Regnjakker til børn

41 Varer

Her finder du regnjakker til børn i alle størrelser. Der er lette og åndbare modeller til de lidt større børn samt robuste gummijakker til de mindste.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Beskyt de mindste mod regnen med regnjakker til børn

Som barn er der næsten ikke noget bedre end at komme udenfor og lege, og det er nærmest uanset hvilket vejr det er. Men skal du undgå at blive syg og kold hele tiden, så skal du have en regnjakke på - og det gælder selvfølgelig især for børnene.

En regnjakke til børn giver tørvejr til kroppen, når dit barn gerne vil ud og hoppe i vandpytter, gå på legeplads, kaste med blade eller sparke til en bold. En god regnjakke til børn kan på den måde hjælpe dit barn til at undgå, at han eller hun bliver afkølet af den kolde regn.

Her på siden finder du kvalitetsregnjakker til børn helt fra størrelse 80 til 176. Vores regnjakker fås i mange forskellige farver, så der er regnjakker, der egner sig til både drenge og piger, og der er også mere kønsneutrale farver, for eksempel sorte regnjakker til børn - kort sagt: regnjakker til alle slags børn.

Du kan finde mange mærker på denne side og for bare at nævne få, har vi blandt andre Molo, Mikk-Line, MINI A TURE og Reima.

Hold øje med vandsøjletryk, når du køber regnjakke til børn

Når du køber regnjakke til børn, skal kvaliteten selvfølgelig være i orden. En måde at måle kvalitet på, når du vælger regnjakke, kan være ved at se på, om den reelt set kan holde vand ude. Det kan du se ved at kigge på vandsøjletryk.

Vandsøjletryk er et udtryk for, hvor meget tryk materialet kan holde til, før der slipper vand igennem. Jo højere vandsøjletrykket er, jo bedre er materialet til at holde vand ude. Generelt kan du gå ud fra, at et vandsøjletryk på 8.000 mm er godt til let regn over lang tid eller kraftig regn i kort tid.

Vil du blive klogere på regnjakker til børn? På vores blog kan du læse artiklen ”Hvilket regntøj skal du vælge til dit barn?”, der går endnu mere i dybden med regnjakker og regntøj til børn.

Regnjakker til børn til de kølige måneder

Skal dit barn klædes på til de kolde, men regnfyldte dage i november eller marts, så kan du få regnjakker til børn med fleece. Disse regnjakker har et fleecefor, der gør, at de er lidt varmere end en helt almindelig regnjakke, der kun består af et enkelt lag.

En regnjakke til børn med fleece er desuden også blød indvendigt, så den er behagelig at have på for dit barn, samtidig med at fleecen isolerer mod kulden.

Smarte regnjakker til børn, som dit barn vil elske

Det kan nogle gange være en kamp at få et barn til at tage det praktiske valg, så hvorfor ikke gøre det lidt lettere for dig selv? Vælger du en regnjakke til børn i dit barns yndlingsfarve eller med et fedt mønster, så er der langt større sandsynlighed for, at dit barn har lyst til at tage sin regnjakke på.

Er dit barn mest til en sort regnjakke? Du finder både sorte regnjakker til børn samt regnjakker til børn i alverdens andre farver her hos os. Leder du efter en særlig farve, kan du bruge vores filtre ude i venstre kolonne længere oppe på siden til at finde regnjakker i lige præcis dén farve, som dit barn helst vil have.

Se også