Støvler børn

Her finder du vores store udvalg af børnestøvler: Effektive vandrestøvler, smarte hverdags- og vinterstøvler, varme termostøvler og gummistøvler i alle regnbuens farver.

per side
Sorter stigende

Børnestøvler til mange formål

Hos Eventyrsport kan du finde børnestøvler i høj kvalitet til mange formål, og du vil næsten altid finde et eller flere gode tilbud, så hold øje.

 

Gummistøvler til børn

Gummistøvler er en nødvendighed for et almindeligt, dansk barn, og flere par kan også være nødvendige, hvis dit barn bare elsker udeliv og vandpytter. Om det skal være de diskrete eller de mere farveglade er naturligvis op til jer selv, der er i hvert fald mange modeller at vælge imellem, også termostøvler med varmt for.

Eventyrsport fører børnegummistøvler fra især Viking, men vi har også modeller fra Keen og Didriksons.

 

Vandrestøvler til børn

Når dit barn skal med på vandretur med sin egen rygsæk og det hele, skal du lige give fodtøjet en ekstra gang omtanke. Et par bløde hverdags- eller sportssko kan gå på en kort tur, men skal I ud i terrænet og gå i længere tid, vil vi anbefale et par vandresko eller -støvler med en lidt stivere sål ligesom dine egne. Børns lavere vægt og høje adræthed gør, at de ikke nødvendigvis behøver de helt voldsomme støvler, men noget ekstra støtte til fod og ankel er en god idé.

I Eventyrsport kan du finde vandrestøvler fra Viking, Hanwag, La Sportiva og ECCO.

 

Vinterstøvler

Børns vinterstøvler skal være varme og vandtætte, så kort kan det næsten siges. De skal også være nemme at få af og på, og så skal de være i en kvalitet, så de kan holde lidt mere end en måned. Du kan finde vinterstøvler fra Viking, ECCO og Merrell.

 

Se også:

Flyverdragter

Huer og pandebånd

Handsker og luffer