Strømper til mænd

99 Varer

Her finder du vandresokker, skisokker, uldsokker, sportssokker samt sokker og strømper til hverdagsbrug. Klassisk ensfarvet eller med lidt mere spræl til de modige.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Herresokker og herrestrømper

Dine sokker eller strømper tjener indtil flere formål: De holder dine fødder varme, de transporterer sved væk fra fødderne, og de beskytter fødderne mod fodtøjet. I Eventyrsport har vi et meget stor udvalg i herresokker og herrestrømper. Der er rigtig mange modeller med større eller mindre indhold af uld, og disse kommer især fra Icebreaker og Smartwool.

Vi har mange typer herrestrømper, som hovedsagelig er koncentreret om vandresokker, skistrømper, løbe- og cykelsokker samt lækre og luksuriøse hverdagsstrømper. 

Materialer

Vores sokker og strømper til herrer er fremstillet i uld og/eller kunststoffer. Ulden har en større samling gode egenskaber, men de mest relevante i forhold til herresokker og herrestrømper er, at den bliver ved med at isolere, selv om den bliver våd, og at den er naturligt antibakteriel. Et par strømper i uld kommer ikke til at lugte af vilde dyr nær så hurtigt som strømper i kunststoffer, medmindre disse er behandlet med syntetiske, antibakterielle midler.

Kunststofferne har også sine fordele: De er noget mere slidstærke en uld, og derfor indeholder uldsokker også altid en vis del kunststoffer. Disse kan desuden være kraftigt svedtransporterende og gør dermed sokkerne velegnede til sport eller til vandring på varme dage. Der skal også er vis portion elastik i strømperne for at få dem til at sidde tæt og præcist om foden, så de ikke folder og gnaver - og dermed nemt fremkalder vabler.

Vandresokker

Vandresokker til herrer er i høj grad med til at beskytte fødderne mod fodtøjet. Når du går, vil du næsten altid få en naturlig varme i fødderne, så beskyttelsen er næsten det vigtigste. På en vandretur tager du tusindvis af skridt hver dag, så det er rigtig mange gange, dine sko eller støvler gnider hen over huden på fødderne. Et dejlig tykt lag superblød merinould er en fantastisk beskyttelse mod de vabler, der nemt kan opstå.

Bruger du kraftige støvler, er det en god idé også at bruge kraftige strømper eller måske både en inder- og en ydersok. De skal selvfølgelig have et skaft, der rager op over støvlernes. Lave, blødere støvler eller vandresko kræver knap så megen polstring i sokkerne, så her kan du vælge en lettere udgave, evt. med et lavere skaft.

Skisokker

I Eventyrsport kan du finde lækre, tekniske skistrømper fra især Icebreaker og Smartwool. Skisokkerne er med højt skaft, der går op over skistøvlerne, og så er de med polstring alle de rigtige steder for at beskytte fødder og ben mod de hårde støvler. Her er et højt indhold af uld er stor fordel. Dels isolerer den godt, og dels kommer du og vennerne ikke så hurtigt til at dele hytte med sure sokker.