Løbesko

Her finder du dameløbesko, der er designet til brug uden for den slagne vej. De har en lidt anden opbygning end traditionelle løbesko til brug på hårde underlag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Løbesko til kvinder i høj kvalitet

  Holder du af at få nogle kilometer i benene på nogle lange ture udenfor? Tonse gennem skoven på mudrede stier? Eller måske tilbringe noget tid på løbebåndet med noget effektivt intervalløb? Så skal du have fat i et par gode løbesko!

  Uanset hvilken type løber du er, og uanset hvilken slags løb du foretrækker, så er der helt sikkert en løbesko, der passer helt perfekt til dig!

  Der findes løbesko til alle, og det er vigtigt, at du finder de helt rette løbesko, som passer perfekt til dine fødder og dit løb. For sidder løbeskoen ikke rigtig, så er det pludselig ikke så sjovt at løbe længere.

  Behov, fysik og egne præferencer er noget, der spiller ind, når du skal vælge din nye løbesko. Samtidig er det også sådan, at det samme par løbesko ofte vil arte sig forskelligt alt efter, hvem der har den på. Med andre ord: det er forskelligt, hvad der passer folk bedst.

  Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af løbesko til damer. Der er noget for enhver løber, så du kan helt sikkert også finde et par løbesko, som er de helt rette for dig.

  I vores sortiment af løbesko til kvinder finder du et væld af forskellige og populære modeller fra gode og kendte kvalitetsmærker. Vi har eksempelvis løbesko fra New Balance, Adidas, Brooks, Salomon og Saucony. Så når du skal vælge en løbesko, så er der nok at vælge imellem.

  Hvad er den rette løbesko for dig?

  Hvad end du er til almindeligt landevejsløb, ultraløb eller trailløb, til korte og hurtige eller lange og langsomme ture, så er der en løbesko til kvinder, som passer til dig.

  Når det kommer til at vælge den rette løbesko, så spiller den enkelte løbers formåen også ind. Eksempelvis kan det vi kalder en temposko, være en konkurrencesko for den ene løber og en mængdetræningssko for den anden. Det afhænger af, hvem det er, der har den på.

  Der er ingen one-fits-all model at gå efter, når det kommer til at vælge den helt rette dame løbesko. Du skal vælge den, der passer perfekt til dig, og for at kunne det, så kræver det lidt forarbejde.

  For at få de helt rigtige løbesko for dig skal du nemlig finde ud af, hvilken løbestil du har, og deraf hvilken type løbesko du bør vælge. Derudover er der også dit behov og din løbetræning at tage i betragtning.

  Vi hjælper dig godt på vej ud på løberuterne

  Når du er på udkig efter dine nye løbesko til damer i en af vores fysiske butikker, så tester vi altid din løbestil, så vi kan finde ud af, hvilken type løber du er, og deraf hvilken stabilitet du har brug for. Ved at lave en sådan løbetest kan vi rådgive dig bedst muligt, og du kan minimere risikoen for skader, da du kan få din fod ned i den rette løbesko.

  Med testen kan vi finde ud af, om du er en neutral løber, der skal bruge en neutral løbesko, eller om du har brug for en anden slags støtte i dine løbesko til kvinder.

  Man kan overordnet set dele løbere ind i 3 kategorier:

  • Pronation/overpronation: løberen falder ind på indersiden af foden
  • Neutral: løberen afvikler på vandret fodsål
  • Supination: løberen falder ud på ydersiden af foden

  Du kan læse mere om løbestil i artiklen 'Stil ind på din løbestil'.

  Den klassiske allround løbesko

  Det kan siges, at den vigtigste løbesko, er den helt klassiske. Nemlig en allround løbesko. En allround løbesko er den løbesko, man løber de fleste af sine kilometer i, og den egner sig super godt til de helt klassiske løbeture på landeveje, stier og asfalt.

  Fokus i en allround løbesko ligger på komfort og stabilitet. Det er vigtigt, at du finder en løbesko, som passer til din løbestil, har den korrekte stabilitet og den ønskede mængde stødabsorbering. Behovet for stabilitet afgøres af ens løbestil, mens kravet til stødabsorbering afhænger af underlaget, man skal løbe på samt den mest normale længde på ens løbeture.

  Du kan finde vores brede udvalg af allround løbesko til damer her.

  Terrænløb og friluftsfitness

  Mange almindelige løberuter er ganske overrendt, og har man trampet de samme ruter tynde i årevis, er det måske en fed forandring at forlægge løb og anden træning fra den slagne vej og træningscentrene og ud i naturen, hvor man får både plads og frisk luft. Flere og flere spændende træningspladser skyder op i parker og skove, som kom frisk!

  Skal du løbe i terrænet, vil du have glæde af en af vores løbesko, som er designet til netop dette. De kaldes gerne trailsko, og de er rigtig gode til trailløb af den simple grund, at du står bedre fast. Trailløb er ofte offroad, og når det går op og ned på varieret underlag, kræver det greb under sålen for at udnytte energien og for at undgå styrt.

  Der er flere forskelle på en almindelig allround løbesko og trailsko. Eksempelvis er der mindre højdeforskel på forfod og hæl - det såkaldte hældrop. Den tyndere hæl giver bedre kontakt med underlaget.

  Da underlaget ikke er så hårdt som asfalt, har man heller ikke brug for helt så tyk en hæl til stødabsorbering. Sålerne er også lidt bredere ved hælene, så man ikke så nemt vrikker om, og så er ydersålerne designet sådan, at man står godt fast både på langs og på tværs af skoen.

  Så hvis du vil ud i naturen og løbe sjove og udfordrende ruter, så er det blot om at finde det perfekte par trailsko. Du kan se vores brede udvalg af løbesko til trailløb til kvinder her.

  Vil du gerne løbe barefoot?

  Med et par barfodsløbesko er støtten under hæl og forfod skåret fra, og du står dermed helt plan med underlaget. Det gør løbeoplevelsen meget naturalistisk. Den eneste form for støtte, der eksisterer i disse intuitive og innovative løbesko, er den støtte, som producenten har valgt at placere under svangen, idet du i disse løbesko kommer til at løbe anderledes og mere naturligt og ikke med hælen først, som ellers er normalt iført moderne fodtøj.

  Konkurrenceløbesko til når det skal gå stærkt

  Har du et stort konkurrence-gen, og kan du godt lide, når det går rigtig hurtigt? Så bør du helt sikkert tage et kig på et par konkurrenceløbesko til damer.

  Når du har en konkurrence- eller tempoløbesko på, så vil du opleve en let og flyvende fornemmelse, som er fantastisk og giver fart. I denne type løbesko til damer, er der fokus på optimal energioverførsel samt selvfølgelig fart og hurtig skridtafvikling.

  Samtidig har konkurrenceløbesko en lav vægt, og de er designet, så de er fleksible og responsive. Altså den perfekt løbesko, til når det skal gå rigtig hurtigt! En sådan løbesko vil egne sig glimrende til intervaltræning, korte tempoture og dine konkurrencer. Se vores udvalg af konkurrenceløbesko til damer her.

  Hvad betyder...?

  Når det kommer til løbesko til damer, så er der en hel del forskellige ord og termer, som man bliver mødt med, når man er på jagt efter et nyt par. Alle de udtryk kan måske komme til at virke en smule forvirrende. Især hvis man er ved at træffe valget af løbesko for første gang.

  Vi har samlet et par af de vigtigste termer her:

  • Drop: forskellen i sålens højden fra hæl og forfod angivet i mm.
  • Stack Height: sålens højde angivet i mm. 
  • Greb / Grip: knopperne under bunden på en trailsko
  • Topsål: den øverste del af sålen lige under indlægssålen
  • Mellemsål: de forskellige skumtyper som er med til at definere skoens performance
  • Ydersål: den nederste gummibelægning, som har kontakt til underlaget.

  Tilbud på løbesko til damer

  Når det kommer til godt udstyr og tøj, både til outdoor-, sport- eller hverdagsbrug, så er det ofte sådan, at pris og kvalitet følges ad. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være!

  Her hos Eventyrsport har vi nemlig løbende rigtig gode tilbud på løbesko til damer. Så hvis du gerne vil gøre et godt kup, og eksempelvis finde et par perfekte løbesko i høj kvalitet til en helt skarp pris - så er der rigtig gode chancer for, at du kan gøre det kup her hos os!

  Du kan finde de gode tilbud på løbesko til kvinder ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

  Du er også meget velkommen til at gå på jagt i vores store outlet, hvor du kan finde en masse gode tilbud på blandt andet dame løbesko. Samtidig kan du selvfølgelig også finde et væld af tilbud på andet tøj, udstyr eller grej, som du kunne være på udkig efter.

  Vil du være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på løbesko til damer, samt på andre gode ting? Så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er både nemt og gratis at blive medlem.

  Find dine nye løbesko hos Eventyrsport

  Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af løbesko til kvinder. Du kan få løbesko til neutral løberen, terrænløberen eller til hvad end, du er for en løber. Vores sortiment er fyldt op med en masse forskellige modeller, i en masse forskellige designs og farver, og der er derfor noget, der passer til enhver smag og ethvert løbeeventyr!

  På denne side kan du udelukkende finde løbesko til damer, men vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af løbesko til herrer, samt løbesko til børn. Hos Eventyrsport kan alle finde de rigtige løbesko!

  Du kan tage et kig på vores udvalg af løbesko til kvinder her i webshoppen, hvor du får gratis fragt og retur, samt hurtig levering. Samtidig er der 365 dages returret.

  Finder du ikke lige det, som du er på udkig efter her i webshoppen, eller vil du gerne have nogle råd i forhold til pasform, design eller størrelse, så er du også meget velkommen til at kigge ned i én af vores mange butikker og få rådgivning.

  Husk desuden at vi altid laver gratis løbestilsanalyse, når du køber løbesko hos Eventyrsport. Du finder butikken nærmest dig her.