Trailsko til damer

Trailsko giver dig sikkerhed og udnyttelse af energien. Med den grove sål står du fast – både opad og nedad. Om du er nybegynder eller hardcore ultraløber, så har vi trailsko som dækker dit behov.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Trail løbesko til damer i høj kvalitet

  Er du vild med at få nogle kilometer i benene på nogle gode løbeture? Måske er du ekstra glad for løbeture, som foregår i lidt mere vildt og off-road terræn? Det forstår vi godt, for trailløb kan være super skønt!

  Til trailløb kan det være en god ide at løbe i et par trail løbesko af den simple grund, at du står fast i dem. Trailløb er som nævnt ofte off-road, og når det går op og ned på varieret underlag, så kræver det greb under sålen for at udnytte energien og for at undgå styrt.

  Der findes en trailsko til alle. Om du er nybegynder eller hardcore ultraløber, så har vi her hos Eventyrsport noget, som dækker dine behov.

  Trailløb er ikke svært, men det rette fodtøj kan gøre en kæmpe forskel på succes og fiasko. Der findes ikke ét facit - men vi kan med vores rådgivning hjælpe dig med at træffe det bedste valg. Når du først har prøvet kræfter med trailløb, vil du ikke fortryde det.

  I vores udvalg af trail løbesko til damer finder du modeller fra flere kendte kvalitetsmærker, såsom Salomon, New Balance, Inov8 og Altra. Der er altid mulighed for at finde det helt perfekte par gode løbesko til damer her hos os.

  Vi har selvfølgelig også de helt klassiske allround løbesko til damer, samt konkurrenceløbesko til damer, hvis det er den type løb, der falder mere i din smag. Eller hvis du godt kan lide forskellige slags løb, og derfor har brug for flere forskellige typer af løbesko til kvinder.

  Hvornår skal du bruge en trailsko?

  Når du valgt at bevæge dig ud i skoven og ud på sporet, vil du opleve, at din almindelige løbesko har sine begrænsninger på andet underlag end asfalt. Du står simpelthen ikke ordentlig fast, når det går over stok og sten, gennem mudder eller op og ned af bakkerne.

  Det giver især to store udfordringer:

  • Du får ikke nok ud af den energi, du bruger på at bevæge dig.
  • Du mister sikkerhed, når du bevæger dig hurtigt ned ad bakkerne eller løber tekniske ruter med mange retningsskift. 

  Hvilken trailsko er den rette?

  Det kan være lidt svært at hitte rede i, hvilken trailsko som vil være den rette for dig. Men valget af løbesko til trailløb afgøres af dine specifikke behov og dine krav.

  Du kan stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvordan er det underlag, du skal løbe på?
  • Hvor langt skal du løbe?
  • Er det teknisk vanskelige spor, du skal løbe?

  Du vil opleve, at efterhånden som du bliver grebet af at løbe trail, vil det give mening at have flere forskellige sko at skifte mellem, afhængig af de forskellige ture du løber, samt vejr og vind.

  Hvis du gerne vil læse lidt mere om trailløb, og hvad det går ud på, så kan du tage et kig på artiklen 'Hvad gør dig til en god trailløber?', hvor du kan få nogle gode råd til, hvordan du kan blive en god trailløber.

  Overvejelser når du skal finde den rette trailsko

  Løbesko til trailløb adskiller sig fra asfaltsko på flere forskellige områder. De mest markante er:

  • Grip
  • Stødabsorbering
  • Stack Height
  • Drop
  • Beskyttelsen i sålen
  • Åndbarhed og slidstyrke i overdelen

  Grip - knopperne under bunden:

  På trail løbesko er der som før omtalt greb under bunden af 2 årsager: sikkerhed og udnyttelse af energien. De knopper eller ”lugs” omtaler man som skoens Grip.

  Tætheden hvormed knopperne sidder, højden på dem, den måde de vender osv. er afgørende for, hvilket underlag de gør sig bedst på, og de er derfor også med til at afgøre, hvilken sko du skal vælge.

  Det er svært at finde en trail løbesko til kvinder med et grip, der egner lige godt til alle underlag. Der findes allround trailsko, men de vil altid gå på kompromis i begge yderligheder af underlag: fast og tørt vs. blødt og mudret.

  Mængden af stødabsorbering: 

  Kravet til stødabsorbering i en trailsko er ikke det samme som i en asfaltsko, da underlaget, man løber på, er blødere og eftergivende. 

  Imidlertid er distancerne folk løber dog blevet væsentlig længere - også i terræn - og i takt med Ultra-Trailløbene vinder frem, gør behovet for grip kombineret med stødabsorbering det også. 

  På trailruter med asfaltpassager eller hvis man har 2km asfalt fra sit hjem til skoven, kan god stødabsorbering ligeledes være på sin plads.

  Stack height og drop:

  Jo højere sålen er, jo mindre og jo dårligere kontakt og fornemmelse har du med det underlag, som du løber på. Som trailløber ønsker man god kontakt til underlaget for at være stabil og agil. Kombination af lav stack height og et lavt drop giver den bedste kontakt til underlaget.

  Beskyttelsen i sålen:

  Skal du løbe på stenet underlag eller klipper, er det vigtigt at få en sko med rockplate. Det er en indbygget plade, der beskytter mod spidse sten el. lign. I enkelte sko ligger pladen løst i kassen og lægges under den indvendige sål efter behov. 

  Åndbarheden / tætheden i overdelen:

  Pas på at overdelen ikke bliver for tæt. Der kommer med høj sandsynlighed vand i skoene, når du løber trail, og i hvert fald bliver fødderne varme og våde pga. den høje puls. Derfor er det godt med en meget åndbar og drænende sko, så vand og sved hurtigt kan komme ud.

  Slidstyrken i overdelen:

  Skal skoen bruges til løb i uvejsomt terræn gennem krat og sten, skal overdelen kunne holde til det. Trailsko er lavet til hårdt brug og er forstærkede relevante steder, men nogle mere end andre.

  Hvis du gerne vil læse mere om løbesko til trailløb, samt hvilken type trailsko du bør gå efter, så kan du læse artiklen 'Vælg den helt rigtige trailsko'.

  Tilbud på løbesko til trailløb

  Pris og kvalitet har det ofte med at følges ad. Men du behøver langt fra at skulle tømme kontoen blot fordi, at du gerne vil have et par trailsko til kvinder i høj kvalitet.

  Hos Eventyrsport har vi løbende gode tilbud på løbesko til damer. Så hvis du gerne vil gøre et kup og finde det helt perfekte par trailsko til en skarp pris, så er der rigtig gode chancer for, at du kan gøre det kup her hos os!

  Du kan se de gode tilbud på trailsko til kvinder ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden. 

  Du kan også tage et kig i vores store outlet, hvor du kan finde en masse gode tilbud på blandt andet løbesko til kvinder. Men selvfølgelig også på en masse andet godt grej og udstyr.

  Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på løbesko til trailløb, samt på andre gode ting, så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er både nemt og gratis at blive medlem.

  Find dine nye løbesko til damer hos Eventyrsport

  Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af trailsko til damer. Uanset hvilket slags løbeeventyr du skal ud på, så kan du finde den rette løbesko her hos os.

  Her på siden finder du udelukkende trail løbesko til damer, men vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af trailsko til herrer. Der er intet, der står i vejen for, at kunne løbe off-road!

  Finder du ikke lige det par løbesko til damer, som du er på udkig efter her i webshoppen, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker.

  Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd. Det vigtigste er, at du får det helt rigtige par løbesko til trailløb med hjem!