Fjällräven

668 Varer

Velkommen til Fjällrävens outdoor univers. Fjällräven har med omtanke og omhu designet hver en detalje for dig – så du kan få den bedste oplevelse i naturen, og bruge endnu mere tid i det fri. Du finder her Danmarks største udvalg af Fjällräven fra strik, jakker, buks, tasker og meget mere.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven - mærket der er kendt og elsket af mange

Fjällräven har længe været et kendt mærke på marked for outdoor entusiaster. Det er der selvfølgelig en rigtig god grund til.

Vi er mange, der ejer et eller flere af Fjällrävens produkter, og vi er vilde med dem. Fjällrävens produkter er efterhånden blevet en etableret del af mange outdoor interesseredes garderobe. Der er alt fra bukser og jakker til rygsække og telte - og meget meget mere.

Kan man have for mange af deres produkter? Det mener vi ikke!

Så gå på opdagelse her på siden, og forelsk dig i det ene efter det andet af deres mange skønne produkter i topkvalitet.

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så se vores størrelsesguide til Fjällräven.

Historien om Fjällräven

Fjällräven er skabt af svenske Åke Nordin, der som bare 14-årig skaber den første Fjällräven rygsæk, og det blev startskuddet på noget stort. I dag, over 50 år efter pålidelige Fjällräven blev til, har brandet et stort og bredt sortiment af beklædning, rygsække og grej.

Alt er skabt af slidstærke materialer og i høj kvalitet til alle former for friluftsliv – og er kendt for det i hele verden. Det er tidløst design, som bare dur!

Fjällräven har en lang og spændende historie. Hvis du er nysgerrig på at læse mere om den, så kan du med fordel tage et kig på vores store blog, hvor du kan læse om Fjällrävens historie. På bloggen kan du samtidig finde en masse artikler om brandet og dets produkter. Så er du helt sikkert klar til at købe dit nye udstyr og tøj til familien.

I vores sortiment finde du selvfølgelig tøj og udstyr til både damer, herrer og børn.

Fjällräven er klassisk kvalitet og design

Det tager tid, før et mærke bliver klassisk. For Fjällräven har det taget 50 år. 50 år, hvor firmaet har gjort sig fortjent til et ry som pålidelig leverandør af udstyr i topkvalitet og skabt sig en trofast kundekreds, der giver den feedback, der er nødvendig for, at produkterne kan udvikle sig.

Hos Fjällräven gør man en dyd ud af det bundsolide håndværk og det klassiske snit, som f.eks. deres klassiske rygsæk Kånken er bannerfører for.

De bruger gennemtestede materialer, som eksempelvis den slidstærke og tætte G-1000®, der anvendes i deres anerkendte bukser og jakker - og faktisk blev anvendt i de tidligste telte! Og selv om firmaet altså ikke først og fremmest limer, laminerer og udstanser, så repræsenterer f.eks. deres telte i dag noget af det ypperste indenfor sin genre: Her er nogle af verdens bedste fjeldtelte i hi-tech-materialer og klassiske designs, der har virket i årtier - og stadig virker!

Generelt hænger Fjällräven uløseligt sammen med ord som kvalitet, troværdighed, design og kendte klassikere.

De populære slidstærke bukser findes i mange modeller

Enhver der færdes i naturen ved, at den kan stille store krav til bukserne. Grene, krat og torne kan rive og flå i stoffet, så man enten præsenteres for et hul eller tråde, der trevler. Løsningen er et par Fjällräven bukser med G1000®.

G1000® er udviklet af Fjällräven. Stoffet er uhyre slidstærkt og findes i forskellige tykkelser afhængig af, hvilken årstid du skal bruge dem. Stoffet er vindskyende, og med en omgang voks, gøres det vandafvisende. Du kan læse mere om G1000®, dets gode egenskaber og de mange forskellige typer, der findes på bloggen her.

Når det kommer til bukser, så findes i mange forskellige modeller og i mange flotte farver. Nogle af modellerne består udelukkende af det slidstærke G1000® stof. Imens andre har det taktisk placeret ned af buksen. Så hvis det er de helt vandafvisende, slidstærke bukser, du ønsker, så vælg et par der udelukkende består af G1000®.

Men hvis du i stedet skal bruge bukserne til klatring eller vandreture, har de en række modeller med elastikstof taktisk placeret og nogle med udluftnings muligheder, så du får den bedst mulige bevægelsesfrihed.

Hvis du ikke er så vild med de almindelige vandrebukser og deres pasform, så har Fjällräven også løsningen til dig.

De producerer nemlig tights, der er oplagte til trekking. Her får du den ultimative bevægelsesfrihed, som du kender den fra løbetights kombineret med det slidstærkt materiale, der karakteriser vandrebukser. Tightsene har kraftige og slidstærke forstærkninger på knæ og bag. Så lidt kravlen på knæene, eller en pause siddende på måsen i græsset, er ingen hindring.

De behagelige og praktiske bukser er oplagte til dig, der har en hverdag udedørs, dig der skal på vandretur eller klatretur, og til dig der bare sætter pris på et par bukser i høj kvalitet.

Med andre ord - du kan altid finde en model, der passer til dig og dine behov.

Den ikoniske rygsæk vi alle kender

Kånken er en legendarisk rygsæk. Hvis du ikke selv har eller har haft den som skoletaske, så har en eller flere af dine klassekammerater garanteret. Med de to robuste hanke øverst, det slidstærke materiale og enkle design, er det en rygsæk, der ikke sådan lige går af mode. Tasken er perfekt både til skoledagen og til at tage med på tur.

Rygsækken findes i et hav af farver, og størrelserne varierer lige fra de små Kånken Mini på cirka 7 liter, til en Kånken rygsæk på cirka 16 liter. Denne type Fjällräven rygsæk så dagens lys i 70’erne, som en løsning på skoleelevers rygproblemer. Det klassiske udseende har holdt ved siden, og Kånken bliver løbende opdateret i nye fede farver.

Kånken findes også som Kånken No. 2, fremstillet i det fantastisk slidstærke G-1000® HD, og udstyret med håndtag og andre detaljer i læder. Yderligere er der også Kånken Laptop modellen, hvor du, som navnet antyder, nemt kan medbringe din laptop i rygsækken, samtidig med at der stadig er tale om det helt klassiske design.

Der findes selvfølgelig også andre modeller af små rygsække, hvis du gerne vil gå i en anden retning end den helt klassiske Kånken. Du kan se udvalget på siden her.

Ud over små og store rygsække så kan du også finde et stort udvalg af Fjällräven tasker. Her er der både skuldertasker, duffelbags, bæltetasker og meget mere. Du finder udvalget her.

Jakker der er gennemtænkt ned til mindste detalje

Fjällrävens jakker er skabt i innovative materialer, funktionelle designs og bæredygtige løsninger. Det betyder, at der er en jakke til ethvert behov – både de store og små og de krævende eller simple.  

Bag enhver Fjällräven jakke til dame, herre eller barn ligger der adskillige års erfaring med, hvad der virker i naturen. Alle materialerne er nøje udvalgte, så de kan stå distancen under de forhold, der måtte byde sig. En jakke fra Fjällräven er hårdfør, og den kan blive din bedste ven i mange år fremadrettet.

Når designerne svinger blyanten, så er det detaljerne og funktionaliteten, som er i fokus. Derfor får du også detaljer såsom praktiske lommer, tildækkede lynlåse, der er beskyttet mod vind, muligheder for udluftning, tovejslynlåse, tilpasningsmuligheder af pasformen og snore, der kan betjenes med vamsede handsker. Altså en masse funktioner, som gør en tur udenfor mere komfortable - uanset vejr og vind.

Fjällräven laver det hele – alt fra hverdagsjakker til ekspeditionsjakker, der kan klare en tur på Mount Everest. Går turen til de varmere himmelstrøg, har Fjällräven også jakker, der let og hurtigt tørrer og giver dig god bevægelsesfrihed. Der er med andre ord en Fjällräven-jakke til ethvert behov og alle slags eventyr. 

Udstyr til hverdag og vandring

Fjällräven har rygsække, tøj og udstyr til så godt som ethvert formål. Der er trøjer og skjorter til hverdag og outdoorliv, bukser til vandreturen, huer til de kolde dage og telte til de længere eventyr - og meget mere. Du kan altså finde alt i tøj og udstyr til både hverdag og outdoor-livet.

Holder du af vandreture og at lægge kilometerne bag dig med vandrestøvlerne på? Hvis svaret er ja, så kan du helt sikkert få glæde af at kigge vores sortiment af Fjällrävens produkter igennem. For der finder du nemlig et kæmpe udvalg af kvalitetstøj og -udstyr, som er skabt til vandreture.

Du kan eksempelvis finde forskellige typer af Fjällräven vandrebukser. Her er helt klassiske modeller, zip-off bukser og tights. Alle sammen i gode kvalitetsmaterialer og de flotte designs, som kendetegner Fjällrävens produkter.

Om vandreturen skal forgå i koldt eller varmt vejr, betyder ikke noget. Der er jakker, der kan klarer de helt kolde temperature, kasketter til når solen blænder og fleecetrøjer til at holde kroppen lun og tilpas. Der er altså alt det, du har brug for, når du skal ud på vandretur.

Vil du gerne have lidt inspiration til, hvor det næste vandre-eventyr skal gå hen? Så kan du tage et kig ind på vores store blog, hvor der er en masse bud på gode og flotte vandreruter, som bare venter på dig. Find artiklerne her.

Men Fjällrävens mange produkter egner sig naturligvis ikke kun til vandring, og du kan bruge tøjet og udstyret til lige det, du vil. Med en vindjakke fra Fjällräven er du eksempelvis mere end klar til at hoppe på cyklen til arbejdet på en efterårsdag. Og med en parka jakke så kan kulden bare komme an!

Fjällräven fører en lang række af forskellige serier, som hver især har fokus på forskellige egenskaber og detaljer. Der er eksempelvis Fjällräven Greenland, som er definitionen på en klassiker eller Fjällräven Keb til de store eventyr eller dig, der bare elsker kvalitet. Du kan læse mere om de forskellige Fjällräven serier og finde ud af, hvilken der passer bedst til dig på bloggen her.

Fjällräven - leverandør til det svenske hof

Fjällräven henvender sig til alle, der sætter pris på solidt håndværk, klassisk pasform og mindre radikale farver og designs, end mange af de yngre udstyrsproducenter præsenterer. De er gennem mange år værdsat af jægere, lystfiskere og folk, der arbejder udendørs dag efter dag.

Fjällräven er arrangør af FEM (Fjällräven Extreme Marathon) og støtter det svenske polarrævsprojekt SEFALO. De går i det hele taget meget op i miljøvenlige produkter og produktionsmetoder. Siden 1986 er Fjällräven leverandør til det svenske hof. Der er altså tale om et mærke, som virkelig er værdsat og brugt af mange - med god grund!

Hold øje med gode tilbud på Fjällräven

Eventyrsport er en af Danmarks største forhandlere af Fjällräven. Vi har et stort udvalg både på webshoppen og i vores butikker. For eksempel er vores butik i Østergade 27, 8000 Århus C dedikeret til Fjällräven, og her finder du altid gode Fjällräven tilbud.

På webshoppen finder du de gode tilbud på Fjällräven, ved at bruge filteret her på siden. Klik på Kun Tilbud og se hvad der er på udsalg. For hvem er ikke på udkig efter et godt tilbud?

Finder du ikke det grej, du skal bruge, eller har spørgsmål til størrelse og pasformer, så er du altid velkommen i en af vores mange butikker. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du kan få det helt rette udstyr med hjem. Du finder butikken nærmest dig her.

Fjeldræven eller Fjällräven?

Som et sidste kuriosum, som måske kunne være sjovt at nævne, er de mange stavemåder vi oplever for Fjällräven her på siden. For at nævne nogle stykker: Fjellräven bukser, Fjællræven bukser, Fjællræven rygsæk, Fjælrræven rygsæk, Fjällräven rygsæk børn, Fjällräven rygsæk tilbud, fjallraven, fjeldræven, fjaelräven, fjallraven, fjællræven, fjeldræven, fjallraven, fjellræven, fjeldræv, fjelræven, fjellraven, og mange flere. Kært barn har som bekendt mange navne.