Støvler til mænd

36 Varer

Her finder du støvler, der egner sig til hverdagsbrug, f.eks. lange traveture med hunden. Mange af dem er også velegnede til let trekking uden tung oppakning

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lækre støvler til det nordiske klima

Når det nordiske efterår banker på døren, er det med at få fat i en god støvle, så du kan holde dine fødder varme og sunde. En lækker støvle fra Eventyrsport kan redde din vinterdag, når du kæmper dig ud gennem den snedækkede indkørsel, eller når du skal en tur i skoven og nyde efterårets smukke farver.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af støvler, der er velegnede til hverdagsbrug. Vi har robuste og komfortable herrestøvler med varmt for til vinterens hverdag, men der er også modeller, som næsten ikke har foring. Nogle af støvlerne er af en sådan karakter, at de også kan bruges til let trekking og i hvert fald er glimrende til lange traveture med hund og/eller familie.

I vores udvalg af hverdagsstøvler til herrer finder du støvler fra mærker som Haglöfs og Lundhags samt mange andre. Alle støvlerne er af høj kvalitet, og du finder støvler i mange forskellige farver og materialer, så der er støvler til mænd til enhver smag.

Find de retter herrestøvler til dig

Et par gode hverdagsstøvler er nogen, som du kommer til at gå meget i, og derfor skal de også sidde godt på foden. Støvlerne skal nemlig sørge for, at du og dine fødder kommer helskindede gennem dagen, uden at du får ømme fødder eller føler dig klemt og utilpas i dine sko.

Derfor skal du også sørge for at finde et par støvler, der passer til dig. Først og fremmest skal du vælge støvler til mænd, der egner sig til den hverdag, du har. Et par hverdagsstøvler passer til rigtig meget forskelligt, men de er ikke gode til vandring i ujævne terræner eller lignende. Du bør derfor ikke tage dine hverdagsstøvler på, når du skal ud på den helt store vandretur. Der bør du i stedet se på et par vandrestøvler til mænd.

Når du vælger et nyt par herrestøvler, skal du også være opmærksom på, hvordan din fod er bygget. Har du for eksempel en lidt bredere fod, eller har du knyster, bør du se efter sko, hvor der er ekstra vidde og god plads til dine fødder. Den ekstra bredde hjælper også til i kampen for at undgå vabler.

Du kan også supplere dine støvler med et par gode sokker, så du kan holde fødderne varme og tørre. De rette sokker kan også modvirke vabler, så du er klar til hverdagens strabadser dag efter dag.

Hverdagsstøvler til mænd med membran holder fødderne tørre

Hverdagen er fuld af situationer, hvor du kan risikere at få våde fødder, hvis du ikke er godt forberedt. Et regnskyl på vej på arbejde, en gåtur gennem det våde græs, fordi hunden har fået færten af noget spændende, eller vandleg med børnene på terrassen. Mulighederne er mange, og det er altid lige træls at få både støvler og sokker gennemblødt.

Men med et par herrestøvler, der har en membran, kan du let holde tæerne tørre. Rigtig mange af støvlerne i denne kategori er forsynet med en vandtæt og åndbar membran i form af for eksempel Gore-Tex® eller KEEN.DRY. Den sørger for, at du kan gå tørskoet gennem vintersølet, og at dine fødder ikke i stedet bliver plaskvåde af sved.

Husk, at hvis åndbarheden skal fungere ordentligt, skal du huske at imprægnere fodtøjet med jævne mellemrum, så regn og sjap preller af. Du kan selvfølgelig finde et bredt udvalg af imprægnering til dine herrestøvler hos os.

Støvler til mænd i mange forskellige materialer

Har du et bestemt materiale, du foretrækker, når du skal have et par nye hverdagsstøvler, så kan du helt sikkert finde det hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af støvler til herrer i forskellige materialer.

Du kan, i grove træk, vælge mellem støvler i læder, kunstmaterialer eller en kombination. Læderstøvler får en flot patina efterhånden, og de er næsten ikke til at slide op. Støvler i kunststof kræver ingen pleje, de skal bare have en gang imprægnering, når vand og sjap holder op med at prelle af. Det er i bund og grund en smagssag, hvad du vælger.

Tilbud på hverdagsstøvler til herrer

Her hos Eventyrsport finder du altid et godt tilbud på herrestøvler, så du behøver ikke finde den helt store pengepung frem for at finde et par støvler, der passer, og som opfylder dine krav. For at få det fulde overblik over, hvilke støvler der står til den skarpeste pris lige nu, kan du bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden ude i venstre side.

Hvis du ikke skal gå glip af fremtidige gode tilbud, hverken på hverdagsstøvler eller andet udstyr og tøj, kan du melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Så giver vi dig løbende besked om, når vi har udsalg og gode tilbud, så du ikke går glip af det.