Støvler

Vinter, hverdag eller vandring - vi har støvlerne til formålet! Her finder du lækre damestøvler til et væld af formål, i skind og/eller kunststoffer, med eller uden membran.

per side
Sorter stigende

Støvler til kvinder: Flotte og solide damestøvler til udeliv og hverdag

Sørg for at fødderne har det godt i et par ordentlige støvler.

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af støvler til damer. Der er både hverdagsstøvler, vinterstøvler, vandrestøvler og gummistøvler i høj kvalitet, så du og dine fødder er godt forberedte på enhver lejlighed og al slags vejr.

Vores damestøvler kommer bl.a. fra mærker som Ecco, LaCrosse, Hanwag og Merrell, og vi har både lange og korte støvler.

Få både funktionalitet og smart design

Skal støvlerne være lange eller korte, forede eller ikke forede, i skind eller kunststof, vandtætte eller ej?

I vores udvalg af støvler til kvinder finder du en lang række forskellige støvler, så du har mulighed for at finde lige den type støvle, du er på udkig efter.

Fælles for dem alle er, at der er fokus på kvalitet. Vi går op i, at støvlerne sidder ordentligt på foden og kan holde til lidt af hvert – og du behøver ikke gå på kompromis med designet. Du finder damestøvler i forskellige farver og stilarter.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af støvler?

Når du køber støvler, er der flere ting, som er værd at være opmærksom på. Læs her vores blogartikel om nogle af de ting, det er særligt vigtigt at overveje.

Overordnet kan det siges, at det selvfølgelig først og fremmest er vigtigt, at støvlerne har den helt rigtige pasform, så dine fødder også har det godt efter mange timer i dem.

Husk også at prøve støvlerne med den type sokker, du primært regner med at skulle bruge i dem.

Skal du bruge støvlerne til en vandretur e.l., hvor du bærer en rygsæk, er det også en god idé at prøve støvlerne, mens du har en fyldt rygsæk på. Giv dig god tid til at prøve støvlerne, så du er helt sikker på, at de passer til dig og det givne formål.

Tilbud på damestøvler

Bliv medlem af Eventyrsports Kundeklub og vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på støvler og øvrigt fodtøj til kvinder. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

Du finder også gode tilbud på støvler ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

 

Se også:

Damesko

Damesandaler

Sokker og strømper til kvinder

Imprægnering m.m.

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler