Brooks

”Run Happy” er Brooks’ motto og det lever deres modeller op til. Du finder specielt lette og energifyldte Brooks løbesko, men selv deres komfortsko fremmer tempoet i dit løb. Stødabsorbering, tempo og energi er keywords hos Brooks.

per side
Sorter stigendeKomfort og performence går hånd i hånd
Brooks er et løbemærke fra USA og en af verdens største producent af løbesko og -tøj, hvoraf flere af produkterne har vundet mange tests.
Brooks fokus ligger på at forene behagelig pasform og støddæmpning med optimal funktionalitet. Har du behov for en stabil sko så er der ikke mange som gør det lige så godt som Brooks.

Fra badesko til toppen af løbesko
Brooks har, som mange andre brands, forsøgt sig med lidt forskelligt i den spæde start. I begyndelsen med bade- og balletsko og nu som et af de største løbebrands i verden. Fokusset på løb opstod i 1972 i forbindelsen med Frank Shorters maraton sejr under de olympiske lege i München. Her valgte Brooks at begrænse sit fokus fra at lave mange forskellige slags sko til at lave færre, men bedre. Efter års tests og udvikling fandt Brooks vejen til at ramme 1. pladsen for bedste sko i Runner's World, ved at tilføre den først udviklede EVA skum til mellemsålen. Modellen hed Vantage, og et par af denne blev sågar bestilt præsident Jimmy Carter.

I 1999 så bestselleren, Brooks Adrenaline GTS 1 dagens lys for første gang grundet et stort fokus på stabilitet i skoene. Modellen lever i dag i bedste velgående og er, endnu, en af de bedst solgte løbesko i verden.
I 2001 valgte Brooks at gå all-in på løb.  

Styr på teknikken
Brooks inddeler deres løbesko i 3 overordnede kategorier:
Cushion – fokus på stødabsorbering og her du finder allround mængdetræningsko.
Energize – fokus på energioverførsel og her du finder mere kontante sko, der fremmer din hastighed og skridtafvikling.
Speed – fokus på tempo og her du finder interval- og racesko.

Brooks løbesko er propfyldt med teknologi som gør løbeoplevelsen fantastisk. Med unikke stødabsorberingsteknologier og nye måder at tænke stabilitet, er Brooks helt med fremme hvad angår løbesko.
Her kan nævnes DNA-loft som er at finde mellemsålen i topmodellerne. Dette er med til at give en jævn og ekstremt behagelig stødabsorbering.
Guiderails som du finder i de nye modeller af Adrenaline GTS. Disse er nu både placeret på indersiden og ydersiden. Ved at lægge dem begge steder, er skoen med til at gøre stabiliteten markant mere naturlig i styringen af pronations bevægelsen.

Find din favorit
Brooks producerer mange forskellige modeller og hos Eventyrsport har vi valgt de bedste ud. Her kan bl.a. nævnes…
Brooks Adrenaline GTS til pronationsløberen
Brooks Ghost til den neutrale løber
Brooks Hyperion Tempo til den hurtige løber

Modellerne udvikles til stadighed og nye udgaver kommer løbende til. Brooks står ikke stille.
Brooks logo