Støvler herrer

Vinter, hverdag eller vandring - vi har støvlerne til formålet! Her finder du lækre herrestøvler til et væld af formål, i skind og/eller kunststoffer, med eller uden membran.

per side
Sorter stigende

Herrestøvler

Hos Eventyrsport finder du støvler i tre hovedkategorier, nemlig vandrestøvler, vinterstøvler og hverdagsstøvler. Der er naturligvis en del overlap, idet mange af især de lettere vandrestøvler også er velegnede til hverdagsbrug

 

Herrestøvler i en god kvalitet

De støvler, du finder i vores webshop, er udviklet efter den nyeste viden om godt fodtøj. Nogle af kerneområderne er kvalitet, holdbarhed og funktionelt design. En herrestøvle er ikke det samme som en damestøvle, og en kvalitetsstøvle til mænd er slet ikke det samme som en discountstøvle. Du kan regne med, at de støvler, du finder hos os, er topkvalitet med fokus på din komfort og sikkerhed. Følgende er vigtige elementer i en kvalitetsstøvle: En solid yderstøvle, der beskytter din fod mod vrid og stød; en god inderstøvle, så foden har det lunt og godt; en indersål, der holder foden tempereret og ikke mindst en kraftig ydersål, der holder dig sikkert på sporet.

 

Pasformen af en herrestøvle

Pasformen er en meget væsentlig faktor, især, når der er tale om fodtøjet til vandreturen. Her nytter det altså ikke at gå på kompromis. Som begynder kan man sagtens anvende lånt udstyr, men fodtøjet skal passe perfekt til netop dine fødder. Er de brede eller smalle, med høj eller lav vrist og svang? Fodtøjet skal prøves med de rigtige sokker i, og skal du går med rygsæk, skal du også have sådan en på - med fyld -, når du prøver støvler.

 

Hverdagsstøvler til mænd

På hylderne hos Eventyrsport finder du både gummistøvler, bløde modestøvler, varme vinterstøvler og kraftige vandrestøvler. Modestøvlerne kommer f.eks. fra Merrell, og her er lagt meget vægt på udseendet.

 

Vinterstøvler til herrer

Vores varme vinterstøvler er som regel med vandtæt og åndbar membran som f.eks. Gore-Tex® eller KEEN.DRY, og en del af dem har isolering i både sål og overdel. Ydersålerne er designet specielt til vinterbrug. Hanwag har oven i købet modeller med IceGrip, som får dem til at stå godt fast.

 

Vandrestøvler

Vandrestøvlerne er et kapitel for sig. De findes i forskellige stivheder, og som tommelfingerregel kan man sige, at jo større oppakning og vanskeligere terræn, du ska vandre i, jo stivere og højere støvle skal du bruge. Skal du på let trekking, kan en lav og forholdsvis blød støvle gøre det, medmindre du har svage ankler. Er der tale om to uger på fjeldet med telt og køkken, er en robust støvle at foretrække. Om du vil have vandrestøvler med eller uden membran er i høj grad en smagssag.

 

Støvler til herrer fra de bedste mærker

Støvlerne i Eventyrsport kommer fra Viking, ECCO, Hanwag, Keen, Merrell, Haglöfs, m.fl.

 

Tilbehør til dit fodtøj

Når du nu køber noget godt fodtøj i Eventyrsport, skal du ikke snyde dig selv for et eller flere par sokker, der passer til det eventyr, du er på vej ud på. Uld og kunststof er velegnet til både hverdag og vandring, og vi har alle tykkelser. Inder- og ydersokker er meget brugt til vandring, her kan du lave den kombination, der passer dig bedst. Vores sokker kommer især fra Icebreaker og Smartwool.

 

Dit fodtøj skal naturligvis vedligeholdes, og det gælder også sko og støvler med membraner. Bliver de ikke imprægneret, fungerer membranen ikke ordentligt. Vi har et bredt udvalg af plejeprodukter fra Granger's.

 

Se også:

Sokker

Tilbehør