Haglöfs

477 Varer

Velkommen i Haglöfs shoppen. Her finder du Danmarks største udvalg af Haglöfs - fra tekniske jakker og bukser til rygsække og fodtøj.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöf klæder dig på i kvalitet fra top til tå

Mangler du et par vandtætte, behagelige sko, en dejlig, varm huer eller nærmest alt derimellem, så finder du det her. Haglöfs producerer tøj, sko, soveposer, telte og andet friluftudstyr i massevis. Så der er stor chance for, at du finder, lige hvad du søger her på siden.

Hverken sne, vand, vind eller sol skal være en hindring for din friluftoplevelse, derfor er det vigtigt, at dit udstyr kan stå distancen – og det kan Haglöfs produkter.

Svenske Haglöfs er én af de allerbedste, når det kommer til produktion af friluftudstyr. Det store udvalg af produkter, alle i høj kvalitet, er resultatet af mange års erfaring og hårdt arbejde. Hvis du vælger et af deres produkter, får du kvalitet for alle pengene.

Størrelsesguide til Haglöfs.

Haglöfs - dedikeret til detaljen

Det er ikke hver dag, man møder folk med 90 års erfaring, som stadig er villige til at tænke i nye baner, afprøve nye materialer og i øvrigt insisterer på at være med dér, hvor det sker - og helst lidt før det sker! Men når man stifter bekendtskab med den svenske producent af friluftsudstyr, Haglöfs, er det sådan, det føles.

I de seneste år har firmaet - som med 90 års samlet erfaring overgår de fleste andre producenter - gennemgået en rivende udvikling og hører i dag til blandt de førende på deres felt med et fuldt sortiment af kvalitetsudstyr, lige fra rygsække og soveposer over avancerede soft shells til minimalistisk letvægtbeklædning og udsøgte dunprodukter.

Historien om Haglöf startede i 1914, hvor grundlæggeren, Wiktor Haglöf, syede og solgte sin første rygsæk. Wiktor Haglöf voksede op i den barske nordiske natur, og vidste derfor selv, hvor vigtigt det var at udstyret kan holde til lidt af hvert. Hans mål var at producere udstyr, der gør livet for dem, der arbejdede udenfor lettere og mere behageligt.

Det var startskuddet til mærket Haglöf. Siden er de vokset og vokset og er i dag Nordens største leverandør af friluftsudstyr. Nu kan ikke kun skovarbejdere, men også alle os andre outdoor interesserede, nyde godt af produkterne.

Tryghed er en mærkesag for Haglöfs

Haglöfs fokuserer på detaljer og finesser; de skal være så gennemtænkte som muligt, og de skal ikke mindst være så få som muligt.

Det er funktionalitet, det hele handler om. Når vores udstyr fungerer, så kan vi bedre nyde naturen, også når den viser tænder! Eller vi kan presse os selv til det yderste, hvis det er det, vi vil! Uanset hvordan vi nyder naturen, så er det alpha og omega, at vores udstyr kan stå distancen; så føler vi os trygge. Og den tryghed er en mærkesag for Haglöfs: Her får du produkter, som holder, hvad de lover.

En anden grund til, at Haglöfs interesserer sig for detaljer, er tendensen til at folk tror, at mange detaljer er lig med god kvalitet. Men detaljer, der ikke er gennemtænkte eller som er unødvendige, skaber ofte - f.eks. på grund af ekstra syninger - følsomme slidpunkter - eller måske går de simpelthen i stykker.

Den kompromisløse holdning til detaljer kommer især til udtryk i Haglöfs LIM-serie. LIM står for Less Is More og repræsenterer en serie af superminimalistisk og teknisk udstyr, karakteriseret ved meget høj kvalitet, få detaljer og en ekstremt lav vægt. Denne serie henvender sig bl.a. til alle 'vægtvogtere', som sætter pris på funktionalitet og holdbarhed. Og i kraft af materialevalg og design understreger den Haglöfs' vilje til at være innovative.

Selv om man har 90 års erfaring, kan man godt udvikle detaljerne i stedet for at hænge fast i dem! LIM-serien understreger også firmaets fremsynethed, i det den i dag anvendes indenfor den stadigt voksende multisport - bl.a. af et af verdens bedste multisport-teams, Team Maybe.

Udstyr fra Haglöfs testes udførligt

Fordi funktionalitet og tillid til udstyret er i højsædet hos Haglöfs er udførlige tests nødvendige. Det nytter ikke noget, at en detalje virker i produktionshallen, hvis den efter 14 dage i bjergene viser sig at være en pestilens eller går i stykker. Derfor samarbejder Haglöfs med en række mandlige og kvindelige 'testpiloter', som bruger og misbruger udstyret for at finde fejl og mangler.

Blandt disse finder vi eliteatleter som den firedobbelte verdensmester i orienteringsløb Jörgen Rostrup og svensk mester i mountainbike Calle Friberg. Vi finder også Ola Skinnarmo, som har gået på ski til både Nord- og Sydpolen, klatrerne Robert og Daniela Jasper, som blandt andet har klatret Eigers Nordvæg og besteget Matterhorn, Grand Jorasses og Denali.

Uvurderlig hjælp fra Haglöfs testpiloter

Ved at have så bred en vifte af 'testpiloter' får Haglöfs en uvurderlig feedback og evaluering af firmaets produkter i flere forskellige aktiviteter og næsten alle vejrforhold. Det er blandt andet derfor, vi tror på produkterne. Det er altid rart at vide, at ens jakke har været god nok til f.eks. polarforsker og eventyrer Alain Hubert, som i 1997-98 gik og sejlede 3924 km. over Antarktis på 99 dage - alene!

Se meget mere på Haglöfs hjemmeside, hvor du også finder udførlig information om principper, materialer og teknologi.

Find et godt tilbud, måske på en rygsæk?

Vi har Danmarks største udvalg af Haglöfs’ produkter, og hele tiden masse gode tilbud. Så hvis du er på udkig efter et lækkert produkt til en skarp pris, så vælg ”kun tilbud” i spalten til venstre. Mon ikke du finder noget, der kan bruges?

Vi har altid masser af attraktive tilbud på Haglöfs rygsække. Vi har små rygsække til adventureløb eller lignende aktiviteter, Haglöfs rygsække til dagsture, og store rummelige rygsække til den lange vandretur eller jordomrejsen. Se vores Haglöfs rygsæk tilbud ved enten at klikke dig ind på Små rygsække eller Store rygsække. Brug derefter filteret til venstre, hvor du skal klikke på Kun Tilbud.

Eller du kan gå direkte til Haglöfs Tight rygsækkene, som er meget populære

Haglofs eller Haglöfs?

Vi oplever at vores kunder staver det på mange måder for eksempel, Hagløf rygsæk, Haglof og Haglofs. Det korrekte er Haglöfs.