Sommerjakker

Her finder du vores store udvalg af sommerjakker til damer, herrer og børn. Jakkerne er uden eller med meget lidt for, de er oftest vind- og vandafvisende, og mange er strækbare og smidige.

  per side
  Sorter stigende

  Jakker og frakker til sommeren

  Er du på udkig efter en sommerjakke, som både ser godt ud, er komfortabel og holdbar, så tag et kig i vores store udvalg af jakker og frakker til sommeren.

  Hos Eventyrsport forhandler vi både sommerjakker til kvinder, mænd og børn, og jakkerne kommer bl.a. fra anerkendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons og Meru.

  Sol eller regn - vi har jakken til al slags sommervejr

  Sommeren har det med at være en omskiftelig årstid. Der er dage, hvor solen står højt på himlen og gavmildt sender sine varme stråler ned til os, og så er der dage, hvor sommeren pludselig synes langt væk. Måske vælter regnen ned, eller det er pludselig koldt og rusker som på en efterårsdag.

  Med så omskifteligt vejr er der af og til brug for flere forskellige sommerjakker og sommerfrakker eller for en jakke, som kan lidt af det hele. 

  Du finder et bredt udvalg af sommerjakker hos os. Vi har både de lette jakker til lune aftener, forede modeller til koldere dage og regnjakker til vejr, der på lidt for bogstavelig vis er ”strålende”.

  Sommerjakkerne fås i et væld af varianter, f.eks. med justerbar eller aftagelig hætte, lommer til mobiltelefon, udtag til hovedtelefoner og tapede sømme, som besværliggør vandindtrængning.

  Flere af jakkerne er vandtætte eller -afvisende, ligesom de også typisk er enten helt vindtætte eller -afvisende. Mange af modellerne har desuden høj åndbarhed, så de også er til at holde ud at have på i varmere vejr.

  Betyder vægten af jakken meget for dig, kan du kigge efter Haglöfs L.I.M. (Less Is More), hvor detaljerne er skåret ned til et absolut minimum. Det giver et flot minimalistisk udtryk og en lille pakvolumen.

  Tilbud på sommerjakker

  Spar penge på din næste sommerjakke eller sommerfrakke ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.

  Melder du dig ind i Eventyrsports Kundeklub, kan du desuden være blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på jakker til sommeren.

  Du kan læse mere om kundeklubben her.

  Køb både på web og i butik

  Du kan nemt og bekvemt shoppe sommerjakker her på siden, og det kan selvfølgelig både lade sig gøre via din computer, tablet og smartphone. Når du handler hos os, er der altid fri fragt og gratis retur.

  Kom også gerne forbi og se vores gode udvalg af sommerjakker i Eventyrsports butikker rundt om i landet. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og svar på dine spørgsmål. 

   

  Se også:

  Regnjakker

  Softshells

  Fleece

  Vindjakker