Gummistøvler til herrer

10 Varer

Herregummistøvler i forskellige kvaliteter og til forskellige formål, med korte eller lange skafter. Husk et par gode uldsokker, så bliver fødderne glade.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Korte og lange gummistøvler til mænd

Slip for våde fødder med et par solide herregummistøvler!

Når regnen siler ned, er det helt uundværligt med et par gummistøvler, og hos Eventyrsport finder du gummistøvler til mænd fra anerkendte mærker som LaCrosse og Viking.

Gummistøvler er et særdeles praktisk stykke fodtøj, som kan hjælpe med at holde dine fødder varme og tørre til enhver tid. En virkelig smart egenskab, når man bor i et land som Danmark, hvor man aldrig kan vide sig helt sikker på vejret.

Hvis du eksempelvis cykler til og fra arbejde, så kan et par lange gummistøvler holde både regn og plask fra vandpytter ude, så du kan møde op på arbejde med tørre fødder. En lidt bedre måde at starte dagen på end med kolde og våde fødder.

I vores store udvalg finder du både lange og korte gummistøvler til herrer, så du er sikret mod regnen, uanset om du er på dybt vand eller blot skal en tur i haven.

Hold regnen ude med kvalitetsgummistøvler

Skal du ud at fiske, arbejde i haven eller måske cykle til og fra arbejde i regnvejret?

Uanset hvad, er det altid en god idé at trække i et par ordentlige gummistøvler, når regnvejret tager fat. Så spoleres dagens gøremål ikke af våde fødder.

Et par lave gummistøvler er for eksempel perfekte til den korte gåtur med hunden, mens et par lange gummistøvler er gode, hvis du skal gennem højt græs eller store, våde områder.

Gummistøvler er ikke kun et perfekt stykke fodtøj, at kunne trække i, når hverdagen byder på mindre godt vejr. De er også helt perfekte, når du gerne vil ud på eventyr.

Der er faktisk næsten ingen grænser for, hvilke slags eventyr du kan drage ud på, når du har et par gode gummistøvler ved hånden. Det er kun fantasien, der sætter grænser. For når du har støvlerne på, så behøver du ikke engang bekymre dig om vådt underlag, små bække eller eventuelle regnskyl.

Det betyder, at du kan tage ud på en lang række af eventyr, som kan byde på en masse forskellige oplevelser. Hvis du gerne vil have inspiration til, hvilke eventyr du eksempelvis kan drage ud på, så kan du tage et kig på vores store blog. Bloggen er blandt andet fyldt med inspiration til ture, tips og guides, så du kan finde ud af, hvad du skal lave, når du har et par nye herregummistøvler med dig.

Et eksempel er vores guide til at finde nye inspirerende vandreruter: 7 mindre kendte vandreruter, du skal prøve i Danmark. Her anbefales det ved nogle af ruterne, at huske at trække i de gode gummistøvler, så fødderne kan holdes tørre.

Designet og fremstillet i gode materialer

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af gummistøvler til mænd. Vi har både lange gummistøvler og korte gummistøvler, samt flere forskellige designs og farver at vælge imellem.

Er du på udkig efter en mere neutral støvle, kan du gå efter en sort model, som passer til de fleste outfits og aktiviteter. Vil du hellere have et par gummistøvler med lidt farve, så er der også mange gode muligheder. Viking har eksempelvis nogle flotte modeller til herrer, hvor der er flere farver at vælge i mellem, såsom grøn, blå eller rød. Du kan finde de forskellige gummistøvler fra Viking ved at bruge filteret til mærker længere oppe på siden.

De fleste af gummistøvlerne i vores udvalg af gummistøvler til herrer er lavet i naturgummi. Naturgummi er et meget slidstærkt materiale, hvilket gør, at dine støvler kan holde sig gode i meget lang tid. Især hvis du sørger for at give dem god pleje. Flere af modellerne har desuden en solid ydersål, så du kan stå godt fast uanset hvilket underlag, der er tale om.

Pleje af gummistøvlerne

Pas godt på dine herregummistøvler, så de kan holde dine fødder tørre i mange år fremover!

Naturgummi indeholder såkaldte æteriske olier, og olierne fordamper med tiden. For at forlænge dine støvlers levetid og sikre, at gummistøvlerne bliver ved at være smidige, skal de derfor plejes.

Basalt set handler det om at holde støvlerne så rene som muligt, så naturgummiet ikke udsættes for slid og skader, men det er også rigtig godt givet ud at smøre gummien.

Der findes plejeprodukter specielt til gummistøvler, men du kan også smøre gummistøvlerne med helt almindelige olier, for eksempel madolie, linolie og silikoneolie. Langt de fleste naturlige olier kan bruges – det væsentlige er at sikre, at gummiet ikke udtørrer. Dog bør du ikke bruge syntetiske olier.

Et andet godt tip er at smøre olien på dine gummistøvler med en svamp eller klud. På den måde risikerer du ikke at slide unødigt på gummistøvlerne. Det er desuden en fordel af bruge imprægnering, så støvlerne bedre kan holde til alt det, naturen udsætter dem for.

For optimal pleje af støvlerne bør du også sørge for, at de ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys.

Ved at følge ovenstående råd for pleje af dine gummistøvler, sørger du for, at dine støvler kan holde så længe som overhovedet muligt. Mangler du plejeprodukter til dine gummistøvler eller andet fodtøj, har vi et stort af det i kategorien tilbehør til sko.

Fuldfør dit regnvejrsoutfit med noget regntøj

Skal du ud i en ordentlig omgang regn, slud og blæst, så har du formodentlig brug for lidt mere end et par herregummistøvler. I sådan et tilfælde er det bedste, du kan gøre, at pakke dig ind fra top til tå, og det gøres bedst med et godt sæt regntøj.

Hvis du vælger et regnsæt, får du både regnjakke og regnbukser med. Dermed behøver du ikke at være nervøs for at få vådt tøj, når du eksempelvis tage cyklen til og fra arbejde. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at få et lækkert regnsæt hjem - måske har vi ovenikøbet et, der matcher dine gummistøvler.

Det er dog også tit, at en regnjakke vil være nok. Den kan man hurtigt trække i, hvis det småregner lidt, eller nogle sorte skyer truer i horisonten. Vi har et stort udvalg af regnjakker til herrer, der egner sig perfekt til både hverdag og outdoor-liv.

I vores udvalg af regntøj til herrer kan du finde modeller fra en masse gode kvalitetsmærker såsom FjällrävenHaglöfsDidriksons og Helly Hansen. Der er altså rig mulighed for at finde noget regntøj, som passer helt perfekt til dine gummistøvler.

Tilbud på gummistøvler til mænd

Er du på udkig efter et par herregummistøvler i høj kvalitet og til en god pris?

Selvom gummistøvlerne skal kunne holde til lidt af hvert, behøver det ikke være en dyr fornøjelse.

Vi har løbende gode tilbud på gummistøvler til herrer. Du kan finde dem ved at benytte dig af filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub og blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til mænd. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Find dine gummistøvler hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport kan du kort sagt finde lige de gummistøvler, som du har brug for - hvad end det er lave gummistøvler, lange gummistøvler eller andet, du har behov for.

Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af gummistøvler til damer og gummistøvler til børn. Så det er bare om, at tjekke udvalget igennem og finde det par, som passer til dig og din familie.

Du kan se vores udvalg af gummistøvler til mænd i webshoppen her, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores Eventyrsport butikker, hvor vores medarbejdere altid står klar til at guide dig med råd og tips.