Vinterstøvler til herrer

5 Varer

Her finder du varme vinterstøvler til herrer. Mange modeller har varmt for og vandtæt membran som f.eks. Gore-Tex® samt kraftige såler med godt vejgreb i sne og sjap.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vinterstøvler til herrer i høj kvalitet

Ved vintertid, når det begynder at blive rigtig koldt, er det tiden for varme vinterstøvler, der holder sne, sjap og kulde ude. Eventyrsport har et stort udvalg af vinterstøvler til mænd, og vi fører kun kvalitetsstøvler, der virkelig er vejrbestandige, og som kan holde fødderne tørre.

Den skandinaviske vintersæson er lunefuld, blæsende og til tider rigtig kold. Så når de kolde måneder banker på døren, så er det om at pakke sig ind fra isse til fod. Derfor skal dine vinterstøvler også være helt i top!

Vinterstøvler til herrer i god kvalitet er en fornuftig investering, som holder længe. Det vigtigste, når det er koldt, og man færdes ude, er faktisk at holde fødderne tørre og varme.

Samtidig med at funktionaliteten skal være helt i top, så skal støvlernes udseende selvfølgelig også gerne passe til din stil. Det er bare lige lidt federe at trække i et par støvler til mænd, som man rent faktisk kan lide udseendet på.

Hos Eventyrsport finder du et bredt sortiment af forskellige gode vintervenlige styles. Der er eksempelvis lange støvler og korte støvler, samt vinterstøvler lavet i forskellige materialer og farver.

Hvilken type af vinterstøvler, som du vælger, er naturligvis en smags- eller temperamentssag. Heldigvis finder du nemt det par vinterstøvler, som passer til din stil og dit behov her på siden.

Vores herre støvler til vinterens kolde vejr kommer fra nogle virkelig kendte og gode kvalitetsmærker. Så du kan være helt sikker på, at du virkelig får noget udstyr, der holder, og som kan holde dine fødder varme og tilpasse hele vinteren igennem. Støvlerne kommer fra de kendte mærker Keen, Lundhags og Viking.

Hvad enten om du kigger efter varme herre vinterstøvler til en tur i byen, skiferien, eller traveture i skoven, kan du altid finde herrestøvler i god kvalitet. 

Det er altid muligt at finde støvler til vinteren i forskellige styles, farver eller pasformer. Omdrejningspunktet for de produkter, vi forhandler hos Eventyrsport, er netop den gode kvalitet med rigtig lang holdbarhed.

Alle kan bruge nogle gode vinterstøvler, og vi har selvfølgelig nye vinterstøvler til hele familien. I vores udvalg kan du derfor også finde vinterstøvler til kvinder og vinterstøvler til børn. Så kan alles fødder blive klædt godt på til vintervejret og kulden!

Tæt og åndbare vinterstøvler

Vinterstøvler er designet til vinter. De skal kunne holde til koldt og vådt vejr, ellers er der ikke meget fidus ved dem. Deres formål er at være det helt rette fodtøj til de kolde vintermåneder, hvor vejret ofte kan byde på sne, sjap og mudrede underlag.

Det er med at være forberedt på det hele - især i et land som Danmark, hvor vejret aldrig helt er til at regne med. Og er der en god måde, hvorpå du kan være beredt, så er det ved at have et par rigtig gode vinterstøvler stående klar!

Noget af det som gør vinterstøvler til herrer rigtig gode til vintervejret, er deres membran. En god membran er med til holde fødderne varme i den kolde tid. Når dine støvler har en membran, betyder det nemlig, at de på en gang er vandtætte og åndbare. Hvilket bare er super smart!

En meget brugt membran-type er Gore-Tex®. Gore-Tex®, der ofte bruges i fodtøj, er et patenteret system, som både kan tillade fødderne at ånde og samtidig holde udefrakommende fugt væk. Vinterstøvlerne til herrer skal kunne ånde, så fugt eller sved fra fodsålerne ledes ud. Med Gore-Tex® oplever man både åndbarhed og vandtæthed.

Hvis du gerne vil blive klogere på Gore-Tex®, og de forskellige typer af Gore-Tex® membraner, så kan du læse mere i artiklen 'Hvad er Gore-Tex®?'.

Der findes selvfølgelig også andre typer af membraner, eksempelvis KEEN.DRY, som ligeledes kan sikre, at dine fødder holdes varme hele vejen gennem vinteren. Uanset hvilken type membran du ender med at vælge, så er det vigtigste, at dine nye vinterstøvler kan holde dine fødder tørre, samtidig med at de giver dem lov til at ånde. På den måde har du sikret dine fødder de bedst mulige forhold!

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af støvler til herrer og støvler til damer, som er lavet med membran. Det samme gælder for vinterstøvlerne, så det er lige til, at gå på udkig i sortimentet, og finde den model som passer bedst til dig og dit behov.

Vinterstøvler til enhver smag og enhver fod

Vi har allerede slået fast at vinterstøvler til mænd gerne må være lavet med en membran, så fødderne har det optimale klima på kolde vinterdage. Men udover det så må støvlerne jo også gerne være pæne, og nogle man rent faktisk kan lide udseendet på. Her på siden finder du heldigvis begge dele, og komfort og udseende kan sagtens gå hånd i hånd.

Vi har vinterstøvler til herrer i flere forskellige farver, materialer og designs. Nogle er mere tekniske og til turbrug, mens andre mest er egnet til hverdagsbrug og de kortere ture. Se vores udvalg, og find et par som passer til dit temperament, din stil og dine ønsker.

Helt kort sagt, så er der flere typer af vinterstøvler til herrer, som du kan vælge i mellem. Og lige så mange modeller som der er, lige så svært kan det være at vælge den rette.

Der er, som allerede nævnt, nogle ting man bør have med i sine overvejelser, når man er på jagt efter et par nye herre vinterstøvler. På toppen af vigtigheds-skalaen finder du selvfølgelig størrelsen på støvlen. Ligesom med tøj og alle andre typer af sko, så er det vigtigt, at støvlerne sidder, lige som de skal.

Der er næsten ikke noget værre end at gå rundt i støvler, der sidder dårligt og klemmer. Det kan virkelig ødelægge en ellers god tur ud i den kolde vinternatur. For når skoene klemmer eller ikke sidder ubehageligt, kan det være svært at koncentrere sig om meget andet. Hele situationen bliver generelt bare mere træls og irriterende.

Det er jo helst et scenarie, man vil være foruden. Og man kan heldigvis gøre sit for at undgå det, det gælder bare om at sikre sig, at man får købt sine nye herre vinterstøvler i den helt rigtige størrelse.

De forskellige mærker kan arbejde ud fra lidt forskellige mål, når det kommer til størrelser. Men bare rolig, det er der råd for. Først og fremmest kan du selvfølgelig altid komme ind i en af vores butikker og prøve de forskellige vinterstøvler på og dermed afgøre, om det er den rette størrelse, som du har fat i.

Ellers kan du også tage et kig på vores store størrelsesguide. I guiden finder du et overblik over alle de forskellige mærker, og når du klikker ind på et specifikt mærke, kan du se målene for, hvordan de laver deres størrelser. Både til tøj og fodtøj.

Derudover skal du altid huske at prøve dine vinterstøvler med den type sokker, som du regner med at have på i dem. Så får du den allermest korrekte fornemmelse af, hvordan vinterstøvlen egentlig sidder på din fod.

Hvilken type vinterstøvle er den rette for dig?

Når det kommer til at vælge den rette type af vinterstøvle, så har vi selvfølgelig også nogle forskellige slags, som du kan vælge imellem. Der er jo trods alt forskel på vinterstøvler. Skal det være læder eller gummi? Hvad skal indersiden være lavet af? Skal den være lavet til de helt lange traveture eller blot kunne klare hverdagens forskellige småture?

Du spørger måske også: 'Skal det være en vinterstøvle eller en vintersko til mænd?' Nogle kalder støvler for sko, men støvlerne adskiller sig fra skoene ved at dække anklerne. Så hvis du leder efter vintersko, men mente vinterstøvler til mænd, er du kommet til det rette sted.

Faktum er, at der er spørgsmål nok at stille, når man skal finde de helt perfekte vinterstøvler til herrer, men det er altså mere end muligt at finde frem til dem her hos Eventyrsport!

Det er meget forskelligt, hvad man kræver af sine vinterstøvler, og netop derfor kan du også finde forskellige typer af vinterstøvler til herrer i vores udvalg. Der er noget til ethvert behov.

Er du eksempelvis på udkig efter en vinterstøvle, som også kan bruges som en vandrestøvle, så har vi nogle gode forslag i vores udvalg.

Et godt bud er 'Revel III Men vinterstøvle' fra Keen. Det er nogle slidstærke herrestøvler til vandring og vinterdage. De er helt perfekte til dig, der døjer med kolde fødder, eller som skal være meget ude i kulde og sne til hverdag, på sneskotur, isfiskeri m.m. De er pakket med gode ting, der skal få dine fødder til at forblive varme og tørre.

Du kan også gå efter en lidt mere utraditionel vinterstøvle til herrer. Nemlig et par vinter gummistøvler med isolerende for. Et godt bud på sådan en herre vinterstøvle er Arctic 2,0 termostøvle fra Viking. Det er en meget stilfuld støvle med en lang række af praktiske egenskaber, som gør den helt perfekt til vintervejret.

Du kan selvfølgelig gå ind på hver enkelt produktside og læse meget om de enkelte vinterstøvlers egenskaber, hvad de er fremstillet i, og hvad de egner sig bedst til.

Det her er blot nogle af de støvler til herrer, som du kan finde hos Eventyrsport. Så er du på udkig efter nogle gode vinterstøvler, så kan du helt sikkert finde et par, der passer helt perfekt lige her! Både når det kommer til funktioner og egenskaber, samt design og farver.

Vinterstøvler til flotte og spændende vintereventyr

Der er ikke noget som at træde ud i et flot vinterlandskab, der er helt stille og hvidt. Intet vandløb der klukker, ingen blade der rasler, kun sne der knirker skønt under vinterstøvlerne og som lyser smukt op, selv efter at det er blevet mørkt.

Selvom temperaturerne falder, så betyder det ikke, at du behøver at blive indendørs og droppe turene ud i naturen. Tværtimod!

Er du glad for naturlivet og flotte eventyr, måske med vandrestøvlerne på, så er der bestemt ikke noget, der står i vejen for, at du kan drage afsted i det kolde vintervejr. Alt du har brug for, er det rette udstyr og den rette beklædning.

Det er lidt som med det kendte udtryk: "Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning". Vi ville dog ikke kalde flotte vinterlandskaber for dårligt vejr, men de kræver dog stadig, at du er iført den rette påklædning, når du bevæger dig ud i det.

Det gælder i høj grad om, at have nok varmt tøj og udstyr med, samt lidt ekstra af det hele, hvis der skulle blive brug for det.

Hvis du tager et kig ind på vores store blog kan du finde en masse inspiration til eventyr og til, hvad du bør pakke ned, når du skal afsted på eventyr. Er det et vintereventyr, du skal ud på, kan du med fordel læse artiklen '7 gode råd: hold dig varm på vinterturen'.

Her får du eksempelvis gode råd til valg af vinterstøvler og sokker, som kan holde fødderne varme. Yderligere får du blandt andet viden om vigtigheden af en god hue, som kan holde hovedet varmt, samt forklaring på hvorfor en termodunk kan være din bedste ven på en kold tur.

Hvis du skal ud på vintereventyr i koldt vejr med dine vinterstøvler til herrer på, så er der selvfølgelig lidt flere ting, som du kan og bør tilføje til dit outfit, så du kan holde dig ekstra varm.

Det bør naturligvis have en god vinterjakke, samt nogle varme handsker og en god hue. Men ud over overtøjet skal du også tænke på undertøjet. For noget rigtig godt uldundertøj bør helt bestemt også være en del af din vintergarderobe.

Vores herreundertøj er helt eller delvis i uld. Der bruges næsten udelukkende merinould, som er temperaturregulerende, naturligt lugthæmmende og varmer selv om det bliver vådt.

Når du ser på herre vinterstøvler, så husk også sokkerne. Det er en god ide at se efter sokker, der indeholder uld, som netop varmer væsentligt mere og svedtransporterer væsentligt bedre end bomuldsstrømper, som mange ofte bruger til hverdag. 

De egenskaber, som uld har, er bare ekstra smarte, hvis du er ude på eventyr i sneen med vinterstøvlerne og det varme overtøj på. Sne kan ryge ind i ærmet, eller man kan blive lidt svedig, når man bevæger sig rundt. Her er uldundertøj din bedste ven!

Det der er vigtigt at forstå, er, at det ikke er noget som helst, der står i vejen for, at du kan trække i dine vinterstøvler til herrer og drage ud på eventyr i vinterlandskabet. Det er blot om at finde de helt rette vinterstøvler og det rette tøj og udstyr, og så ellers bare komme afsted!

Hold dine vinterstøvler gode med imprægnering og pleje

Imprægnering er en vigtig ting for dit fodtøj. Hvis du imprægnerer ordentligt og giver en gang rengøring og plejemidler engang imellem, holder dit fodtøj længere.

Hvis du har herre vinterstøvler med membran, holder den op med at være åndbar, hvis du ikke imprægnerer ordentligt, så vand og sjap preller af. Hvis der er lige vådt på ydersiden og indersiden af membranen, har den så at sige ikke noget sted at transportere fugten hen. 

Imprægneringen holder også til en vis grad vejsalt væk fra støvlerne, så de ikke får grimme rander. Det er jo også en ekstra fordel oveni hatten, at ens vinterstøvler forbliver pæne, så det er bare om at pleje dem ordentligt!

I Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af miljøvenlige pleje- og imprægneringsmidler fra Granger's. 

Har du kig på et par nye vinterstøvler til herrer, som er i læder, så har vi en specifik guide blot til pleje af lige præcis denne type af støvler. De gode vinterstøvler i læder skal selvfølgelig i brug, det er jo derfor, at man har købt dem.

Men livet udenfor betyder også, at der skal gang i støvlevasken. Jord og mudder slider nemlig på vinterstøvlens læder, fordi det ikke nøjes med at lægge sig som et lag udenpå, men også masseres ind i selve læderet. Derved ryger åndbarheden sig en tur, og sandsynligheden for svedige fødder stiger - læs vores guide til vask af læderstøvler lige her.

Uanset hvilken type af vinterstøvler til herrer du ender med at vælge, så gælder det altid, at de skal vedligeholdes, passes og plejes godt. Med god pleje så sikrer du dig og dine nye vinterstøvler mange år på eventyr sammen.

Herre vinterstøvler på tilbud

Kvalitet og pris har det ofte med at gå hånd i hånd. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme pengepungen bare fordi, at du gere vil have et par herre vinterstøvler i god kvalitet.

Hos os kan du nemlig løbende finde gode tilbud på vinterstøvler til herrer, og der er rigtig gode chancer for, at du kan finde det helt perfekte par vinterstøvler på tilbud. Du kan se de gode tilbud ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

Du kan også tage et kig i vores store outlet, hvor du kan finde gode tilbud på vinterstøvler til herrer. Du kan selvfølgelig også finde en masse gode tilbud på udstyr, tøj og grej. Så er der noget, som du er på jagt efter, så er kan du måske finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Vil du være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på vinterstøvler til herrer, samt en masse andre gode ting, så kan du også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt at blive medlem og ganske gratis!

Find dine nye vinterstøvler hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af vinterstøvler til herrer fra gode kvalitetsmærker. Der er vinterstøvler til enhver smag og ethvert behov.

Her på siden finder du udelukkende vinterstøvler til mænd. Men vi har selvfølgelig også modeller til både kvinder og børn. Samtidig kan du naturligvis også finde støvler til herrer, samt støvler til kvinder og børn. Så hvis det ikke lige præcis er støvler til vintervejret, du er på udkig efter, så er der altså stadig et kæmpe udvalg, som du kan tage et kig på.

Finder du ikke det, du leder efter her på webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilket par vinterstøvler du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet. Her kan du også prøve de forskellige modeller på.

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til materialer, modeller, størrelser eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du kan få de helt rette vinterstøvler med hjem! 

Se også