Rygsække

350 Varer
Her finder du alle vores store og små rygsække – alt lige fra vandrerygsække og rejserygsække til små hverdagsrygsække samt tilbehør, regnslag og pakposer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Stort udvalg af gode rygsække og vandretasker til ethvert formål

Er du på udkig efter en praktisk rygsæk, som kan rumme alle dine ting? Som lever op til netop dit behov for funktionel bagage? Og som bare sidder helt vildt godt på ryggen? Så skal du ikke lede meget længere.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af tasker, rygsække og backpacks, der kan indeholde alle dine sager på turen til skole, til arbejde, til vandring og til rejsen. Det er bare at tage et kig her på siden, hvor du finder al vores rygbårne bagage. Vi har både rygsække til herrer og damer, så der er noget for enhver smag.

Her på siden finder du også et stort udvalg af tilbehør som vandtætte pakposer og praktiske regnoverslag til tasker i alle størrelser og modeller.

Hverdags-, rejse- og vandrerygsække og mere til

Find rygsække, backpacks og vandrerygsække online her

I vores store udvalg af rygsække finder du både praktiske hverdagsrygsække, solide vandrerygsække, vandretasker og komfortable backpacks. Vi har selvfølgelig forskellige modeller af både smarte rygsække til børn samt rygsække til herrer og damer af god kvalitet her på siden.

Du finder rygsække til ethvert behov blandt vores brede udvalg. Vi forhandler en lang række mindre rygsække og daypacks til den lille oppakning og mellemstore modeller til den korte tur ud i det blå, men du finder også et stort udvalg af store rygsække til vandreturen og rejsen. Vi har også vandtætte rygsække, til når du skal ud og vandre i vådt klima eller til løbeturen i regnvejr.

De forskellige rygsække og backpacks her på siden er nøje udvalgt på kvalitet, komfort og funktionalitet, og de kommer fra anerkendte og populære mærker som FjällrävenThe North FaceHaglöfs og Osprey.

Tag bare bagagen med videre

Find rygsække, backpacks og vandrerygsække hos Eventyrsport

Skal du have tøj, udstyr eller andet med dig på farten, så er det altid rart at kunne få sagerne på ryggen, så hænderne kan være fri. Men det handler i høj grad også om at finde den helt rigtige rygsæk, som bare passer perfekt – og det gælder både herrer og damer, drenge og piger.

Det er derfor ofte et oplagt valgt, uanset om du skal have en backpack eller vandretaske til den store vandretur som varer flere dage, en rejserygsæk til håndbagagen, eller måske en taske til ryggen til at bære bøger og papirer i til og fra arbejde eller skole.

Der er dog selvfølgelig forskel på, hvad en rygsæk skal kunne, alt efter hvad den skal bruges til. Her har størrelsen først og fremmest en betydning. Skal du for eksempel have en meget stor vandrerygsæk med hoftebælte, eller er det nok med en lille rygsæk med plads til de mest nødvendige ting?

Det er også værd at overveje, om der er særlige detaljer, du vil få brug for, når du skal udvælge din nye rygsæk. Vil du for eksempel have frontåbning frem for topåbning, er det vigtigt med et indbygget regnovertræk, eller er det måske førsteprioritet, at den har mange lommer?

På vores store blog kan du læse vores gode råd til køb af rygsæk – her får du en top-til-bund gennemgang af, hvilke funktioner, der måske er vigtige for din gode oplevelse ude i det fri.

På bloggen finder du også en guide til, hvordan du pakker rygsækken mest skånsomt, så du kan bruge energien på at opleve i stedet for at pukle med en tung rygsæk. Det er især vigtigt med vandretasken eller -rygsækken, som skal med ud på turene og sidde på ryggen hele dagen. Der er det vigtigt, at det hele sidder, som det skal.

En vandretaske til vandreturen

Vi har allerede været lidt omkring det. Bagagen på vandreturen. For selvfølgelig er det meget vigtig at medbringe alle de rette ting til vandreturen. Og det er meget forskelligt, hvilken bagage du bør have i tasken, alt efter hvilken type af tur du skal ud på.

For det er jo ikke helt det samme, om du skal på en endagsvandretur, gå Caminoen eller ud på den helt store ekspedition. På samme måde gælder det for din vandretaske. Du skal nemlig heller ikke bruge den samme vandretaske på alle disse ture.

Hvis du holder af kortere ture og endags vandreruter, så er det nok med en lille rygsæk, som kan indeholde vand, mad og måske en ekstra trøje og noget solcreme - alt efter vejret.

Skal du på en lidt længere vandretur, for eksempel gå Caminoen, så skal der være plads til lidt mere i tasken. Dog er det ikke så sart at vælge en af de helt store rejsetasker her. En mindre/mellem størrelse rygsæk vil være helt fint her. Det gælder nemlig om ikke at have alt for mange kilo på ryggen, når du dag efter dag skal ud og gå.

Har du i stedet planer om den helt store tur med både telt, Trangia, sovepose og så videre, så er det en af de store backpacks, du skal have fat i. Med en backpack som vandretaske og i en god størrelse har du plads til det hele, samtidig med at du ikke smadre din ryg. Hvilket jo er yderst vigtigt, hvis du skal ud på længere ture med mange kilo på ryggen.

Hvordan skal din rygsæk eller backpack sidde?

Kvalitets backpacks fra Osprey, Fjällräven og andre kendte mærker

Din rygsæk skal naturligvis sidde ordentligt, så du ikke slider unødigt på ryg og skuldre. Ellers kommer den til at bruge mere tid i skabet end ude i virkeligheden, og det er jo ærgerligt.

Særligt modeller til vandring og rejsebrug skal sidde godt, da du ofte skal have dem på i lang tid ad gangen og derfor har brug for øget komfort. Hvis du slet ikke mærker, at du har din backpack, vandretaske eller vandrerygsæk på, får du kun lyst til at bruge den mere og mere på flere og flere eventyr.

Vær derfor omhyggelig med at justere rygsækken, når du prøver den for første gang. Den må ikke gnave eller på anden måde genere, for så vil den uden tvivl også gøre det, når rygsækken vejer mere, og du begynder at bevæge dig.

På bloggen kan du læse om, hvordan du bedst justerer rygsækken, når du skal af sted på længere ture. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i vores butikker, hvor vores kompetente personale står klar til at guide dig med at vælge en rygsæk.

Tilbud på vandretasker og rygsække – store som små

Det er altid rart at kunne slippe for at slæbe hele sparegrisen med sig, når der skal købes nyt lækkert grej til hverdag eller den helt store tur ud i verden. Det kan du heldigvis hos os, for vi har løbende gode tilbud på rygsække, vandrerygsække, backpacks og vandretasker, så du kan få høj kvalitet til en lavere pris.

Du finder de mange forskellige modeller i mange forskellige størrelser, som du kan vælge imellem, ved at benytte dig af ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side. Du kan også slå et smut forbi vores store outlet, hvor du også finder alt muligt andet grej og beklædning til ekstra skarpe priser.

Du kan også blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på rygsække, backspacks, vandrerygsække samt andet kvalitetsudstyr. Du skal blot være medlem af Eventyrsports Kundeklub – det er selvfølgelig ganske gratis.

Er du mere nysgerrig, kan du med fordel læse: