Konkurrence løbesko til damer

26 Varer

I en konkurrence- eller tempoløbesko oplever du en let og flyvende fornemmelse, som er fantastisk og giver fart. Fokus i skoen ligger på optimal energioverførsel. Brug den til intervaltræning, korte tempoture og dine konkurrencer. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

KONKURRENCE LØBESKO TIL DAMER:
Konkurrence- og tempoløbesko er løbesko som du kan bruge til intervaltræning, korte tempoture og dine konkurrencer. Det vil være i den, at du mærker hurtig energi - både fysisk og mentalt.
Du skal have din gode mængdetræningssko, som giver dig masser af komfort og stødabsorbering til dine almindelige træningsture. Og så skal du have en god konkurrence- / tempoløbesko, der får dig hurtig i mål.

Elementer der kendetegner en god konkurrence- / tempoløbesko er:
Lav vægt
Super energioverførsel
Fleksibilitet og responsive

For at give det bedste afsæt og bruge så lidt energi som muligt, vil en konkurrence- / tempoløbesko have meget lidt stødabsorbering og være meget let. Den tunge skum i stødabsorberingen vejer. Det samme gør pronationsstabilitet i form af kiler eller kraftig skum og derfor er langt de fleste lette løbesko også neutrale.
I en let sko får man en flyvende fornemmelse, som er fantastisk og giver fart. Det giver flere kræfter, både fysisk og mentalt.
Forestil dig, at du lige har løbet en god tur i den lidt tungere træningssko med blødhed og komfort. Herefter trækker du i dine super lette, tætsiddende konkurrencesko og så vil benene bare fremad.

Kvalitetstræning, som intervaltræning og tempoture, kan gøre en stor forskel for motivation, tempo og resultat. Til den type træning må du have et par dedikerede konkurrence- eller tempoløbesko.

Tempoløbesko:
Antal km: op til 600 km. (afhængigt af løberen)
Fokus: tempo, responsivitet, minimal komfort
Type af løber: Den trænede løber eller vedkommende, som gerne vil have en mere komfortabel konkurrenceløbesko 

Konkurrenceløbesko:
Antal km: ca. 400 km
Fokus: kun fart - ikke komfort
Type af løber: Den øvede løber

Udfordringer ved en konkurrences- /tempoløbesko:
Minimal stødabsorbering
Minimal støtte
Krævende at løbe i
Ikke så slidstærke

Når du investerer i et par fede konkurrencesko, kan du lige så godt gøre dig klart, at du må gå lidt på kompromis med et par andre ting. Du vil aldrig få samme bløde komfort i en konkurrence løbesko, som i dine lækre mængdetræningssko. De holder heller ikke nær så mange kilometer som dine almindelige træningssko, da mængden af det tungere og mere slidstærke materiale i ydersålen er minimeret.
Konkurrence- / tempoløbeskoen bruger du derfor kun til dine kortere tempoture og intervaller og selvfølgelig konkurrence.

Vi fører konkurrence- / tempoløbesko til dame fra bl.a.: Adidas, New Balance, Hoka, Brooks, Mizuno, ON Running, Saucony, Asics