FDF

187 Varer

Her finder du alt det, du skal bruge til lejrture, kurser og møder i FDF. Her er din nye forbundsskjorte, dit næste mærke og den nyeste March og lejr. Du er også havnet det helt rigtige sted, hvis du leder efter spændende bøger, profilbeklædning og uundværligt grej med FDF-logo.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Landingpage_banner_Kickback_IV

FDF'ernes PLUSsortiment | Grej der støtter jer

Sammen med FDF og KFUM-Spejderne udvikler Eventyrsport et sortiment af udstyr og beklædning, hvor en del af overskuddet kommer tilbage til jer hos FDF og KFUM-Spejderne. Vi udvikler og udvælger sortimentet, så du kan blive klædt på fra top til tå, yderst til inderst - og fylde rygsækken med udstyr til lejrbål, natløb og fællesskab i det fri.

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Kollage_Livsstil_720x720px_1
Kollage_Livsstil_720x1080px_1
Kollage_Livsstil_720x720px_2
Kollage_Livsstil_720x1080px_2
Kollage_Livsstil_720x1080px_3
Kollage_Livsstil_720x720px_3
Kollage_Livsstil_720x1080px_4
Kollage_Livsstil_720x720px_4

FAQ

Praktisk for medlemmer og forældre

SV: Man kan købe uniformer og øvrig logobeklædning samt mærker hos 55Nord indtil den 28. februar 2023. Fra den 1. marts 2023 kan det købes hos Eventyrsport. 55Nord stopper salget af alle øvrige varer søndag den 12. februar 2023 til midnat.

SV: Ja! Det er muligt at få KFUM-Spejder/FDF-rabat online. Udfyld din RABATkode/vouchekode når varen er lagt i kurv. Alternativt udfyld RABATkoden i kommentarfeltet. Se din rabatkode/voucherkode i dit KFUM/FDF medlemsnyhedsbrev

SV: Ja. Har du et gavekort til 55Nord, kan det fra 1. marts 2023 indløses hos Eventyrsport. 

SV: Det er muligt at prøve og efterfølgende bestille uniformer, skjorter og logobeklædning i alle Eventyrsports 16 butikker. Efter du har fundet den rigtige størrelse, bestilles den i butikken og sendes inden for kort tid til en adresse du selv vælger. Du kan også bestille den til afhentning i butikken. 

SV: Ja. Garantiforpligtelserne på varer solgt af 55Nord overgår til Eventyrsport per 1. marts 2023.

Praktisk for kredse og grupper

SV: 

Ja, kredse og grupper får mulighed for at handle på faktura hos Eventyrsport - beløbsgrænsen er på min. 2.000 kr. Er beløbet under 2.000 kr henviser vi til bestilling via vores webshop.
Ønsker I at bestille på faktura så bedes I kontakt os på b2b@eventyrsport.dk
Eventyrsport vil tjekke, at den person der bestiller, har lov til at bestille på vegne af kredsen/gruppen.
Man kan se mere om Eventyrsports b2b setup på: eventyrsport.dk/b2b.html

SV: De fleste typer af varer som 55Nord har solgt, sælges hos Eventyrsport. Plus mange flere! 

SV: Ja, Eventyrsport kommer til at opstille butikker på store lejre. Det kommer til at minde meget om det, vi kender.

SV: Eventyrsport overtager ikke 55Nords lastbil og kommer ikke på juletur. Til gengæld har Eventyrsport butikker i det meste af landet og giver fri fragt på alt der købes i webshoppen.

SV: Priserne på KFUM-Spejdernes og FDFs egne varer ændrer sig ikke. Selvfølgelig udvikler priserne sig med tiden, præcis som det er sket i 55Nord. Derudover har Eventyrsport et meget stort udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.   

SV: Produktion af specialmærker og kreds- eller gruppemærker:
Her skal du gå til Køhler Emblemer: https://emblemer.dk/stofmaerker-fdf/

-Det giver den den hurtigste ekspedition og laveste pris.

Har du spørgsmål til dette så skal du gå til FDF’s hovedkontor.

    

 

SV: Størsteparten af 55Nords lager flyttes til Eventyrsports lager. Der vil være enkelte varer som udgår og en del trykt materiale fra FDF og KFUM-Spejderne som ikke flyttes med.  

SV: Rekrutteringsmateriale som eksempelvis foldere, nip-nappere, balloner og flag vil ikke være tilgængeligt hos Eventyrsport. Vi arbejder på en alternativ løsning.

SV: Varer købt hos 55Nord kan returneres i 30 dage iht. 55Nords almindelige handelsbetingelser. Skulle det blive den 1. marts 2023 inden for 30 dage efter dit køb, kan varen returneres i Eventyrsport.

SV: Arrangementsudvalg, kreds og grupper m.m. kan spørge Eventyrsport om et tilbud på T-shirts og andet beklædning, men Eventyrsport specialiserer sig ikke i specialproduktioner og sælger ikke arrangements-merchandise mv. i sin webshop.  

SV: De fleste ikke-aktuelle mærker udgår fra sortimentet og vil ikke kunne købes efter den 28. februar 2023.

Organisatorisk

SV: Med det nye samarbejde vil FDF og KFUM-Spejderne have langt mindre økonomisk risiko i forbindelse med ejerskab og lønudgifter, mens der fortsat vil være en indtjening fra salget af uniformer, forbundsskjorter, profilbeklædning, logovarer m.m.  

SV: Ja, de to organisationer bestemmer fortsat selv, hvilke logovarer, der skal produceres. Derudover vil Eventyrsport også udvikle profil- og logosortimentet med udgangspunkt i deres kompetente markedsforståelse.

SV: De store udgivelser fra Forlaget 55Nord, fx Spejderliv, Mellem venner, March og Lejr og Hyttefortegnelsen videreføres. De fysiske udgivelser vil kunne købes i Eventyrsport.  

Historien om FDF

Det frivillige drenge- og pigeforbund, FDF, er en frivillig børne- og ungdomsorganisation, som blev grundlagt i år 1902, og det er en af de ældste børne- og ungdomsorganisationer, vi har i Danmark. I dag er der 350 lokale FDF-kredse med i alt ca. 24.000 medlemmer.

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. Gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement glædes, oplever og vokser de i mødet med engagerede, frivillige voksne med noget på hjerte. 

Find dit udstyr til FDF her på siden - vi har både beklædning, udstyr, mærker og logovarer til dig, som er FDF'er.