Rygsække

Her finder du alle vores små og store rygsække samt regnslag, tilbehør og pakposer. Vælg en af underkategorierne eller dit yndlingsmærke. Vi har rygsække fra Osprey, Fjällräven, Haglöfs, Deuter, Vaude m.fl.

per side
Sorter stigende

Rygsække

Ryggen er det optimale sted at bære sin oppakning, men jo tungere, den bliver, jo bedre rygsæk har man brug for. Rygsækkene og deres tilbehør kommer fra mærker som Vaude, Haglöfs, Fjällräven, Osprey, Deuter, Exped, The North Face m.fl. De kommer i mange forskellige udformninger og prisklasser; billige rygsække, rejserygsække, vandrerygsække. Og du finder selvfølgelig også en helt enkel backpacker rygsæk eller rejserygsæk. 

 

Små rygsække

Lille rygsæk, daypack, dagtursryksæk - kært barn har mange navne. De er oprindelig konstrueret til daglange ture i naturen, men derfra har konceptet udvidet sig betragteligt. Nu findes der yderst specialiserede modeller til vandring, skiløb, multisport, løb, cykling, hverdag m.m. Og her er det, at du må finde ud af, hvad dit behov egentlig er, for antallet af modeller er enormt.

 

Store rygsække

Hos Eventyrsport er store rygsække på over 40 liter eller der omkring. Når de kommer op i den størrelse begynder de at få de kraftige hoftebælter, som er et meget vigtigt punkt på rygsækken. De store rygsække findes også til mange formål. Den klassiske vandrerygsæk er robust og med et stærkt bæresystem. Den kan selvfølgelig sagtens bruges til rejsebrug og mange former for transport, men hvis turen indbefatter et besøg i en lufthavn, skal du passe godt på bæresystemet.

 

Rygsække til let trekking og rejse har som regel et lettere og spinklere bæresystem, men til gengæld en indretning og faciliteter, der gør den egnet til fly, tog etc. De kan eksempelvis have et bæresystem, der kan skjules, så det ikke bliver ødelagt af lufthavnenes transportbånd. Der findes supersmarte modeller, som kan bæres på ryggen, som hånd-/skuldertaske, og som oven i købet har hjul. De er ikke velegnede til vandring, men til en helt masse andet. Find en billig rygsæk hos os.

 

6 gode råd til justering af rygsække

Når du prøver rygsækken første gang, så vær omhyggelig med at justere den, så den ikke gnaver eller generer. Selv små ting vil kunne mærkes efter en lang dags vandring. Her har vi samlet nogle gode råd om hvordan du bedst justerer din rygsæk.

 

Værd at vide før du køber rygsæk

Det kan være svært at vælge rygsæk eller en rejserygsæk, men i sidste ende handler det om hvad du primært skal bruge rygsækken til. Det vil sige hvilke detaljer du har brug for og hvilke detaljer du kan undvære. Skal du foreksempel have frontadgang til hovedrummet eller har du mere brug for at indbygget regnovertræk? Her har vi samlet nogle gode råd før du køber rygsæk.

 

Rygsæk regnslag og rygsæktilbehør

De færreste rygsække er vandtætte, så du kan med stor fordel investere i et regnovertræk, hvis din rygsæk ikke er født med det. De fås til rygsække i alle størrelser. En transportpose til rygsækken kan spare dig for mange ærgrelser. Pakremme og -poser gør pakningen lidt nemmere. Se mere her >

 

Vandtæt opbevaring

Her finder du vandtætte poser og etuier til alt fra telefoner til soveposer. Genialt til kano- og kajakturen, også anvendeligt i rygsække og cykeltasker. Se mere her >

 

Rygsæk tilbud

Leder du efter rygsæk udsalg? Du finder vores aktuelle rygsække tilbud ved at vælge 'Rygsække tilbud' i menuen herover. Her finder du alt fra daypacks til en ny vandrerygsæk. Se vores rygsække udsalg: Se mere her >