New Balance

106 Varer

NYHEDER FRA NEW BALANCE

new_balance_banner_800x600px

NEW BALANCE

New Balance står bag løbesko og sneakers, der kombinerer æstetik og funktion. Deres fokus er at skabe solide produkter, der bliver produceret ansvarligt. Derfor fokuserer de på at anvende bæredygtige materialer i produktionen, skære ned på udledningen af kuldioxid i forsyningskæden og arbejde for ansvarlige arbejdsforhold i fabrikker og forsyningskæde.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Find de bedste løbesko fra New Balance

Grundlagt i 1906 har det amerikanske brand New Balance været på banen som én af de store spillere gennem mange år. Virksomhedens udgangspunkt var et ønske om at give kunderne større komfort og en ”new balance” via svangstøtter og ortopædisk fodtøj.

I 1938 fulgte så en første løbesko lavet af kængurulæder og den måske største betydning for firmaet kom i 1972 på dagen for Boston Maraton, da Jim Davis overtager roret i butikken. Siden da har den ene ikoniske model afløst den anden, båret af store personligheder som Bill Clinton, Steve Jobs og Barack Obama.

New Balance har om nogen har formået at skabe et brand, der henvender sig til langt de fleste mennesker. Deres modeller spænder fra nogle af de hurtigste løbesko på markedet, over løbesko med masser af komfort og stødabsorbering til de lange ture, til moderigtige sneakers. Til både hverdag og til træning.

Derudover producerer New Balance lækkert og funktionelt løbetøj, der for størstedelens vedkommende er produceret med genanvendte materialer.

Størrelsesguide til New Balance.

Der findes New Balance løbesko til alle formål

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af både allround løbesko, temposko, trailsko og hverdagssko fra New Balance. Og både til herrer og damer.

New Balance allround løbesko byder på en lang rækker modeller med masser af komfort og optimal stødabsorbering. Deres måske mest kendte model Fresh Foam 1080 er en let og blød løbesko til den neutrale løber, der både fungerer godt til lange langsomme ture og til tempoture eller intervaller. En vaskeægte ”do-it-all” løbesko, der i 2022 kom i den 12. version.

Af andre allround modeller kan nævnes Fresh Foam 880, der ligeledes er neutral, men som vil opleves fastere og mere stabil. Er du løber med behov for støtte mod overpronation skal du kigge efter Fresh Foam 860 eller Vongo, der begge to er deciderede pronation løbesko.

Også når det kommer til de hurtige løbesko, er New Balance med helt fremme i feltet. I en verden der gennem tiden har været kraftigt domineret af Nike, har New Balance været nogle af de få, der tog kampen op. Modellerne fra New Balance du finder i vores kategori konkurrencesko til herrer og konkurrencesko til damer hører til de mest innovative løbesko og indeholder moderne teknologier som carbon-plader og letvægtsskum med høj returenergi.

Går turen gennem skoven på en tur ad trailsporet er du hjulpet godt på vej af modellen Hierro, der byder på et alsidig greb i sålen og god komfort. Skal du ud på de helt lange trailture eller måske endda et ultraløb, vil du få maksimal stødabsorbering i deres Fresh Foam More Trail.

GW-NB-FFX1080-S121-13

New Balance løbesko i konstant udvikling

New Balance udvikler til stadighed på deres modeller og teknologier, for at kunne fortsætte med at designe nogle af de mest moderne og bedste løbesko på markedet. Der ligger således masser af viden bag et par New Balance sko.

Tre af deres vigtigste udviklinger får du en forklaring på her:

Skumtypen FuelCell finder du i de tempoorienterede løbesko fra New Balance. Den er yderst responsiv, hvilket vil sige, at den ”reagerer hurtigt” i landingen og sender dig afsted i afsættet med høj energi. Samtidig vil du opleve en blød og let dæmpning.

Alt i alt får du som løber en væsentlig forbedring af fremdriften i afsættet med en høj grad af returenergi, så du derved forbedrer din løbeøkonomi. Du finder FuelCell i flere af New Balance modellerne i vores kategori med Konkurrencesko til herrer og Konkurrencesko til damer.

Fresh Foam X betegnelsen, der hænger på langt størstedelen af de modeller som New Balance har i deres line up, dækker over deres mest udbredte skumtype; Fresh Foam.

Den er skabt til at yde den perfekte stødabsorbering til den daglige løbetræning og især når det handler om mange kilometer.

Udviklingen af Fresh Foam er baseret på data fra flere tusinde løbere og målet har været, at skabe en stødabsorberings-teknologi der tilpasser sig den enkelte løber under brug. Tryksensorer har været brugt til at aflæse den påvirkninger der sker, når man som løber rammer jorden og afvikler sit skridt.

Siden starten Fresh Foam så dagens lys for første gang i 2017, har den været brugt i løbesko fra New Balance til både lange og langsomme ture, såvel som mere tempoorienterede løbesko.

Søger du masser af komfort, stødabsorbering og en blød løbeoplevelse i en løbesko, der ikke bliver for tung, så kig efter Fresh Foam modeller fra New Balance.

Energy Arc er en teknologi fra 2022. Princippet er, at den nederste del af den responsive FuelCell skum er delt i to sider på langs af skoen, hvilket tillader den let buede carbonplade at kollapse ned mellem skummet under trykpåvirkningen, opsamle energien fra landingen, for derefter at rette sig ud og skyde løberen frem. Det giver 40% mere energiopsamling end modeller fra New Balance med ren FuelCell i mellemsålen.

New Balance passer på miljøet

Flere løbesko fra New Balance samt også en del af deres løbetøj er fra 2022 mærket med et Green Leaf mærker, der skal synliggøre New Balance’s arbejde for produktion med en mindre CO2 belastning.

I de Green Leaf mærkede produkter udvælger New Balance materialer der minimerer aftrykket på miljøet. Det kan være baseret på materialernes fysiske egenskaber, såsom genbrug, eller baseret på producenten materialerne er indkøbt fra.

For at løbetøj fra New Balances opfylder Green Leaf standarderne, skal mindst 50 % af materialerne i løbetøjet være baseret på genbrugsmaterialer og for løbesko fra New Balance gælder det, at mindst 50 % af materialerne i overdelen være baseret på genbrugsmaterialer og mindst étmateriale i mellemsålen/ydersålen skal indeholde cirka 3 % biobaseret eller 5 % genbrugsindhold.

W1080M12_W880M12_WS21274_NSY

New Balance løbesko til herrer og damer hos Eventyrsport

Er det ved at være tid til et par nye løbesko og har du interesse for et par nye New Balance sko eller et par New Balance sneakers, så tag en tur forbi én af vores butikker med løbesortiment og se udvalget af sko fra New Balance. Her kan du prøve dem på og samtidig få lavet en gratis løbestilsanalyse, når du køber nye løbesko. Den analyse bruger som grundlag for at finde den rette stabilitet til lige præcis din løbestil. Det er især vigtigt, hvis det er dit første par løbesko.

Eller måske du er på udkig efter et par lækre sko, der kan bruges til hverdag? Så skal du helt sikkert prøve et par sneakers fra New Balance. Du finder flere forskellige farver og designs, så mon ikke der er et par, som passer til dig og dit look.

Handler du her på vores webshop og kommer til at købe en størrelse for stor eller lille, eller en model du fortryder, så husk at du kan altid kan returnere ubrugte varer. Vi har 365 dages bytteservice og det er samtidig helt gratis at få både tilsendt og returnere.

Vigtig viden om løbesko

Løbeskoene er dit vigtigste stykke udstyr som løber og det er derfor helt afgørende at købe et par gode løbesko med en god pasform, så du kan undgå skader.

Hvis du løber flere gange om ugen, løber på forskellige underlag eller varierer din træning med intervaller og tempo, vil det være en klar fordel med flere par løbesko. Ikke flere udgaver af den samme model, men derimod forskellige typer af løbesko.

Du skal have din primære løbesko, det man kalder en allround løbesko, som er den du løber de fleste ture og de fleste kilometer i. Her skal du finde den rette stabilitet (læs mere her: Stil ind på din løbestil), den rette mængde komfort og stødabsorbering. Det er her du ikke skal eksperimentere, med i stedet vælge det sikre.

Når du har den på plads, er der herefter "fri leg" og mulighed for at prøve forskellige andre løbesko. Moderne løbesko er designet til meget specifikke formål og forfinet med individuelle mål for øje. Vælger du en løbesko fra kategorien konkurrencesko, eller man kan kalde det "temposko", vil du finde løbesko, der er fremstillet med et fokus på fart og på at fremme din skridtafvikling.

På samme måde vil en løbesko fra kategorien trailsko være konstrueret til at klare ujævnt terræn, mudder, stejle stigninger og nedløb. Her vil du finde såler med grove knopper under og overdele, der er forstærket relevante steder.

Ved at vælge en løbesko, der er designet til specifikke formål, vil du som løber få en meget bed løbeoplevelse. Du vil opleve at blive hjulpet at skoene og du vil performe bedre. Derudover vil du få variation i din træning og dine sener og led vil blive udsat for forskellige påvirkninger, hvilket kun vil gøre dem stærkere over tid.

Find allround løbesko til herrer

Find allround løbesko til damer

Find konkurrencesko til herrer

Find konkurrencesko til damer

Find trailsko til herrer

Find trailsko til damer

Må jeg komme mine løbesko i vaskemaskinen?

Nej, det fraråder vi kraftigt. Varmen og det kraftige vaskepulver vil være alt for hårdt ved både materialer, syninger og lim. Brug i stedet en våd klud, en blød børste og gør det så snart du kommer hjem, så mudder og snavs ikke når at tørre ind i skoen. Tag indersålen ud af skoen og lad skoene tørre i et lunt rum.

Få tips og tricks til din løbetræning

Savner du mere viden omkring løbetræning eller er du gået i stå og mangler motivation, kan du løbe ind forbi vores blogunivers, hvor du finder en hel sektion med inspirerende artikler om løb.

Her ligger gratis løbeprogrammer samt råd og vejledning om påklædning og godt grej. Du kan også læse artikler om hvordan du sikrer dig fremgang og bliver en bedre løber.

Løb store oplevelser i møde

Har du lyst til at komme ud deltage i motionsløb, er der masser af muligheder, når vores Eventyrsport Events skydes i gang henover året. Eventyrsport Events er en række løbeevents med fokus på fede ruter, super stemning og oplevelser i naturen.

Hvad med at prøve Silkeborg Half? En dag med distancer for hele familien, hvor ruterne går gennem Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad - og den fantastiske natur omkring byen. Lad børnene deltage i Børneløb på 2.5km mens I selv kan give den gas på 10K eller den klassiske 1/2 maraton.

Er du mere til blød bund under fødderne finder du masser af muligheder for trailløb og adventurerun blandt vores events. Med distancer fra 6km til mere end 100km er der noget for enhver smag og ethvert niveau. Du kan prøver kræfter med Himmelbjerget til SkyTrail eller hive dine bedste løbevenner med en tur gennem mudderet til DirtyTrail - det er supersjovt!

Læs mere om alle Eventyrsport Events her og se med i filmen herunder