Om Eventyrsport

I en kælder... fyldt med eventyr

For at komme til, hvor Eventyrsport er i dag, er vi nødt til at gå tilbage til 1996. Vi var stadig studerende, da vi startede en lille butik i et 46 m2 stort kælderlokale i midten af Århus. Navnet på butikken var på dette tidspunkt ikke Eventyrsport men Toursport, og vi havde kun åbnet fra kl. 13 til 17. Men stille og roligt blev åbningstiden udvidet, og inden længe kørte butikken på fuld tid. Derfor tog vi i 1998 et stort skridt, ud af kælderen og ind i en ny og mere professionel butik.

Succesen fortsatte.

Vi afsluttede vores studier og begyndte at arbejde fuld tid i butikken. Snart var vi atter på udkig efter mere plads. Men intet virkelig passende dukkede op - indtil en dag ... En smuk butik i det gamle shopping område, kendt som latinerkvarteret, i midten af Århus var blevet ledigt. Denne forretning var det bedste, vi havde set hidtil, men desværre var lokalet ikke meget større end den gamle Toursport. Så derfor besluttede vi os for at åbne en ny butik med mere fokus på beklædning og fodtøj end tidligere. Navnet på den nye butik blev: "Eventyrsport".

Hvor kommer navnet fra

Navnet er sammensat af ’Eventyr’ og ’sport’. Ordet 'sport' understreger et element af at være aktive samtidig med at man nyder sine egne personlige eventyr - rejser, vandreture, skiløb, og har det sjovt. Vi fandt det var et passende navn til en ny outdoor-butik i Danmark.

Senere er vores butikker i København, Hillerød, Roskilde, Aalborg, Horsens, Silkeborg og Esbjerg kommet til - og forhåbentlig er vores eventyr først lige begyndt. Det tror vi det er, for vores engagement fra begyndelsen - kvalitet og service, kvalitetsprodukter og gode priser - har virket indtil videre, så det har vi ikke tænkt os at lave om.

Måske ser vi dig i en af butikkerne.

Venlig hilsen

Lars S. Sørensen

Stifter og direktør, Eventyrsport