Hoka One One

43 Varer

HOKA løbesko er synonym med optimal dæmpning. HOKA søger konstant at producere lettere og holdbare såler, der kan beskytte uden at gå på kompromis med ydeevnen. Der findes en HOKA sko til alle formål – kort, hurtigt, langt, langsomt.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hoka One One løbesko til både herre og damer

HOKA er kendt for deres bløde, kraftige og lette mellemsåler, og som henvender sig godt til især langdistance løbere, da den bløde mellemsål, med deraf maksimale støddæmpning, er skånsom for hele kroppen. Det relativt lave drop i langt de fleste af HOKA løbesko, vil ligeledes hjælpe løberen til at komme længere frem på foden og derved udnytte kroppens egen affjedring.

Generelt vil løbesko fra HOKA være oplagt for løbere, der søger moderne løbesko med et fokus på lav vægt, masser af stødabsorbering og en aktiv løbestil. Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af sko fra HOKA til både herrer og damer, til løb, til hverdag og til traveture i naturen.

Størrelsesguide til Hoka One One.

HOKA fra begyndelsen

HOKA – eller HOKA One One som det hed i starten – er et fransk mærke, som blev grundlagt af de to franske mænd Jean-Luc og Nicolas i 2009 med udgangspunkt i den franske provinsby Annecy og henvendte sig hovedsageligt til ultraløbere. Tanken bag var et ønske om at designe en løbesko, der var optimeret til at løbe hurtigere ned ad bakke. Den dag i dag har HOKA et bredt sortiment, der henvender sig til alle typer af løbere.

Inspirationen til deres løbesko opstod, af Jean-Luc og Nicolas' arbejde, hvor de arbejdede med tyngdekraftsportsgrene såsom ski og mtb. Målet var at skabe den løbesko, der kan holde momentum, som hjælper med at føre løberen fremad på en naturlig måde.

Efter flere prototyper hvor ejerne blev ved med at teste og afprøve forskellige typer skum, skar ned på vægten og testede holdbarheden, samt optimerede støddæmpningen uden at gå på kompromis med ydeevnen, står HOKA den dag i dag for løbesko med maksimal støddæmpning i relativt lette løbesko om man løber på trailløb, i byen eller konkurrence.

Siden starten er der også kommet vandrestøvler og vandresko med i deres lange række af modeller.

HOKA løbesko

HOKA løbesko til alle formål

Udvalget af allround løbesko fra HOKA byder eks. på modellerne Clifton, Bondi til den neutrale løber samt Arahi til løbere med behov for støtte mod overpronation. Er du til fart over feltet og skal ud og jagte personlige rekorder, så hold øje de HOKA modeller, der har carbon-plade i mellemsålen. Det kunne Carbon X eller Rocket X. Løber du på atletikbane, har HOKA sågar en model til det.

Find de populære Hoka Clifton 9 og Hoka Bondi 8 løbesko til damer og herrer

Det giver næsten sig selv, at HOKA stadig har løbesko til trailløb i deres store udvalg. Det var trods alt her det hele startede. Mest kendt er nok Speedgoat, der er trailsko med masser af komfort og stødabsorbering til de helt lange ture. Har du brug for mere tempo i sporet, er det modellerne Tecton X og Mafate Speed du skal have fat i.

Sådan vælger du den rigtige trailsko

HOKA løbesko lag for lag

HOKA sko er garanti for lette mellemsåler, der giver optimal komfort og yder en langtidsholdbar stødabsorbering. Fokus ligger på at skabe lette sko, der yder tilstrækkelig komfort og absorbering og som samtidig understøtter den naturlige skridtafvikling.

Sålerne kommer forskellige tykkelser alt efter det specifikke formål for den enkelte sko, om du skal løbe kort og hurtigt eller langt og langsomt.

HOKA deler deres mængde af stødabsorbering ind i tre grader:

Responsive cushioning hvor du vil opleve en løbesko, der sender dig fremad. Det er markant i de temaorienterede modeller, hvor den energi du presser ned i landingen, vil blive sendt tilbage i afsættet. Den responsive mellemsål hjælper på den måde løberen til at løbe hurtigere, og sender energi med i hvert skridt man tager.

Balanced cushioning beskriver en mellemsål, hvor hælen og forfoden har mere eller mindre lige meget sål under sig. Det naturlige fundament skal hjælpe med optimal tilpasning, fremmer bedre form og skaber en landing med lav påvirkning. Du finder balanced cushioning i de allround løbesko fra HOKA

Løbesko med maximal cushioning er tykke mellemsåler, hvor højden på mellemsålen giver en blød, polstret fornemmelse med masser af støddæmpning. Den kraftige mellemsål beskytter leddene, støddæmper, reducerer træthed ved høje kilometerantal.

HOKA løbesko

Vigtige teknologier i HOKA løbesko

Når du kigger på løbesko fra HOKA vil du støde på deres forskellige teknologier, der alle er med at gøre HOKA One One løbesko unikke. Vi har samlet de mest markante og vigtigste teknologier her.

J-frame™ beskriver den skumramme, der er benyttet i de HOKA løbesko, som støtter mod overpronation. J-frame™ understøtter og styrer foden uden brug af tunge eller stive materialer, da rammen er lavet af blødt skum. J-frame™ får sit navn fra "J" -formen, under sålen der bruger et fastere skum til at støtte indersiden af din fod og hæl. Denne type sko giver ekstra stabilitet under løb, og støtter løberens fod.

Profly™ eller Profly X™ er en intelligent stødabsorbering bestående af en todelt mellemsål med to forskellige hårdheder. Den har en blød dæmpning i hælen og en fastere skum i forfoden for mere fremdrift. Du vil opleve en absorberende landing, komfort og et energifyldt afsæt.

Active Foot-frame beskriver den indvendige pasform i en HOKA løbesko, hvor hælkappen lægger foden dybt ned i mellemsålen. Det betyder at alle HOKA løbesko tilbyder støtte uden behov for indlæg eller andre elementer, der optager plads i skoen. Den aktive fodramme er beskrevet som et sæde i en racerbil ved at vugge og støtte foden.

Den forlængede HUBBLE®-heel er designet til at begrænse påvirkningen af kroppen og skabe blødere hæl-til-tå-overgang.

HOKA har udstyret nogle af deres modeller med en kulfiberplade – Carbon Fiber Plate - ud fra ønsket en aggressiv fremdrift og fart. Den stive kulfiberplade er let buet under tæerne for at levere en jævn overgang gennem skridtafviklingen, hvor ved der sikres stabilitet og kraft i afsættet.

Meta-Rocker teknologien - også beskrevet som hjul til dine fødder - handler om geometrien i skoen. Den er designet til at skabe fremdrift og fremme den naturlige skridtafvikling samt reducere højdeforskellen mellem hæl og tå. Herved understøttes løbernes naturlige bevægelser og du vil opleve en blød hæl-til-tå overgang og øget løbeeffektiviteten.

Der findes to typer af Meta-rocker:

”Early stage Meta-rocker” hvor overgangszonen placeret bag mellemfoden. Dette hjælper med at skabe en jævnere tur og en hurtigere overgang til forfoden.

”Late stage Meta-rocker”hvor overgangszonen placeret foran mellemfoden, hvilket giver en mere stabil base af støtte til forfoden.

Stort udvalg af løbesko hos Eventyrsport

Er du på jagt efter et par gode løbesko, så er vi klar til at byde velkommen. Har fået lyst til at stifte nærmere bekendtskab med HOKA og måske endda prøve et par på, så der det bedste vi kan anbefale dig, at komme ind forbi én af vores butikker med løbesortiment, så vi kan finde et par til dig.

Når du køber nye løbesko hos Eventyrsport, tilbyder vi altid en gratis løbestilsanalyse, hvor du bliver filmet mens du løber på løbebånd, så vi kan se, hvilken stabilitet du har brug for i dine nye løbesko. Det er vigtigt at vide, om man er neutral løber eller har behov for en pronations løbesko.

Vi fører også løbesko til herrer og damer fra de førende brands i branchen. Find modeller fra New Balance, Adidas, Brooks, Saucony og Asics.

Stil ind på din løbestil

Husk at vil altid har:

 • 365 dages bytteservice
 • Fri fragt og retur
 • Prisgaranti
 • Personlig kunderservice du kan ringe til