Pronation løbesko til damer

20 Varer

Er du i tvivl, om du har brug for løbesko med pronation? Så er du landet det rette sted. Vi gør dig klogere på pronaton, hvis du scroller ned i bunden af denne side. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Leder du efter løbesko med pronation til damer? 

Er du på jagt efter en pronation løbesko til damer, så er du kommet til rette sted. En pronationsløbesko giver din fod stabilitet og støtte, når du løber. Men betyder det, at du SKAL have en løbesko med pronation, hvis din ankler pronerer? Det dykker vi ned i herunder.

Pronation – hvad er det?

Pronation er den naturlige indadgående bevægelse din ankel laver, når du går eller løber. Dette har i mange år været anset som noget negativt og forbundet med skader, men nyere forskning viser, at det for langt de fleste slet ikke er noget problem – den store synder er nærmere, hvordan du doserer din træning.

Der findes forskellige typer af bevægelser i ankelledet; pronation, over-pronation og supination. Pronation er den almindelige bevægelse i indadgående retning, din ankel laver. Overpronation er en mere udtalt udgave af pronation og kan for nogle være rart at få stabiliseret. Supination er den modsatte bevægelse, nemlig en udadgående bevægelse, i ankelleddet.

Pronation løbesko til damer

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have en pronationssko, er du kommet til det helt rigtige sted. Udover at guide dig til den rigtige type løbesko i vores butikker, har vi også et stort udvalg af løbesko med pronation til damer, til næsten alle typer løb.
Som beskrevet ovenfor, er det ikke sikkert, at fordi du pronerer, skal du derfor også have en sko, der retter op. Det vigtigste er, at skoen er komfortabel for dig og ikke generer eller giver dig smerter. Har du tidligere erfaring med at løbe med løbesko med pronation og ikke haft gener ved dette, så kunne dette være en god indikation for, at du skal have en pronations løbesko igen.

Typer af pronation støtte

De forskellige mærker laver hver deres type af pronationsstøtte. For eksempel er ASICS kendt for kilen, der sidder på indersiden af mellemsålen og er lavet af en fastere type skum end resten af sålen. Mærker som HOKA og Saucony laver en form for ”ramme”, som guider din ankels bevægelse i en fremadgående retning. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker, og komfort og pasform kommer i første række. Man kan sagtens have udtalt pronation og ingen problemer med at løbe i neutrale sko, men for mange kan det føles godt at have lidt ekstra stabilitet om fod og ankel.

Bliv guidet til valg af din næste løbesko til damer hos Eventyrsport

Man kan ikke vide på forhånd, om man vil have gavn af at løbe med en løbesko med pronationsstøtte. Derfor er det en god idé at tage ned i én af vores 2.0 butikker, hvor vi sælger løbesko - både med og uden pronation, og du kan teste, hvilken sko der passer til dig. Her kan du prøve skoene og løbe i dem på vores løbebånd. Vi filmer dig imens, og vi kan sammen vurdere, om skoen giver dig en behagelig støtte, og om du føler, skoen passer til din fod.

Her i Eventyrsport har vi både løbesko til damer på vores webshop og i udvalgte butikker. Her kan vi guide og vejlede dig i valg af din næste løbesko, så du kan få både komfort, stabilitet og ikke mindst løbeglæde.