Hanwag vandrestøvler og vandresko

Tysk grundighed og kvalitet til fingerspidserne - det er Hanwag. Hverdagssko, vandresko, vinterstøvler - og så selvfølgelig de lækreste vandrestøvler. Klassisk stil, af og til med et moderne twist.

  per side
  Sorter stigende

  90 års kvalitet - Hanwag vandrestøvler og vandresko

  HANs WAGner blev født i 1896 i Jetzendorf, Bayern. Han grundlagde virksomheden og udlånte sit navn. Ligesom sin far og bedstefar før ham havde han lært skomageri som en håndværk. Og faren satte virkelig sit præg hos alle brøderne. Hans’ brødre, Alfred og Lorenz Wagner, blev nemlig også skomagere, lavede deres egne virksomheder: Hochland og Lowa.

   

  Hanwag = Håndværk

  Når du står med en Hanwag støvle i hånden, så står du med en støvler i absolut topklasse både når det drejer sig om materialer og forarbejdning. Hanwag laver både vandrestøvler i læder og vandrestøvler i syntetmateriale. Læderet kommer ofter fra garveriet Heinen i Tyskland. Alt produktion foregår efter strenge, miljømæssige regler, og der bruges CO2-neutral energi. Størstedelen af Hanwags støvler og sko fremstillet i Europa. Der er kun en meget lille del af de kompenter, der bruges som kræver at blive transporteret i lange stræk.