Henter data...

VI VIL PASSE PÅ JORDEN. DEN ENESTE PLANET* MED FEDE VANDRERUTER, LEJRPLADSER, SKOVLYSNINGER, NATURLIGE LØBERUTER OG SMUKKE STRANDE.
*I UMIDDELBAR NÆRHED

VI VIL PASSE PÅ JORDEN. DEN ENESTE PLANET* MED FEDE VANDRERUTER, LEJRPLADSER, SKOVLYSNINGER, NATURLIGE LØBERUTER OG SMUKKE STRANDE.
*I UMIDDELBAR NÆRHED

careful_choise_logo1

DET GRØNNERE VALG GJORT LET | CAREFUL CHOICE

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet.

Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.


 Vores håb er, at det bliver lettere for vores kunder at vælge mere bæredygtige produkter, og at vi samtidig kan skubbe til udviklingen med kravene til Careful Choice 

Kasia B. Sørensen 
Sustainability 
Manager i Eventyrsport

FIND DET I MÆNGDEN

Vi har over 2000 produkter til damer, herrer, børn, rejse, outdoor og løb, der er mærket med vores Careful Choice mærkning. Hold øje med de grønne blade og vælg "bæredygtighed" i filteret til venstre, så kan du altid finde de grønnere alternativer.

UDFORSK VORES UDVALG AF CAREFUL CHOICE PRODUKTER

UDFORSK VORES GRØNNE UDVALG

KLOGERE PÅ DE GRØNNERE VALG

På vores blog finder du en masse viden om forskellige
materialer og vores leverandøres miljø-initiativer.

Naturen er udgangspunktet for al friluftsliv. Det er grunden til, at vi løber, vandrer, cykler, sover i telt. Det er vores fælles legeplads. Derfor giver det kun mening, at vi passer på den – også når vi køber grej og udstyr. Når vores tøj og grej skal produceres, forbruges der vand, der bliver udledt CO2, og olie omdannes til plastik. Men vi kan jo ikke klare os uden godt friluftsgrej og -beklædning. Vi kommer derfor med et par bud på, hvordan vi begrænser vores friluftsudstyrs miljø- og klimaaftryk mest muligt.

ALTID PÅ JAGT EFTER
GRØNNERE MULIGHEDER TIL DIG

Du skal have valget. Vi finder mulighederne. Vi gør en dyd ud af at scanne verdensmarkedet for outdoor- og løbeproducenter, der deler vores mission om højere omtanke for miljøet. Fra mindre ildsjælsvirksomheder til de helt store brands. Vi er stolte af at have være med til at introducere mærker som Icebreaker, Tentree, Sherpa og DUER til det danske marked, og vi er på udkig efter flere.

BLIV INSPIRERET

I over 27 år har icebreaker udfordret status quo ved at kæmpe for naturlige, transparente og ansvarlige måder at drive forretning på. Inspireret af naturen udnytter icebreaker de utrolige egenskaber fra naturlige fibre til at lave præstationsbeklædning af høj kvalitet til udendørs eventyr og hverdagsliv.

Fremstillet med naturens mirakelfibre, merinould, beviser icebreaker-tøj gang på gang, hvor utrolig naturen er. 

Merinould giver de kvaliteter og fordele, vi alle forventer af præstationsbeklædning og meget mere. Det er en elastisk fiber, der gør den langtidsholdbar. Den har temperaturregulerende egenskaber, så den holder dig kølig og giver varme, når du har brug for det. Den er naturligt lugtbestandig og utrolig alsidig, så du kan have den på i længere tid. Den er åndbar, hvilket hjælper med at håndtere sveden, og den er utrolig blød – du skal føle den for at tro det.

Vaude er et af de mærker på markedet, der forsøger at forbedre hvert eneste led af deres produktion og forretning. Fra designet der er lavet til at kunne blive repareret, materialer der selvfølgelig er skånsomme for miljøet, produktion med fair lønninger og ordentlige forhold til at deres produkter til sidst skal kunne genbruges på nye måder efter du er færdig med det.

Haglöfs vil være CO2 neutrale. De har brugt mange år på at udvikle og udvælge bedre materialer for miljøet. Men klimaudfordringer er så presserende, så indtil Haglöfs kan blive CO2-neutrale gennem bedre materialer og produktionsteknologi, så klimakompenserer de ved at støtte projekter, der reducerer CO2 ved f.eks indkapsle det i byggematerialer eller opbygning af skovområder.

Foruden at være dedikeret til at vælge bedre og bedre materialer til deres produktion af beklædning, så er Sherpa også fastsat på at hjælpe lokalbefolkningen i Nepal, hvor brandet opstod og stadig producerer. Målet er økonomisk og social stabilitet gennem arbejde med ordentlige forhold og uddannelsesmuligheder til de børn og unge, som vokser op i Nepal. Når du køber et produkt fra Sherpa donerer de en skoledag til et nepalesisk barn.

Tentree fremstiller tøj og udstyr med en mission: At plante 1 milliard træer inden år 2030. Målet opnås ved at plante 10 træer for hvert produkt, som Tentree sælger. Således deltager du som forbruger også i opgaven. Køb et Tentree-produkt, så har du hjulpet med at plante 10 træer hvor som helst i verden.

Det danske sportsmærke Fusion er bannerfører på bæredygtighedsområdet i en kategori, nemlig sportstøj, som ellers i lang tid har manglet grønnere alternativer. Deres produkter er produceret efter OEKO-TEX standard som certificerer en mere bæredygtig produktion og produktionsfaciliteter. Deres Merinould er mulesing-fri, de stræber efter at lave produkter, der holder i lang tid og undgår overproduktion ved ikke at lave modekollektioner, men derimod holde sig til et stramt basisudvalg.

OG MANGE FLERE

OG MANGE FLERE