Rygsække

Her finder du alle vores store og små rygsække – alt lige fra vandrerygsække og rejserygsække til små hverdagsrygsække samt tilbehør, regnslag og pakposer.

per side
Sorter stigende

Stort udvalg af gode rygsække til ethvert formål

Er du på udkig efter en praktisk rygsæk, som kan rumme alle dine ting, og som lever op til netop dit behov for funktionel bagage, som bare sidder helt vildt godt på ryggen? Så skal du ikke lede meget længere.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af tasker og rygsække, der kan indeholde alle dine sager på turen til skole, til arbejde, til vandring og til rejsen. Det er bare at tage et kig her på siden, hvor du finder al vores rygbårne bagage.

Her på siden finder også et stort udvalg af tilbehør som vandtætte pakposer og praktiske regnoverslag til alle størrelser og modeller. 

 

Hverdags-, vandre, og rejserygsække og mere til

Iblandt vores store udvalg af rygsække finder du både praktiske hverdagsrygsække, solide vandrerygsække og komfortable rejserygsække – og vi har selvfølgelig både smarte rygsække til børn og voksne her på siden.

Du finder dem rygsække til ethvert behov blandt vores brede udvalg. Vi forhandler en lang række små rygsække og daypacks til den lille oppakning og mellemstore modeller til den korte tur ud i det blå, men du finder også et stort udvalg af store rygsække til vandreturen og rejsen.

Rygsækkene her på siden er nøje udvalgt på kvalitet, komfort og funktionalitet, og de kommer fra anerkendte og populære mærker som FjällrävenThe North FaceHaglöfsOspreySea to Summit og Deuter.

 

Tag bare bagagen med videre

Skal du have tøj, udstyr eller andet med dig på farten, så er det altid rart at kunne få sagerne på ryggen, så hænderne kan være fri. Men det handler også om at finde den helt rigtige rygsæk, som bare passer perfekt – og det gælder både børn og voksne.

Det er derfor ofte et oplagt valgt, uanset om du skal have en model til vandring, en rejserygsæk til håndbagagen, eller måske en taske til ryggen til at bære bøger og papirer i til og fra arbejde eller skole.

Der er dog selvfølgelig forskel på, hvad en rygsæk skal kunne, alt efter hvad den skal bruges til. Her har størrelsen først og fremmest en betydning. Skal du for eksempel have en meget stor vandrerygsæk med hoftebælter, eller er det nok med en lille rygsæk til de mest nødvendige ting?

Det er også værd at overveje, om der er særlige detaljer, du vil få brug for, når du skal udvælge din nye rygsæk. Vil du for eksempel have frontåbning frem for topåbning, er det vigtigt med et indbygget regnovertræk, eller er det måske førsteprioritet, at den har mange lommer?

På vores store blog kan du læse vores gode råd til køb af rygsæk – her får du en top-til-bund gennemgang af, hvilke funktioner, der måske er vigtige for din gode oplevelse ude i det fri.

På bloggen finder du også en guide til, hvordan du pakker rygsækken mest skånsomt, så du kan bruge energien på at opleve i stedet for at pukle med en tung rygsæk.

 

Hvordan skal rygsækken sidde?

Din rygsæk skal naturligvis sidde ordentligt, så du ikke slider unødigt på ryg og skuldre. Ellers kommer den til at bruge mere tid i skabet end ude i virkeligheden.

Særligt modeller til vandring og rejsebrug skal sidde godt, da du ofte skal have dem på i lang tid ad gangen og derfor har brug for øget komfort – og hvis du slet ikke mærker, at du har den på, får du kun lyst til at bruge den mere og mere på flere og flere eventyr.

Vær derfor omhyggelig med at justere rygsækken, når du prøver den for første gang. Den må ikke gnave eller på anden måde genere, for så vil den uden tvivl også gøre det, når rygsækken vejer mere, og du begynder at bevæge dig.

På bloggen kan du læse om, hvordan du bedst justerer rygsækken, når du skal af sted på længere ture, og du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i vores butikker, hvor vores kompetente personale står klar til at guide dig.

 

Tilbud på rygsække – store som små

Det er altid rart at kunne slippe for at slæbe hele sparegrisen med sig, når der skal købes nyt lækkert grej til hverdag eller den helt store tur ud i verden. Det kan du heldigvis hos os, for vi har løbende gode tilbud på rygsække, så du kan få høj kvalitet til en lavere pris.

Du finder dem ved at benytte dig af ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at slå et smut forbi vores store outlet, hvor du også finder alt muligt andet grej og beklædning til ekstra skarpe priser.

Du kan også blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på rygsække samt andet kvalitetsudstyr. Du skal blot være medlem af Eventyrsports Kundeklub – det er selvfølgelig ganske gratis.