Fleece

Her finder du vores store udvalg af smarte, varme fleecetrøjer, -jakker og -bukser til børn og voksne. Fleece i mange tykkelser og strukturer, tekniske modeller til sport og tur og helt enkle til hverdag.

  per side
  Sorter stigende

  Klæd dig varmt på med blød fleece

  Klaprer du tænder ved tanken om blæsende efterårsdage og kolde vintermåneder? Med lækkert fleecetøj er du godt sikret mod kulde og blæst.

  Vi har et stort udvalg af fleecetrøjer, fleecejakker, fleecebukser og fleecehoodies til alle aldre.

  Alletiders materiale til alle tider

  Til kølige forårs- og sommeraftener, til det ruskende efterårsvejr eller snefyldte, kolde snemåneder. Fleece passer fremragende til det hele, for det er både blødt, behageligt og isolerer godt mod kulde.

  I vores udvalg her på siden finder du fleecetrøjer, fleecejakker og fleecebukser, og der er mange forskellige varianter at vælge imellem. Vi har bl.a. både tynde og mere vamsede, tykke fleecetrøjer og -jakker med for. 

  Blandt vores trøjer finder du modeller med høj hals og uden hætte, men vi har også flere fleece hoodies. En fleecehættetrøje er f.eks. ganske velegnet til ski og snowboard. 

  Fleecetøj er i det hele taget velegnet til diverse fysiske aktiviteter og outdoor, da fleece er slidstærkt og hurtigtørrende, ligesom det fungerer rigtig godt som del af lag-på-lag-beklædning.

  I vores sortiment finder du også enkelte fleecebukser til voksne og børn, og de er både bløde, hyggelige og varme at have på.

  Meget af tøjet her på siden er lavet i genanvendte materialer, og flere af produkterne er mærket med bluesign®, som er den mest strikse miljøstandard på markedet.

  Fleecetøj på tilbud

  Køb fleece og spar penge!

  Vi har ofte gode tilbud og udsalg, og ved at trykke lige her eller benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden kan du se en samlet oversigt over de af vores fleecejakker, -trøjer og -bukser, som netop nu er på tilbud.

   

  Se også:

  Strik og trøjer

  Alle jakker