Løbesko til herrer

178 Varer

Der findes løbesko til alle. Om du er til almindelig landevejsløb, trailløb, OCR-løb, om du løber kort og hurtigt eller langt og langsomt. Stabilitet, komfort og funktion skal passe til dine behov. Se vores store udvalg i løbesko til herrer her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Find de bedste løbesko til herrer

Der findes løbesko til alle, og det er vigtigt, at du finder de helt rette løbesko til mænd, som passer perfekt til dine fødder og dit løb. Behov, fysik og egne præferencer spiller ind, og samtidig vil det samme par sko ofte arte sig forskelligt fra løber til løber. Vi vil meget gerne gøre valget af løbesko nemmere for dig, så du kan komme godt afsted på løbeturen.

Hvad er den rigtige løbesko for dig?

Om du er til almindeligt landevejsløb, trailløb eller ultraløb, om du løber kort og hurtigt eller langt og langsomt, så er der en sko til netop dit behov. Den enkelte løbers formåen spiller også ind. Det, vi kalder en temposko, kan være en konkurrencesko for den ene løber og en mængdetræningssko for den anden.

Så når det kommer til at vælge den helt rette løbesko til herrer, så er der ikke nogen one-fits-all model at gå efter. Du skal vælge den, der passer perfekt til dig, og det kræver lidt forarbejde.

For at få de helt rigtige herreløbesko for dig skal du nemlig finde ud af, hvilken løbestil du har, og deraf hvilken type løbesko du bør vælge. Derudover kommer forhold omkring dit behov og din løbetræning.

Køb løbesko af god kvalitet

Det er en god idé at købe løbesko af god kvalitet. Billige herreløbesko er ofte fremstillet af materialer, der ikke holder særlig længe. På den lange bane vil det være mere økonomisk at købe den lidt dyrere kvalitets løbesko fra starten.

ES-Run_Sept2022_JonasOutside-27

Vi hjælper dig godt på vej med de første skridt

Når du handler nye løbesko til herrer i vores fysiske butikker, tester vi altid din løbestil for at kunne rådgive dig bedst muligt. Det gør vi for at finde ud af hvilken type løber, du er, og hvilken stabilitet du har brug for. På den måde kan du minimere risikoen for skader. Vi kan her finde ud af, om du er neutral løber eller behov for støtte mod overpronation.

Man kan overordnet set dele løbere ind i tre kategorier:

 • Pronation/overpronation: løberen falder ind på indersiden af foden
 • Neutral: løberen afvikler på vandret fodsål
 • Supination: løberen falder ud på ydersiden af foden

Læs mere i artiklen Stil ind på din løbestil

Allround - den vigtigste løbesko

Holder du af de helt klassiske løbeture på landeveje, stier og asfalt, så er et rigtig godt valg for dig en allround løbesko til herrer. En "allround" løbesko, er en løbesko, der dækker flere behov, og som er den løbesko, man løber de fleste af sine kilometer i. Den kunne eksempelvis være en model som Gel-Nimbus eller fra Asics eller New Balance 1080, som begge er et par gode neutrale løbesko til den neutrale løbestil, og som er oplagte til den daglige løbetræning.

Her er det vigtigt, at du finder en løbesko, som passer til din løbestil og har den korrekte stabilitet og den ønskede mængde stødabsorbering. Behovet for stabilitet afgøres, af den løbestil man har, og kravet til stødabsorbering afhænger af underlaget, man skal løbe på og længden af løbeturene.

Få fart over feltet med konkurrenceløbesko

Kan du godt lide, at det skal gå rigtig stærkt? Måske er der et konkurrence-gen, der sætter i gang, så snart du kigger på løbeskoene? Så er et par konkurrence / temposko til herrer det helt rette valg for dig.

I en konkurrence- eller tempoløbesko oplever du en let og flyvende fornemmelse, som er fantastisk og giver fart. Der er fuld fokus på fart og hurtig skridtafvikling. Flere og flere modeller produceres nu med carbonplader i mellemsålen.

Det der kendetegner en rigtig god konkurrence- / tempoløbesko er lav vægt, super energioverførsel, samt at de er fleksible og responsive. Altså en perfekt løbesko, når det skal gå rigtig hurtigt!

Løb i udfordrende omgivelser med trailsko

Er du mere til trail- og OCR-løb, så er der også sko, der kan holde til og er skabt til netop det. Vi har samlet et udvalg af trailsko til herrer.

Løbesko til trailløb er designet specifikt til løb i naturen. Det grove greb under bunden – løbeskoens ”grip” - giver dig sikkerhed og samtidig udnyttelse af energien. Med den grove sål står du fast – både når det går opad og nedad. Om du er nybegynder eller hardcore ultraløber, så har vi trailsko, som dækker dit behov.

I den tekniske trailsko er der fokus på greb under bunden og en lav højde på skoen. I trailskoen til længere ture finder du mere mellemsål og deraf mere stødabsorbering. 

ES-Run_Sept2022_JonasOutside-11

Hvad betyder...?

Når det kommer til løbesko, så er der ingen tvivl om, at der er flere forskellige termer, som man bliver mødt med, når man er på jagt efter et nyt par. Det kan måske virke en kende forvirrende. Især hvis man er på udkig efter sit første gode par løbesko herrer.

Vi har samlet et par af de vigtigste her:

 • Drop: forskellen i sålens højden fra hæl og forfod angivet i mm.
 • Stack Height: sålens højde angivet i mm. 
 • Greb / Grip: knopperne under bunden på en trailsko
 • Topsål: den øverste del af sålen lige under indlægssålen
 • Mellemsål: de forskellige skumtyper som er med til at definere skoens performance
 • Ydersål: den nederste gummibelægning, som har kontakt til underlaget.

Alt skal passe - find den rette størrelse

Den korrekte størrelse er også vigtig! Det kan måske lyde åbenlyst, men det er altså ikke desto mindre meget vigtigt, at du finder den helt rette størrelse.

Det er derfor vigtigt at prøve skoen på. Du må ikke kunne mærke noget, der presser på tæerne. Når man løber, bliver fødderne over tid varme og hæver op. Løber man rigtig langt kan svangen tilmed blive slappere og fødderne derved længere.

I begge tilfælde handler det om millimeter, men der skal heller ikke så meget til, før den manglende plads kan give problemer. Det gælder også løbesko til herrer.

Skoen skal sidde godt. Du må ikke presse for meget mod den indvendige side af overdelen eller sågar gå ud over kanten af sålen. Så skal modellen være bredere. Er der til gengæld for meget stof, så meget at det sidder i folder, når skoen snøres, så find en smallere model.

Find bredere løbesko til herrer

Hvis du har bredere fødder end gennemsnittet, kan du med fordel bruge vores filtre og vælge "ekstra bredde" til under udvalgte egenskaber. Her finder du vores udvalg af bredde løbesko til herrer fra bl.a. Altra, Asics og Brooks

Find din løbesko til herrer hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af løbesko til herrer i høj kvalitet og mange populære modeller fra flere kendte kvalitetsmærker.

Du finder blandt andet løbesko til herrer fra de mest populære mærker såsom HOKASauconyAsicsAdidasNew Balance  og mange flere.

Er du i tvivl - kig forbi din lokale butik

Vi anbefaler altid, at du kommer forbi en af vores løbebutikker og får din løbestil testet, samt får den rette personlige rådgivning ud fra lige præcis din situation, når du skal finde et par nye gode løbesko til herrer.

Husk at vi altid laver gratis løbestilsanalyse, når du køber løbesko hos Eventyrsport.

Og husk at vi altid har...

 • 365 dages fuld returret
 • Fri fragt og retur
 • Prisgaranti