Vandtætte støvler til herrer

57 Varer

Alle disse herrestøvler er vandtætte takket være en membran som f.eks. Gore-Tex®, Proof™ og KEEN.DRY. Alle støvlerne er også åndbare bortset fra gummistøvlerne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vandtætte støvler til herrer

Om du skal ud i det danske regnvejr, på en uges vandring i Norge eller Skotland eller måske bare en tur til stranden, ja, så er et par vandtætte støvler altså lige sagen. Der er ikke noget værre end våde fødder, når vi er ude og nyde naturen. Våde fødder er nemlig ofte lig med kolde fødder.

Der findes flere forskellige slags vandtætte støvler til herrer, så du har mulighed for at finde lige præcis dén type, der passer til dig. Her hos Eventyrsport har vi både vandtætte vandrestøvler og vinterstøvler, så du kan komme tørskoet gennem både feriernes smukke vandreture og hverdagens mørke vinterdage.

Herunder får du en gennemgang af de forskellige typer af vandtætte herrestøvler. Leder du efter gummistøvler, har vi selvfølgelig også det, men dem finder du i deres helt egen kategori.

Gode vandtætte vandrestøvler til herrer

Skal du vandre mange kilometer i regnvejr eller måske gå i underskov eller vådt græs, så er et par vandtætte vandrestøvler en rigtig god investering. Vandtætte vandrestøvler har typisk en indbygget membran, som gør, at støvlen er vandtæt, men at du samtidig kan komme af med varme og fugt nede fra støvlen. Membranen kan hedde Gore-Tex®, Proof, Keen Dry eller noget fjerde.

Membranen er bygget op af en helt masse små porer, som leder dampen ud inde fra dine fødder. Til gengæld gør overfladespændingen i vandet på ydersiden af støvlen, at det ikke kan slippe igennem porerne. Med en vandtæt vandrestøvle kan du altså være nærmest sikker på at have tørre tæer på turen, uden at skulle bekymre dig om indeklimaet i støvlen. Det er jo grænsende til genialt!

Alting har dog sine begrænsninger, og det gælder også vandtætte vandrestøvler. Gore-Tex®-støvler til herrer, eller andre membranstøvler, har, modsat en gummistøvle, en grænse for, hvor meget vand den kan holde ude. Går du i vådt græs en hel dag, eller skal du igennem flere åer i træk, så vil der på et eller andet tidspunkt sive vand ind i membranstøvlen.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at du sjældent oplever helt samme åndbarhed i en membranstøvle, som du gør i en vandrestøvle uden membran. Har du derfor tendens til svedige fødder, og skal du på vandretur i varme og tørre omgivelser, så er det ikke sikkert, at en vandtæt vandrestøvle er det smarteste valg.

Når alt dette er sagt, er det vigtigt at huske på, hvor dejligt det er med tørre fødder på tur. Tørre og varme fødder giver os overskud til at nyde naturen omkring os. Og så modvirker det også vabler. Er du i tvivl, om vandrestøvlen skal være vandtæt eller ej? Har du behov for hjælp til at finde ud af, om du skal vælge et par Gore-Tex®-støvler til herrer eller støvler uden membran, kan du læse en guide til støvler med og uden membran på vores blog.

Scroll op og find vores lækre vandtætte vandrestøvler fra førende mærker som Hanwag, Haglöfs, Lundhags, Salomon og mange flere.

Vedligeholdelse af vandtætte vandrestøvler til herrer

Vandtætte vandrestøvler er nemme at vedligeholde. Det bedste, du kan gøre for dine vandtætte vandrestøvler, er ikke at stille dem væk med mudder og snavs på. Når du kommer hjem fra tur, er det derfor en god idé lige at skylle støvlerne under vandhanen – hvilket er ligetil, da støvlerne jo er vandtætte. På den måde forebygger du, at sand og skidt med tiden bevæger sig ind til membranen og eroderer den i stykker.

Efter du har skyllet dine vandtætte vandrestøvler, kan du med fordel give dem lidt imprægneringsspray. Men hvorfor dog det – støvlerne er jo allerede vandtætte? Imprægneringen beskytter membranen mod smuds, og så øger den støvlens åndbarhed. Som vi tidligere har nævnt, leder membranen vanddamp fra den side, hvor der er mest fugtigt (altså inden i støvlen) til den side, hvor der er mindst fugtigt. Vanddampen kan altså kun komme ud gennem membranen, hvis yderstoffet er mere tørt end miljøet inden i støvlen. Med en god imprægneringsspray sikrer du dig, at yderstoffet ikke kan suge særligt meget fugt i våde omgivelser, og membranen vil således have en bedre evne til at lede fugt væk fra foden.

Vandtætte vinterstøvler til herrer

Vinteren i Danmark er kendt for at være en god blanding af kold og våd. Det er derfor en oplagt fordel, hvis dine vinterstøvler er vandtætte. Vores vinterstøvler i Eventyrsport holdes typisk vandtætte ved hjælp af en membran. Det betyder, at du kan komme af med dampen og derfor ikke bliver våd af sved indefra i støvlen.

Skal du have de helt rigtige vandtætte vinterstøvler til mænd, så er det en god idé at tænke over, hvad du skal bruge dem til, inden du køber dem. Afhængigt af, hvad formål støvlerne købes til, kan der nemlig være forskel på, hvilken model du bør købe.

Hvis du skal bevæge dig meget rundt i mudder eller sne, kan det være en rigtig god idé at kigge efter et par vinterstøvler med et groft mønster under sålen for ekstra greb. Og husk, at jo tykkere en sål, støvlen har, des mere isolerer den også fra den kolde jord underneden.

Du kan også holde øje med, om de vandtætte støvler er ekstra brede i forfoden, eller om de er lavet så der er plads til knyster. Det vil være godt til dig, der for eksempel har en lidt bredere fod, da komforten vil være langt højere, og der vil være mindre risiko for, at du for eksempel får vabler.

Her på siden finder du dejligt varme vandtætte vinterstøvler fra blandt andre Helly Hansen, Keen, Viking og mange flere.

Husk at tænke på sokkerne

Når du køber vinterstøvler, er det vigtigt at tage højde for, om der er plads til en dejlig tyk sok nede i støvlen. Når du får dine vandtætte støvler hjem, så husk at prøve den indenfor med den type sok, som du går med, når du er udenfor om vinteren. I Eventyrsport anbefaler vi gerne sokker i uld, da uld varmer mere og har bedre fugthåndterende egenskaber end for eksempel bomuld.

Vedligeholdelse af vinterstøvler

Det er drønvigtigt for dine nye vandtætte støvlers holdbarhed og din oplevelse af deres åndbarhed, at du bruger lidt tid på vedligeholdelse. Her lægger vi vægt på ordet ”lidt”, da det faktisk er ret nemt at vedligeholde dine vinterstøvler. Ligesom med vandtætte vandrestøvler handler det nemlig primært om, at du holder dine støvler rene og så giver dem en gang imprægneringsspray i ny og næ.

Tilbud på vandtætte støvler til herrer

Vi har altid vandtætte støvler til mænd til gode priser i Eventyrsport. Derudover har vi løbende tilbud på alt lige fra gummistøvler til Gore-Tex®-støvler. Du kan finde dem ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Du kan også melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub og være blandt de første, som hører om nye skarpe tilbud på vandtætte herrestøvler. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Læs også