Saucony

57 Varer

Løbesko fra Saucony er resultatet af en innovativ udvikling siden 1898. Produceret med et fokus på en anatomisk korrekt pasform, lav vægt og skånsom stabilitet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Eventyr_Sport_ss24_langingpage_1260_1260_72

RIDE 17

Ride 17, Sauconys lette mængdetræningssko, har fået en makeover, der gør den blødere på en responsiv måde. Ride-serien er en ideel løbesko til løberen, der gerne vil have god kontakt med underlaget – ikke bare på fortovet, men også på de store skovstier.

Se Ride 17 her

Saucony løbesko til herrer og damer

Verdens ældste løbesko-brand. Så kort kan det siges om Saucony, der siden starten i 1898, har arbejdet på at udleve deres ønske om at få så mange som muligt ud og løbe. Op gennem tiden har Saucony hele tiden været med i forreste række, når det gælder udvikling og resultater.

Den dag i dag er Saucony stadig et verdensomspændende brand, der byder bla. på high performance løbesko, anatomisk funderede gå-sko og moderigtige sneakers.

Når det drejer sig om løbesko, står Saucony for flere innovative koncepter, der alle bygger på teorien om en landing længere fremme på foden, så kroppens egen naturlige stødabsorbering udnyttes bedre. Bla. derfor har de fleste Saucony løbesko et lavt hældrop.

Læs mere om hældrop i artiklen her: Skal jeg droppe at tænke på drop?

Et lettere fodaftryk til gavn for planeten

Sauconys har taget en del miljømæssige tiltag, og tilstræber at skabe en produktion med det lettest mulige fodaftryk på planeten. Miljøet kommer i forreste række og de udvikler deres produkter med et miljøvenligt perspektiv. Derfor forsøger Saucony, at sikre at deres materialer laves i genanvendte og genanvendelige materialer. Derudover produceres der ligeldes under miljørigtige forhold.

Ved at have høje holdbarhedsstandarder er det muligt at bruge produkterne i længere tid og herefter forlænge deres levetid ved at genbruge dem til andre aktiviteter eller donere dem, når de er færdigbrugte. Alt indpakning, labels og prøveproduktioner er også produceret miljøbevidst, så kunden får en lige så miljøvenlig indpakning som produktet selv.

AW22_Endorphin_Pro_3_M_Prospect_Quartz_9

3 vigtige teknologier i Saucony løbesko

Grundlæggende for alle Saucony løbesko er målet om lav vægt, lavt drop, en naturlig skridtafvikling og en anatomisk korrekt pasform. Vigtige elementer i den proces er blandt andet disse teknologier.

Når du støder på FORMFIT-pasformen i Saucony løbesko, kan du være sikker på, at skoen er super behagelig at have på. FORMFIT-pasform skaber en optimal og individuelt omsluttende pasform omkring hele foden. Toppen af mellemsålen er anatomisk formet til foden og giver støtte omkring hælen og fodsålen.

Hos Eventyrsport kan du finde alle topmodellerne fra Saucony og langt de fleste vil du møde deres PWRRUN skum, der kommer i flere forskellige udgaver. Alle tilstræber de stødabsorbering af højeste kvalitet, returenergi og lang holdbarhed.

PWRRUNPB er Sauconys highend støddæmpningsmateriale og består af perleformet skum. Den vejer halvdelen af EVA-skum og har 88% returenergi. Derudover er den temperaturresistent og mere holdbar end standard PWRRUN.

PWRRUN+ er det seneste gennembrud indenfor PU-baseret dæmpning, designet med en lavere tæthed for at øge blødheden og mindske vægten. Den giver dig det bedste når det kommer til skridtafvikling, respons, trykreduktion, energiretur, holdbarhed og vægt.

For at fremme din skridtafvikling under løb, har Saucony udviklet SPEEDROLL-teknologi, der hjælper til at presse dig fremad og opretholde momentum. Den findes individuelt tilpasset i de enkelte modeller og justeres i mængde og udformningen skummet af mellemsålen, eventuelle plader samt højden på sålen.

SS21_PEREGRINE_11_ST_Lifestyle_43

Saucony løbesko til herrer, til damer og til alle formål

Som alle store løbesko producenter har Saucony udviklet deres egne teknologier, som er bærende elementer i deres løbesko. Hos Eventyrsport fører vi alle de vigtigste modeller og har et stort udvalg af løbesko fra Saucony. Du finde allround-løbesko, konkurrencesko og trailsko og vi har modeller til både herrer og damer.

Saucony allround løbesko byder på en lang rækker modeller med masser af komfort og optimal stødabsorbering. Deres model Ride er en let og komfortabel løbesko til den neutrale løber, der både fungerer godt til dine daglige løbetræning og til længere ture, hvor du vil passe godt på dig selv.

Søger du endnu mere komfort og en blødere løbeoplevelse er Saucony Triumph svaret; løbeskoenes svar på at køre Rolls-Royce. Er du løber med behov for støtte mod overpronation skal du kigge efter Saucony Guide

2022 bød på den helt nye model Tempus. Det er en let løbesko til løbere med overpronation, hvilket tidligere har været en udfordring at finde, da de teknologier man bruger for at støtte mod pronationsindfaldet, ofte er tunge materialer. Saucony Tempus vil være oplagt til både intervaller, korte og hurtige løbeture og til de længere mængdetræningsture.

Saucony Endorphin - løbeskoen der blev en favorit med det samme

I 2020 kom den meget hypede serie Saucony Endorphin på markedet og siden da, er modellerne kommet i flere opdateringer. En serie der har en sko til en bred vifte af løbere, da den består af en løbesko til raceday og konkurrence, en tempoløbesko, ”hverdags-traver” og en trailsko. Så uanset hvor roligt, hvor vildt eller hvor man løber, så skal det nok være muligt at finde en sko der passer til dig.

Endorphin serien indeholder 4 forskellige modeller;

Saucony Endorphin Pro er svaret på Sauconys raceday løbesko, og henvender sig til de hurtige løbere og alle der drømmer om hastighed. Den er til de løbere, der skal ud at slå personlige rekorder. Skoen er produceret så løberen ikke mister nær så meget energi ved hver skridt, som ved en klassisk løbesko.

En ultralet og meget stiv S-buet kulfiberplade er integreret i mellemsålen, som sammen med SPEEDROLL-teknologiens fremdrivende kraft, sikrer en hurtigere skridtafvikling, et lavere energiforbrug og mindre belastning for kroppen.

Læs mere: Løber jeg hurtigere i en carbonsko?

Saucony Endorphin Speed er lillebroren til Endorphin Pro om skal ses som træningskoen på tempoture og intervaller, da den ”kører længere på literen” om man så må sige. Kulfiberpladen er i Speed modellen skiftet ud med en plade af nylon, som dog tilstræber samme effekt som i Pro, men med knap så meget power.

Saucony Endorphin Shift er mængdetræningskoen i serien og er designet til et lavere tempo, en lidt langsommere skridtafvikling og flere kilometer. Endorphin Shift er stadig baseret på Speedroll-teknologien, men droppet er lavere – 4mm – og der er tilføjet mere stabilitet ved en fast TPU hælkappe, så skoen i højere grad understøtter et lavere tempo og en tungere landing end ved højt tempo.

Endelig finder du i Endorphin-serien også en løbesko til ture i naturen. Saucony Endorphin Trail lægger sig op ad asfalt-udgaverne når det kommer til skumtyper, SPEEDROLL-teknologien og højden på mellemsålen. Læg dertil en ydersål med slidstærk gummi med et solidt grip og du har en trailsko, der fokuserer på fart, flow og masser af komfort.

Læs mere: Der er flere gode grunde til at have flere par løbesko

Størrelsesguide til Saucony.