Sommerjakker

Her finder du vores store udvalg af sommerjakker til hele familien. Jakkerne med eller uden let for, er oftest vind- og vandafvisende, og mange er strækbare.

  per side
  Sorter stigende

  Sommerjakker og -frakker til de varme måneder

  Solens stråler varmer landskabet godt op i løbet af dagen – men måske er vinden lidt kølig, eller skyerne gør luften kold nok til en let jakke?

  Mangler du en praktisk jakke til de tidlige morgener inden arbejde? Eller måske skal du sidde ude ved et lejrbål med en kop dampende varm kaffe eller på en hyggelig terrasse med et godt glas vin selv mørkets frembrud, når duggen falder? 

  Hvis du er på udkig efter en god sommerjakke, som både er flot, komfortabel og holdbar, så tag et kig i vores store udvalg af jakker og frakker til sommerbrug til hele familien.

  Hos Eventyrsport forhandler vi et stort udvalg af sommerjakker til damermænd og børn i mange flotte farver, med forskellige grader af isolering og med et hav af forskellige anvendelsesmuligheder. 

  De lækre forårsjakker i vores sortiment produceres af anerkendte mærker som HaglöfsFjällrävenArc’teryxDidriksons og Me°ru’ og mange, mange flere.

   

  Sol eller regn - vi har jakken til al slags sommervejr

  Sommeren har det med at være en omskiftelig årstid, særligt herhjemme i Danmark. Derfor er det også nødvendigt med den rigtige påklædning – altså udover de gode sommersandaler og den kortærmede t-shirt, som jo er sommerens essentials i de flestes garderober.  

  Der er dage, hvor solen står højt på himlen og gavmildt sender sine varme stråler ned til os… Og så er der dage, hvor sommeren pludselig synes langt, langt væk. Måske vælter regnen ned, eller også er det pludselig koldt og rusker som på en efterårsdag.

  Med så omskifteligt vejr er der ofte brug for en god sommerjakke eller -frakke – eller måske endda flere forskellige, så man er klar på lidt af hvert af, hvad sommervejret har at byde på.  

  Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af smarte og praktiske sommerjakker til hele familien. Vi har både de lette jakker til lune aftener, forede modeller til koldere dage og regnjakker til vejr, der på lidt for bogstavelig vis er ”strålende.”

  Hvis du er i tvivl om, hvilken jakke, der er den helt rigtige for dig, kan du med fordel tage et kig i en af vores mange guides til udstyr på bloggen. 

   

  Smarte sommerjakker til alsidigt brug

  Sommerjakker fås i et væld af varianter, og her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg med smarte funktioner; for eksempel med justerbar eller aftagelig hætte, lommer til mobiltelefon, udluftningsmuligheder, udtag til hovedtelefoner og tapede sømme, som gør det svært for regn og vand at finde ind gennem syningerne. 

  Flere af jakkerne er vandtætte eller -afvisende, ligesom de også typisk er enten helt vindtætte eller -afvisende. Mange af modellerne har desuden høj åndbarhed, så de også er til at holde ud at have på i varmere vejr.

  I vores udvalg af sommerjakker finder du både åndbare og vandtætte skaljakker samt praktiske regnjakker, som kan holde til al slags sommervejr – både det varme og det ruskende. Nogle modeller har en membran, mens andre er lavet i vandtætte eller vandskyende materialer. 

  Til de mildere sommerdage har vi også et bredt udvalg af de vindtætte og strækbare softshells samt lette vindjakker, som er lækre og nemme at have med på ture ud i det blå en blæsende men lun dag. Dem kan man også med fordel supplere med et lunt mellemlag indenunder, hvis det er lige en tand for koldt. 

  I udvalget af sommerjakker finder du også masser af forskellige former for bløde fleece-jakkersmarte anorakkeralsidige hybridjakker og flotte trenchcoats, som kan bruges til både rejse og hverdag. 

  Til de koldere dage er der også masser af let forede sommerjakker med dun eller fiberfyld, som giver lidt mere varme end de andre modeller. De kan også bruges som et isolerende mellemlag under en god skaljakke, når kalenderen bevæger sig hen imod vinter.   

  Hvis vægten på jakken betyder meget for dig, kan du også med fordel kigge efter Haglöfs L.I.M.-serie. I ”Less is More”-serien er detaljerne er skåret ned til et absolut minimum, så vægten er helt i bund – og så er kollektionen tilpasset det nordiske klima. Det giver et flot minimalistisk udtryk og en meget lille pakkevolumen på din næste funktionelle sommerjakke.

   

  Tilbud på gode sommerjakker

  Hvis du er på udgik efter en god sommerjakke til en skarp pris, kan du med fordel kigge forbi vores store outlet. Her har vi altid et godt udvalg af billige sommerjakker – uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten, funktionaliteten eller designet. 

  På outletten finder du også skarpe priser på alt det grej og beklædning, som gør sommermånederne (og alle de andre stunder) i naturen helt magiske. 

  Melder du dig ind i Eventyrsports Kundeklub, vil du desuden være blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på jakker til sommeren.

   

  Køb sommerjakker på web og i butik

  Husk, at du altid kan læse meget mere om det forskellige sommerjakker inde under deres specifikke produktbeskrivelse, og på vores store blog kan du blive meget klogere på udstyr og beklædning, så du får den helt rigtige jakke klikket hjem. Når du handler hos os, er der altid fri fragt og gratis retur samt 365 dages returret.

  Kom også gerne forbi og se vores gode udvalg af sommerjakker i Eventyrsports butikker rundt om i landet. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og svar på dine spørgsmål.