Støvler til damer

101 Varer

Vinter, hverdag eller vandring - vi har støvlerne til formålet! Her finder du lækre damestøvler til et væld af formål, i skind og/eller kunststoffer, med eller uden membran.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Flotte og solide damestøvler til udeliv og hverdag

På med støvlerne!

Med et par gode og ordentlige støvler giver du både dig selv og dine fødder de allerbedste forhold. For der kan vist ikke være nogen tvivl om, at en dag med tørre og tilpasse fødder placeret nede i et par behagelige støvler er bedre end en dag, hvor fødderne bliver klemt, vablerne presser på, og støvlen er kold og våd.

Du bør altid have et par gode støvler stående klar i skabet. Ja, gerne flere egentligt. Du kan jo bruge et par støvler til et væld af forskellige aktiviteter. Om du skal ud på vandretur, en tur i skoven, på arbejde eller regnvejrstur, så er der altid en damestøvle, der passer perfekt til formålet.

Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af støvler til damer i god kvalitet. Du kan få både praktiske og moderigtige støvler til kvinder. Vi har modeller med og uden snører, korte støvler eller lange støvler, støvler i et væld af forskellige farver og former. Kort sagt - der er en støvle til enhver smag og ethvert behov.

I vores store udvalg finder du både hverdagsstøvler, vinterstøvler, vandrestøvler og outdoorstøvler, gummistøvler, og vandtætte støvler. Alle selvfølgelig i høj kvalitet, så du og dine fødder er godt forberedte på enhver lejlighed og al slags vejr.

Vores støvler til damer kommer fra gode kvalitetsmærker som for eksempel Salomon, Haglöfs, Hanwag, Keen, Viking og Merrell, så der er noget for enhver smag.

Få både funktionalitet og smart design

Skal støvlerne være lange eller korte, forede eller ikke forede, i skind eller kunststof, vandtætte eller ej?

I vores udvalg af støvler til kvinder finder du en lang række forskellige støvler, så du har mulighed for at finde et par støvler, der er lige den type, som du er på udkig efter.

Fælles for dem alle er, at der er fokus på kvalitet. Vi går op i, at støvlerne sidder ordentligt på foden og kan holde til lidt af hvert – og du behøver ikke gå på kompromis med designet, bare fordi du gerne vil have nogle flotte støvler. Hos os finder du damestøvler i forskellige farver og stilarter, så der er noget til alle.

Her på siden finder du udelukkende vores udvalg af støvler til damer, men vi har selvfølgelig også et stort udvalg af støvler til herrer og støvler til børn. Her hos Eventyrsport kan du altså finde støvler til hele familien.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af damestøvler?

Når det kommer til at vælge de helt rette damestøvler, så er det selvfølgelig ikke lige meget, hvilken type du vælger. Hvordan skal støvlerne se ud? Hvad skal de bruges til? Hvilke funktioner skal de have? Hvilke materialer skal de være fremstillet i? Spørgsmål er der nok af, men der er heldigvis råd at hente.

Overordnet kan det siges, at det selvfølgelig først og fremmest er vigtigt, at støvlerne har den helt rigtige pasform, så dine fødder også har det godt efter mange timer i dem. Her skal du både tænke på ting som dine fødders udformning, og hvad du skal bruge støvlerne til.

Uanset hvilken type støvler du skal have, så giv dig god tid til at prøve støvlerne, så du er helt sikker på, at de passer til dig og det givne formål. Sammenlign også gerne de forskellige modeller, så du er sikker på, at du finder den helt rette makker til dine fødder. Vil du gerne have råd og tips til at få valgt de rette damestøvler, så står vores medarbejdere selvfølgelig altid klar i vores butikker rundt om i landet til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Husk også at prøve støvlerne med den type sokker, du primært regner med at skulle bruge i dem.

Når du køber støvler, er der altså flere ting, som er værd at være opmærksom på. På vores blog kan du læse mere om de ting, du skal overveje, når du skal finde et par gode damestøvler.

Vandreture i fantastiske vandrestøvler

Er du helt vild med skønne vandreture i smukke omgivelser? Det forstår vi godt, for en vandretur kan være noget af det bedste! Det gælder, hvad end den er flere dage lang, en hel ekspedition, en endags vandretur, en kortere tur i skoven med familien eller noget helt andet.

Uanset hvad, så er et par rigtig gode damevandrestøvler din allerbedste gå-makker. Med de helt rette kvalitetsvandrestøvler på fødderne, kan du være sikker på, at du har mange gode ture foran dig.

Vandreture foregår ofte i forskelligartede områder med forskellige typer af underlag og ofte med forskellige mængder af oppakning. Det er blandt andet forhold som disse, som kalder på et par vandrestøvler.

Vandrestøvler adskiller sig fra almindelige støvler til damer på den måde, at de er designet med en masse funktioner og detaljer, som gør dem helt ideelle til vandreture.

Først og fremmest har vandrestøvler en anden slags sål end almindelige støvler. Umiddelbart føles en blød og bøjelig sål mest komfortabel, men skal du ud og gå i mange timer og måske oven i købet på ujævnt underlag, så er det dog ikke tilfældet.

På sådan en tur vil du blive urimeligt træt i fødderne, hvis du har et par almindelige støvler eller sko på. Grunden til det er, at de mange små muskler i fødderne typisk ikke er vant til at arbejde så meget, som turen ville kræve. Den stivere sål, som du finder på en vandrestøvle, kan i høj grad hjælpe disse muskler, så du ikke bliver så træt i fødderne. Sålen fungerer nemlig som et plant underlag, selv på ujævn og stenet grund.

En anden måde, hvorpå vandrestøvler beskytter dine fødder og ankler på dine vandreture, er med deres høje skaft. Hvis du træder forkert på det ujævne underlag, så er en vandrestøvle med til at beskytte anklen. Selvom du er meget opmærksom, når du går, så kan uheldet være ude, og så er det virkelig træls at stå flere timer væk fra civilisationen med en skadet ankel.

Vandrestøvler er ikke ens, og der er stor forskel på, hvilken type af vandrestøvler til damer man har behov for. Hvilken model, du bør vælge, afhænger i høj grad af, om du skal to uger på fjeldet med telt og køkken i bagagen, skal gå Caminoen eller på en lang travetur i skoven med hunden.

En tommelfingerregel er, at jo længere og hårdere turen er, og jo tungere rygsækken er, jo stivere bør dine vandrestøvler være. Hvis du skal på kortere ture, hytte-til-hytte-vandring og trekking på stier, så kræver ikke nær det samme af støvlerne, og så kan du bruge en mindre stiv støvle.

Yderligere er det altid vigtigt at finde frem til den rette pasform, så du får et par damevandrestøvler, der passer perfekt til din fod. Samtidig skal du også overveje, hvilket materiale du gerne vil have, at dine støvler er fremstillet i. Vil du eksempelvis helst have, at de skal være vandtætte eller ej?

I artiklen 'Vælg de bedste vandrestøvler: Den ultimative guide' på vores blog kan du læse meget mere om alle de ting, du bør være opmærksom på, når du køber dine nye vandrestøvler, og ellers er du jo også altid velkommen i en af vores butikker.

Vil du gerne på nye eventyr med vandrestøvlerne på, så er vores store blog fyldt med en masse gode forslag til, hvor eventyret kan gå til. Vi har eksempelvis artikler, der omhandler alt indenfor vandring, artikler med idéer til forskellige flotte vandreruter i Danmark og udlandet, samt guides til udstyr. Du kan også finde gode råd til rejsen, og hvor du kan rejse hen. Der er kort sagt en masse inspiration at hente.

Uanset hvilken type vandrestøvler til damer du er på jagt efter, kan du finde dem i vores store udvalg. Vi har støvler, der er meget stive, og dem der er mindre stive. Der er forskellige farver og former. Vi har faktisk damevandrestøvler til enhver smag, enhver aktivitet og ethvert behov.

Gå hverdagen i møde med de rette støvler på

Et par gode damestøvler til hverdag er en essentiel del af ethvert skoudvalg. Det gælder især i det nordiske klima, hvor du bevæger dig ud i al slags vejr.

Når efteråret banker på døren, er det med at finde en god hverdagsstøvle, som kan holde dine fødder varme og sunde, hvis du eksempelvis skal en tur i skoven og nyde efterårets smukke farver. En god støvle kan også redde din vinterdag, hvis du skal kæmpe dig ud gennem den snedækkede indkørsel.

Vi har også hverdagsstøvler næsten uden foring, som eksempelvis vil egne sig godt til en tur i skoven eller haven på en frisk forårs- eller efterårsdag.

Du kan yderligere finde flotte chelsea boots, som passer til de fleste hverdags-looks, og som du derfor sagtens kan bruge på arbejde og ture rundt i byen. De er måske ikke helt oppe i samme stil som de glansfulde støvler og støvletter, men det betyder slet ikke, at de ikke kan sætte prikken over i'et på et outfit - samtidig med at dine fødder har det godt og behageligt hele dagen lang.

Der er altså mange muligheder, når det kommer til hverdagsstøvler. Det samme gælder for materialerne, som de er fremstillet i. Hvilke materialer du bør vælge, er i høj grad en smagssag.

Du kan vælge flotte støvler i læder, som får en flot patina i takt med, at du bruger dem, og som næsten er umulige at slide op. Du kan også vælge damestøvler i kunststof, som ikke kræver nogen pleje, ud over en god omgang imprægnering, når vand og sjap ikke preller så godt af mere. Yderligere kan du også finde hverdagsstøvler fremstillet i en kombination af læder og kunststof.

Nogle af støvlerne er af en sådan karakter, at de også kan bruges til let trekking og i hvert fald er glimrende til lange traveture med hund og/eller familie. Er du ikke så meget til den robuste stil, har vi som nævnt også supersmarte, højskaftede modestøvler, der samtidig har en fremragende komfort og funktionalitet. Den slags går vi nemlig ikke på kompromis med i Eventyrsport. Uanset hvilken type støvle du er på udkig efter.

Et par gode hverdagsstøvler til damer er altså alt, hvad du har brug for, for at kunne holde dine fødder glade og sunde, når du bevæger dig rundt i det danske vejr.

Vinterstøvler til at holde fødderne varme og tørre

Når vinteren rigtig begynder at indfinde sig, og temperaturen daler, så er det vigtigt at have nogle gode og varme vinterstøvler på, så man ikke bliver våd og kold om fødderne. Ens dag er jo trods alt ofte bedre med varme og tørre fødder.

Den skandinaviske vintersæson kan være lunefuld, blæsende og til tider virkelig kold, så man er nødt til at pakke sig ind helt fra top til tå. Derfor skal dine vinterstøvler til damer også være af god og holdbar kvalitet. Samtidig skal funktionaliteten selvfølgelig være helt i top, og så skal støvlerne også gerne se flotte ud. Det er jo bare lidt sjovere at trække i et par støvler, man rent faktisk godt kan lide!

Noget, der er rigtig godt ved et par gode damevinterstøvler, er, at de på én gang er vandtætte og åndbare. Med en god membran kan de nemlig holde fødderne varme i den kolde tid.

Et eksempel på en membran er Gore-Tex®, der ofte bruges i fodtøj. Det er et patenteret system, som både kan tillade fødderne at ånde og samtidig holde udefrakommende fugt væk. Vinterstøvlerne skal være åndbare, så fugt eller sved fra fodsålerne ledes ud. Gore-Tex®-støvler til damer giver altså både høj komfort og funktionalitet, så du kan holde dine fødder glade.

Andre typer af membraner som for eksempel KEEN.DRY tillader på samme måde som Gore-Tex® åndbarhed og vandtæthed, så du er sikret varme og tørre fødder gennem vinteren.

Du finder et bredt sortiment af forskellige gode vintervenlige vinterstøvler til kvinder lige her hos Eventyrsport. Vi har dem i et utal af farver og designs. Nogle er meget tekniske og til turbrug, mens andre mest er egnet til hverdagsbrug. Tag et kig på vores udvalg, og find et par som passer til dit look og temperament.

Gummistøvler og vandtætte damestøvler til er væld af formål

Når man siger regnvejr og vandtætte støvler, så tænker de fleste nok først og fremmest på gummistøvler. Og gummistøvler er da også skabt til regnvejr og gåture på vådt underlag.

Gummistøvler er et virkelig praktisk stykke fodtøj, som altid kan sørge for, at dine fødder holdes tørre. Cykler du eksempelvis til og fra arbejde, så kan et par gummistøvler sikre, at du ikke får våde fødder på trods af vand fra himlen og plask fra vandpytterne på vejen - og det er da noget mere rart at starte arbejdsdagen ud med tørre fødder.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gummistøvler til kvinder. Der er både lange og korte damegummistøvler i flere flotte farver og designs, så du er godt klædt på i regnen uanset humør og formål.

Men gummistøvler er ikke de eneste vandtætte støvler, som du kan finde her hos Eventyrsport. Du kan også finde flere vandrestøvler og hverdagsstøvler med gode membraner, som gør dine støvler til kvinder vandtætte og åndbare.

Membranerne er fra for eksempel Gore-Tex® eller KEEN.DRY. Med sådan en membran kan du holde dine fødder tørre og varme, samtidig med at de kan ånde. Komforten og funktionaliteten er altså altid på toppen, som tidligere nævnt, når du trækker i et par Gore-Tex®-støvler til damer eller lignende støvler med membran.

Så uanset om du skal ud i regnvejret, på vandretur under truende mørke skyer eller på gåtur med hunden i dugvådt græs, så har vi et par vandtætte damestøvler, der passer perfekt til formålet.

Tilbud på damestøvler

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme din konto, bare fordi du gerne vil have et par damestøvler i rigtig god kvalitet.

Vi har løbende tilbud på støvler til kvinder, så der er rigtig gode chancer for, at du kan finde det helt perfekte par støvler på tilbud. Du finder de gode tilbud på støvler ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Du kan også tage et kig på vores store outlet. Her kan du både finde gode tilbud på outdoorstøvler til dame, men også tilbud på en masse andet grej, tøj og udstyr. Så hvis du er på jagt efter noget til at sætte sammen med støvlerne, måske et par vandrebukser, en varm vinterjakke eller en god Camino-rygsæk, så er kan du måske finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub og være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på støvler og øvrigt fodtøj til kvinder. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Find dine nye støvler til damer hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af støvler til damer. Der er hverdagsstøvler, outdoorstøvler og støvler til sport fra en lang række af gode kvalitetsmærker. Der er modeller i et væld af forskellige farver og designs. Der er damestøvler til enhver smag og ethvert behov.

Finder du ikke det, du leder efter her på siden, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilket par damestøvler du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få de helt rette damestøvler med hjem. Du finder butikken nærmest dig ved at tage et kig på oversigten over butikker.