Fleecejakker

Her finder du vores store udvalg af smarte, varme fleecetrøjer, -jakker og -bukser til børn og voksne. Fleece i mange tykkelser og strukturer, tekniske modeller til sport og tur og helt enkle til hverdag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Klæd dig varmt på med fleece jakker

  Klaprer du tænder ved tanken om blæsende efterårsdage og kolde vintermåneder? Med en lækker fleece jakke er du godt sikret mod kulde og blæst, idet fleece er meget isolerende og holder godt på varmen.

  Fleecejakker er ikke velegnet som overtøj på regnfulde dage, da fleece ikke er vandtæt. Derimod er fleece ideelt som mellemlag på kolde dage - enten under en almindelig jakke eller en regnjakke. På kølige sommeraftener kan fleece jakken også sagtens bruges som en varm og isolerende trøje.

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af fleecetøj til hele familien - både fleecetrøjer, fleecejakker, fleecebukser og fleecehoodies. Vores fleecejakker kommer fra anerkendte mærker som; Didriksons, Fjällräven, Haglöfs, Helly Hansen og Trespass. Vores store sortiment betyder, at du ikke behøves at gå på kompromis med hverken farve eller model - vores udvalg har det hele. Både de farverige fleecejakker og de klassiske sorte fleecejakker.

  Hvad er fleece?

  Fleece er et syntetisk materiale, som ofte bruges til fremstilling af blødt og varm beklædning. Fleece er kendt for sin blødhed, letvægt, isolerende egenskaber og hurtigtørrende karakteristika.

  Fleece anvendes i forskellige beklædning som trøjer, jakker, huer, handsker og tæpper. Det bruges derudover også som foring for at give ekstra varme og komfort.

  En af de store fordele ved fleece er dens isolerende evne. Fleece har en god varmeeffekt og hjælper med at holde kroppen varm. Derudover er det åndbart, hvilket betyder, at det giver mulighed for luftcirkulation og hjælper med at forhindre overophedning.

  Fleece er hurtigtørrende. Det kan blive fugtigt, men det forbliver varmt og bekvemt, da det ikke absorberer meget vand og tørrer hurtigt, hvis du skulle risikere at blive fanget i en regnbyge.  

  Hvorfor skal du vælge fleece?

  Til kølige forårs- og sommeraftener, til det ruskende efterårsvejr eller snefyldte, kolde snemåneder. Fleece passer fremragende til det hele, for det er både blødt, behageligt og isolerer godt mod kulde.

  I vores udvalg her på siden finder du forskellige varianter. Vi har bl.a. både tynde og mere vamsede, tykke fleecetrøjer og -jakker med for. 

  Blandt vores trøjer finder du modeller med høj hals og uden hætte, men vi har også flere fleece hoodies. En fleecehættetrøje er f.eks. ganske velegnet til ski og snowboard. 

  Fleecetøj er i det hele taget velegnet til diverse fysiske aktiviteter og outdoor, da fleece er slidstærkt og hurtigtørrende, ligesom det fungerer rigtig godt som del af lag-på-lag-beklædning.

  Meget af tøjet her på siden er lavet i genanvendte materialer, og flere af produkterne er mærket med bluesign®, som er den mest strikse miljøstandard på markedet.

  Vask af fleece jakke

  Det er muligt at vaske din fleecejakke i vaskemaskinen, men det er vigtigt, at du følger vaskeanvisningen på jakken, inden du går i gang.

  Inden du vasker din fleecejakke, er det en god ide at tømme alle lommer og lyne dem igen, så lynlåsene bevares bedst muligt.

  Fleece kan tåle at blive vasket på 30-40°C. Sørg for at brug noget special vaskemiddel og undgå skyllemiddel. Fleece er vandabsorberende, så det kan være en god ide at give fleecejakken et ekstra skyl, så du er sikker på, at alt vaskemiddel er ude.