Vandrestøvler til herrer

68 Varer

Her finder du vandrestøvler til herrer. Vi har alle typer fra de ret bløde til let trekking og til de "store stærke" til flere uger på fjeldet i forskellige materialer og med eller uden membran.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vandrestøvler til herrer: Praktisk fodtøj til dine eventyr

Uanset om du har sat dig for at skulle en tur opad Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, om du skal gå hele Caminoen, eller om du skal ud på en enkelt etape eller to af Hærvejen, så er det nødvendigt med et par gode vandrestøvler. Det er nemlig hårdt for dine fødder at vandre, og med et par gode vandrestøvler passer du godt på dine fødder.

I Eventyrsport har vi et stort udvalg af herrevandrestøvler til alle typer af fødder fra mærker med vandrestøvler af høj kvalitet - for eksempel Hanwag, Haglöfs, Salomon og Keen samt mange andre.

I vores udvalg finder du mange forskellige typer vandrestøvler til mænd. Vi har både trekkingstøvler og outdoorstøvler, og du finder også både lette vandrestøvler og vandtætte vandrestøvler i vores udvalg til herrer. Der er altså gode chancer for at finde dine fødders bedste vandremakker lige her på siden.

8 tips til at holde liv i dine støvler

Hvorfor vandrestøvler?

Hvad er forskellen på en vandrestøvle og alle mulige andre støvler? I første omgang har det noget med sålen at gøre. Umiddelbart føles en blød og bøjelig sål mest komfortabel, men hvis du skal gå i mange timer, måske oven i købet på ujævnt underlag, vil du blive urimeligt træt i fødderne. De mange små muskler i fødderne er typisk ikke vant til at arbejde så meget, som det ville kræve. De kan i høj grad få hjælp af en lidt stivere sål, som kan fungere som et plant underlag, selv om grunden er stenet og ujævn.

En anden ting er forskellen på sko og støvler, nemlig skaftet. Igen er et ujævnt underlag en stor udfordring, denne gang for dine ankler. Står du tre dages vandring fra civilisationen med en kraftigt forstuvet ankel, er det pludselig meget lidt sjovt. Og selv om man er meget koncentreret om vandringen, skal der ikke mange øjeblikkes uopmærksomhed til, før uheldet kan være ude.

Hvilke vandrestøvler til mænd skal du vælge?

Når du skal ud at finde et par nye vandrestøvler eller outdoorstøvler, skal du først og fremmest finde ud af, hvad du skal bruge dine støvler til. Skal du på trekkingtur, er det selvfølgelig oplagt at kigge efter trekkingstøvler. Der kan det være nødvendigt at se efter et par støvler, der har en meget stiv sål og kan klare underlag af enhver slags. Det kan også være, at du skal se efter et par lette vandrestøvler, der ikke føles så tunge om fødderne, når du skal vandre langt.

Uanset hvad skal du finde et par vandrestøvler, der passer til lige præcis din fod og dine vandreture. Herunder gennemgår vi nogle af de ting, du skal se efter, når du skal vælge vandrestøvler. Vil du læse mere, kan du finde den ultimative guide til valg af vandrestøvler på vores blog.

Stivhed i vandrestøvler

Vandrestøvler er ikke bare vandrestøvler, og der er stor forskel på behovet afhængig af, om du skal to uger på fjeldet med telt og køkken, eller om du skal gå Caminoen eller en lang travetur i skoven med hunden.

En tommelfingerregel er, at jo længere og hårdere turen er, og jo tungere rygsækken er, jo stivere støvle har du brug for. Kortere ture, hytte-til-hytte-vandring og trekking på stier kræver ikke nær det samme af støvlerne.

Støvlerne fra Hanwag deles ind i 4 kategorier, nemlig A,B,C og D. A-støvlerne er mest til hverdagsbrug, mens D-støvler er udprægede bjergstøvler. Eventyrsports Hanwag-støvler kommer fra kategorierne A-C. Og selv om vore øvrige mærker som eksempelvis Haglöfs, Salomon og Keen ikke benytter de samme opdelinger, bevæger de sig inden for det samme område.

Pasformen på dine vandrestøvler

Fodtøjet er det absolut vigtigste udstyr på en vandretur, og du må ikke gå på kompromis med pasformen. Når du har besluttet dig for hvilken type, du har brug for, er det bare at gå i gang med at prøve fra en ende af. De skal sidde fast om hælen og må under ingen omstændigheder klemme tæerne. Der skal være plads til, at fødderne bliver større i løbet af dagen, og de skal kunne rutsje fremad, uden at tæerne klemmes, når du går ned ad bakke. Husk at tage de rigtige strømper på og en pakket rygsæk, hvis du skal gå med sådan en.

Materialer 

Vandrestøvler fås i læder, kunststoffer og ganske ofte i en kombination. Det er i høj grad et spørgsmål om smag, hvad man vælger. Læderstøvlerne er ofte lidt tungere, men er næsten ikke til at slide op.

Vandtætheden i vandrestøvler

Man kan få vandrestøvler både med og uden vandtæt membran som for eksempel Gore-Tex®, eVent® og KEEN.DRY. De gør, at du får et par vandtætte vandrestøvler, der samtidig tillader damp at passere ud. En vandtæt vandrestøvle med membran vil dog altid være mindre åndbar end en uden.

Læderstøvler uden membran kan imprægneres så meget, at de kan tåle masser af vand, men de bliver ikke helt vandtætte. Husk under alle omstændigheder at vedligeholde støvlerne med rengøring, imprægnering og/eller læderfedt, hvis de skal bevare funktionen, og du vil beholde dem i mange år.

Vandtætte vandrestøvler er ideelle til dig, der på forhånd ved, at du skal vandre i vådt klima eller gennem store, våde områder.

Tilbehør til dine støvler

Når du nu køber noget godt fodtøj i Eventyrsport, skal du ikke snyde dig selv for et eller flere par sokker, der passer til det eventyr, du er på vej ud på. Uld og kunststof er velegnet til både hverdag og vandring, og vi har alle tykkelser. Inder- og ydersokker er meget brugt til vandring, her kan du lave den kombination, der passer dig bedst. Vores sokker kommer især fra Icebreaker og Smartwool.

Dit fodtøj skal naturligvis vedligeholdes, og det gælder også sko og støvler med membraner. Bliver de ikke imprægneret, fungerer membranen ikke ordentligt. Vi har et bredt udvalg af plejeprodukter fra Granger's, så du kan passe godt på dine vandrestøvler.

Find dine vandrestøvler til herrer på tilbud hos Eventyrsport

Er du en mand, der kan blive lidt nervøs for, om god kvalitet og pris altid hænger sammen, så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du nemlig altid gode priser på vandrestøvler i høj kvalitet, og ved at bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden, kan du hurtigt få et overblik over, hvilke outdoorstøvler og vandrestøvler, der er på tilbud lige nu.

Vil du være sikker på, at du aldrig går glip af gode tilbud på vandrestøvler til herrer, kan du melde dig ind i Eventyrsports kundeklub. Her kan du høste masser af fordele, og det er selvfølgelig helt gratis at blive medlem.