Gummistøvler til børn

39 Varer

Her ser du vore gode udvalg af gummistøvler til børn. Der er både termostøvler og almindelige gummistøvler i alle regnbuens farver og med flotte figurer og mønstre.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Gummistøvler til drenge og piger: flotte farver og høj kvalitet

Skal børnene ud i regnen? Børn forstår i den grad at se positivt på vejret, for hvorfor skulle regn være et problem? Der er vandpytter at hoppe i, vand at plaske med og mudder at lege med - skønt!

Det kræver lidt ekstra af gummistøvlerne, når børnene skal ud i regnvejret. Hos Eventyrsport finder du smarte gummistøvler til børn - og vi har både modeller til piger og drenge.

Støvlerne kommer bl.a. fra mærker som Viking og Bisgaard.

Farver og mønstre til sjove regnvejrsdage

Det må gerne være lidt festligt, når der skal findes gummistøvler til børnene.

I vores udvalg finder du gummistøvler med flotte print og i smarte farver, så der kan blive sat lidt ekstra kulør på regnvejrsdagene.

Vi har gummistøvler til både de små og store børn, og både piger og drenge kan finde solide, fikse gummistøvler, de har lyst til at have på en hel dag.

Skal børnene have gummistøvlerne på i mange timer, kan det være en god idé at have et par ekstra strømper (gerne i uld) klar til dem, så barnet kan få skiftet strømper, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Uldstrømper kan absorbere fugt og kan derfor være et rigtig godt valg til brug i gummistøvlerne.

Til de ekstra kolde dage kan det være godt med en gummistøvle, der ikke blot holder fødderne tørre, men også tilpas varme. Hos os finder du forede modeller, så børnene også kan bruge støvlerne i vinteren.

Er du i tvivl, om du skal vælge mellem termogummistøvler eller vintergummistøvler? Så lær mere om forskellene på de to typer gummistøvler. 

Pas godt på gummistøvlerne

De fleste af vores børnegummistøvler er lavet i slidstærkt naturgummi.

Naturgummi indeholder æteriske olier, som med tiden vil fordampe. Støvlerne skal derfor plejes, så de kan holde så længe som muligt.

Børn har ofte tendens til at få lidt ekstra mudrede gummistøvler, men det er en god idé at tørre dem af efter brug, så de holdes relativt rene. På den måde udsættes naturgummiet for mindre slid.

Smør også gerne støvlerne, så gummiet ikke udtørrer. Der findes plejeprodukter specielt til gummistøvler, men de fleste naturlige olier kan også bruges, f.eks. madolie eller lindolie.

Hvis du smører olien på med en svamp eller klud, slider du ikke unødigt på støvlerne. Sørg også gerne for at give gummistøvlerne en omgang imprægnering.

Vær opmærksom på ikke at stille gummistøvlerne i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys.

Tilbud på gummistøvler til børn

Er du på udkig efter et par flotte, solide gummistøvler til ungerne?

Selvom du måske skal købe gummistøvler til mere end ét barn eller skal købe flere par, så dit barn har gummistøvler både til hjemmet og til børnehaven, så behøver det ikke være en dyr fornøjelse.

Bliver du medlem af Eventyrsports Kundeklub, kan du være én af de første, der får besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til børn. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Se også: