Vinterstøvler

Her finder du varme vinterstøvler til herrer. Mange modeller har varmt for og vandtæt membran som f.eks. Gore-Tex® samt kraftige såler med godt vejgreb i sne og sjap.

  per side
  Sorter stigende

  Vinterstøvler til herrer

  Ved vintertid, når det begynder at blive rigtig koldt, er det tiden for varme vinterstøvler, der holder sne, sjap og kulde ude. Eventyrsport har det store udvalg i vinterstøvler til mænd, og vi fører kun kvalitetsstøvler, der virkelig er vejrbestandige, og som kan holde fødderne tørre.

  Tæt og samtidig åndbar

  En god membran er med til holde fødderne varme i den kolde tid. Gore-Tex®, der ofte bruges i fodtøj, er et patenteret system, som både kan tillade fødderne at ånde og samtidig holde udefrakommende fugt væk. Vinterstøvlerne til herrer skal kunne ånde, så fugt eller sved fra fodsålerne ledes ud. Med Gore-Tex® oplever man både åndbarhed og vandtæthed. Andre typer af membraner som f.eks. KEEN.DRY kan ligeledes sikre varme fødder gennem vinteren. 

  Shop holdbare vinterstøvler til mænd

  Vinterstøvler til mænd i god kvalitet er en fornuftig investering, som holder længe. Det vigtigste, når det er koldt, og man færdes ude, er faktisk at holde fødderne tørre og varme. Fodtøjsmærkerne Keen, Haglöfs, ECCO, Hanwag og Wolverine er at finde her på Eventyrsports side, og det er altid muligt at finde støvler til vinteren i forskellige styles, farver eller pasformer. Omdrejningspunktet for de produkter, vi forhandler hos Eventyrsport, er netop den gode kvalitet med rigtig lang holdbarhed.

  Sokker

  Når du ser på herre vinterstøvler, så husk også sokkerne. Det er en god ide at se efter sokker, der indeholder uld, som netop varmer væsentligt mere og svedtransporterer væsentligt bedre end bomuldsstrømper, som mange ofte bruger til hverdag. Uld isolerer fortsat, selv om det bliver våd i modsætning til bomuld, som bare bliver kold og hård.

  Imprægnering

  Imprægnering er en vigtig ting for dit fodtøj. Hvis du imprægnerer ordentligt og giver en gang rengøring og plejemidler engang imellem, holder dit fodtøj længere. Hvis du har vinterstøvler med membran, holder den op med at være åndbar, hvis du ikke imprægnerer ordentligt, så vand og sjap preller af. Hvis der er lige vådt på ydersiden og indersiden af membranen, har den så at sige ikke noget sted at transportere fugten hen. 

  Imprægneringen holder også til en vis grad vejsalt væk fra støvlerne, så de ikke får grimme rande.

  I Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af miljøvenlige pleje- og imprægneringsmidler fra Granger's. 

  Vinterstøvler herre

  Vinterstøvler til herrer må gerne være med en membran så klimaet i fødderne er godt, men en herre vinterstøvle må selvfølgelig også gerne være flot og moderigtig.  På siden her finder du begge dele, og komfort og udseende kan sagtens gå op i en højere enhed. Vi har støvler i mange farver og designs. Mange er mest egnet til hverdagsbrugs, mens de mere tekniske er gode til turbrug. Udforsk vores udvalg, og find et par som passer dig, og det de skal bruges til. Har du spørgsmål til størrelser, kan du ringe Eventyrsport Kundeservice eller kigge forbi vores fysiske butikker. Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe.

  Vintersko til mænd

  Vinterstøvle eller vintersko til mænd? Nogle kalder støvler for sko, men støvlerne adskiller sig fra skoene ved at dække anklerne.  Så hvis du leder efter vintersko, men mente vinterstøvler til mænd, er du kommet til det rette sted.

  Herre vinterstøvler fra alle de kendte mærker

  I Eventyrsports sortiment finder du kendte mærker som Salomon, Merrell, Teva, La Sportiva med flere. Hvad enten om du ser efter varme herre vinterstøvler til en tur i byen, skiferien, eller traveture i skoven, kan du altid finde herrestøvler i en god kvalitet.