Rygsække

Her finder du alle vores store og små rygsække samt regnslag, tilbehør og pakposer. Vi har bl.a. vandrerygsække og rejserygsække. Rygsækkene kommer bl.a. fra Osprey, Fjällräven, Haglöfs og Deuter.

per side
Sorter stigende

Rygsække til ethvert formål: Hverdagsrygsække, vandrerygsække og rejserygsække

Er du på udkig efter en komfortabel rygsæk, der kan indeholde alle dine sager på turen til skole, til arbejde, eller skal du måske finde den helt rigtige rygsæk til vandring eller til rejsen, så tag et kig i vores store udvalg af rygsække her på siden.

Vi har rygsække til børn og voksne, og der er både store og små modeller. Vi har bl.a. vandrerygsække og rejserygsække, men du finder også rygsække, som er perfekte til skolen eller arbejdet.

Rygsækkene kommer fra anerkendte mærker som Fjällräven, Haglöfs, Osprey og Deuter.

Tag bare bagagen med videre

Skal du have tøj, udstyr eller andet med dig på farten, så er det altid rart at kunne få sagerne på ryggen, så hænderne kan være fri.

Rygsækken er derfor ofte et oplagt valgt, uanset om du skal have en rygsæk til vandring, en rejserygsæk til håndbagagen, eller måske en rygsæk til at bære bøger og papirer i til og fra arbejde eller skole.

Der er dog selvfølgelig forskel på, hvad en rygsæk skal kunne, alt efter hvad den skal bruges til. Her har størrelsen først og fremmest en betydning. Skal du for eksempel have en meget stor vandrerygsæk med hoftebælter, eller er det nok med en lille rygsæk til de mest nødvendige ting?

Det er også værd at overveje, om der er særlige detaljer, du vil få brug for. Vil du f.eks. have frontåbning frem for topåbning, er det vigtigt med et indbygget regnovertræk, eller er det måske førsteprioritet, at rygsækken har mange lommer?

Her kan du få en række gode råd til købet af rygsæk.

Hvordan skal rygsækken sidde?

Din rygsæk skal naturligvis sidde ordentligt, så du ikke slider unødigt på ryg og skuldre. Særligt vandrerygsække og rejserygsække skal sidde godt, da du ofte skal have dem på i lang tid ad gangen.

Vær derfor omhyggelig med at justere rygsækken, når du prøver den første gang. Den må ikke gnave eller på anden måde genere, for så vil den uden tvivl også gøre det, når rygsækken vejer mere, og du begynder at bevæge dig.

I blogindlægget her har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du bedst justerer rygsækken, når du skal af sted på længere ture.

Tilbud på rygsække

Det er altid rart at kunne slippe for at slæbe hele sparegrisen med sig, når der skal købes rygsæk. Det kan du heldigvis hos os, for vi har løbende gode tilbud på rygsække, så du kan få høj kvalitet til en lavere pris.

Du finder dem ved at benytte dig af ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

Du kan også blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på rygsække, samt andet kvalitetsudstyr. Du skal blot være medlem af Eventyrsports Kundeklub.

Læs mere om alle fordelene ved kundeklubben her

 

Se også:

Tasker

Regnslag og tilbehør til rygsække

Bærestole

Blogindlæg: 12 tips: Sådan pakker du rygsækken