Hanwag

Tysk grundighed og kvalitet til fingerspidserne - det er Hanwag. Hverdagssko, vandresko, vinterstøvler - og så selvfølgelig de lækreste vandrestøvler. Klassisk stil, af og til med et moderne twist.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  100 års kvalitet - Hanwag vandrestøvler og vandresko

  Når du begiver dig ud på eventyr, er det vigtigt, at du stiller høje krav til dit fodtøj. Det kan du roligt gøre, hvis du vælger en af Hanwags modeller. For det er vandrestøvler og -sko af høj kvalitet.

  Den tyske virksomhed har produceret vandrestøvler siden 1921. De bygger på stolte skomager traditioner med godt håndværk og kvalitet i fokus.

  HANs WAGner blev født i 1896 i Jetzendorf, Bayern. Han grundlagde virksomheden og udlånte sit navn. Ligesom sin far og bedstefar før ham havde han lært skomageri som en håndværk. Og faren satte virkelig sit præg hos alle brødrene. Hans’ brødre, Alfred og Lorenz Wagner, blev nemlig også skomagere, lavede deres egne virksomheder: Hochland og Lowa.

  Her på siden finder du vores store udvalg af sko og støvler fra mærket. Du finder læder støvler med og uden membran, fodtøj i syntetisk materialer, og sko og støvler med solide såler, der kan klare selv de hårdeste strabadser på vandreturen.

  Størrelsesguide til Hanwag.

  Hanwag = Håndværk

  Når du står med en Hanwag støvle i hånden, så står du med en støvler i absolut topklasse, både når det drejer sig om materialer og forarbejdning. Hanwag laver både vandrestøvler i læder og vandrestøvler i syntetisk materiale.

  Læderet kommer ofte fra garveriet Heinen i Tyskland. Alt produktion foregår efter strenge, miljømæssige regler, og der bruges CO2-neutral energi. Størstedelen af Hanwags støvler og sko fremstillet i Europa. Der er kun en meget lille del af de komponenter, der bruges som kræver at blive transporteret i lange stræk.

  Find den rigtige støvle til dit næste eventyr

  Hangwag designer deres vandresko og -støvler ud fra den aktivitet, de skal bruges til. Så overvej om du skal ud på en hård vandretur i kuperet terræn, om turen går mod sneklædte landskaber eller om du skal klatre i klipper og på bjerge. For aktiviteterne stiller nemlig forskellige krav til dit fodtøj. 

  Du kan blive meget klogere på, hvilke sko der passer allerbedst til dine eventyr ved at læse vores guide til at vælge de bedste vandrestøvler på bloggen. På bloggen finder du også en masse inspiration til dit næste eventyr, så du kan få gået dine nye vandrestøvler godt til.

  Husk at pleje dine støvler

  Det er rigtig vigtigt, at du passer godt på dine støvler. Alt efter hvilke materialer fodtøjet er lavet af, kræver det forskellige behandling.

  Hvis støvlen er i fuldlæder, skal du give dem godt med voks, for at øge deres vandafvisende evner. Læderbalsam er også en god ide her, for at fugte skoen og bibeholde læderets naturlige olier. Men det er også blødgørende, så pas på med at påfører det for ofte, for så mister fodtøjet strukturen. 

  Støvler at nylon- eller ruskind kræver i stedet en sprayimprægnering for at blive smuds- og vandafvisende.

  Du kan blive meget klogere på, hvordan du bedst muligt vedligeholder dine sko ved at læse med her: Sådan vedligeholder du dine (vandre)støvler. Husk altid at følge den vejledning, der følger med dit nye fodtøj, så du giver dem den helt rigtige behandling.