn, Fjällräven rygsæk tilbud, fjallraven, fjeldræven, fjaelräven, fjallraven, fjællræven, fjeldræven, fjallraven, fjellræven, fjeldræv, fjelræven, fjellraven, og mange flere. Kært barn har som bekendt mange navne.