Gummistøvler til herrer

Herregummistøvler i forskellige kvaliteter og til forskellige formål, med korte eller lange skafter. Husk et par gode uldsokker, så bliver fødderne glade.

  per side
  Sorter stigende

  Gummistøvler til mænd: Korte og lange herregummistøvler fra kvalitetsmærker

  Slip for våde fødder med et par solide herregummistøvler!

  Når regnen siler ned, er det uundværligt med gode gummistøvler, og hos Eventyrsport finder du gummistøvler til mænd fra anerkendte mærker som Viking, Lacrosse og Helly Hansen.

  Der er både lange og korte gummistøvler til herrer, så du er sikret mod regnen, uanset om du er på dybt vand eller blot skal en tur i haven.

  Hold regnen ude med kvalitetsgummistøvler

  Skal du ud at fiske, arbejde i haven eller måske cykle til og fra arbejde i regnvejret?

  Uanset hvad, er det altid en god idé at trække i et par ordentlige gummistøvler, når regnvejret tager fat. Så spoleres dagens gøremål ikke af våde fødder.

  De fleste af gummistøvlerne i vores udvalg af gummistøvler til herrer er lavet i naturgummi, som er meget slidstærkt. Mange af gummistøvlerne har desuden en solid ydersål, så du kan stå godt fast uanset underlag.

  Pleje af gummistøvlerne

  Pas godt på dine herregummistøvler, så de kan holde dine fødder tørre i mange år fremover!

  Naturgummi indeholder såkaldte æteriske olier, og olierne fordamper med tiden. For at forlænge støvlernes levetid og sikre, at gummistøvlerne bliver ved at være smidige, skal de derfor plejes.

  Basalt set handler det om at holde støvlerne så rene som muligt, så naturgummiet ikke udsættes for slid og skader, men det er også rigtig godt givet ud at smøre gummien.

  Der findes plejeprodukter specielt til gummistøvler, men du kan også smøre gummistøvlerne med helt almindelige olier, f.eks. madolie, lindolie og silikoneolie. Langt de fleste naturlige olier kan bruges – det væsentlige er at sikre, at gummiet ikke udtørrer. Du bør dog ikke bruge syntetiske olier.

  Smør olien på med en svamp eller klud - så risikerer du ikke at slide unødigt på gummistøvlerne.

  For optimal pleje af støvlerne bør du sørge for, at de ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys. Det er desuden en fordel af bruge imprægnering, så støvlerne bedre kan holde til alt det, naturen udsætter dem for.

  Tilbud på gummistøvler til mænd

  Er du på udkig efter et par herregummistøvler i høj kvalitet?

  Selvom gummistøvlerne skal kunne holde til lidt af hvert, behøver det ikke være en dyr fornøjelse.

  Vi har løbende gode tilbud på gummistøvler til herrer. Du kan finde dem ved at benytte dig af ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her. 

  Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub og blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til mænd. Det er nemt og gratis at blive medlem.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

   

  Se også:

  Regntøj til mænd

  Herresokker

  Såler m.m.