L.I.M – letvægtsserie fra Haglöfs tilpasset det nordiske klima

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
L.I.M – letvægtsserie fra Haglöfs tilpasset det nordiske klima
Råd og vejledning
29 April 2020

L.I.M – letvægtsserie fra Haglöfs tilpasset det nordiske klima

Du behøver ikke vinke farvel til funktionalitet og holdbarhed, når du vælger letvægtstøj til dit friluftsliv.

 

Minimal vægt og maksimal funktion – det er kernen i Haglöfs’ L.I.M-serie. Den rummer ultralet beklædning, som beskytter effektivt mod barskt og uforudsigeligt vejr, og som samtidig giver din krop frihed til mere fysisk udfoldelse, længere distancer og flere oplevelser. L.I.M-serien er velegnet, hvad enten du elsker lange vandreture, vandring i højt tempo, terrænløb eller dagligdagens oplevelser i det fri.

 

Vedholdende vandring mod det endnu bedre
Gennem årtier har L.I.M-serien været helt fremme inden for let outdoorbeklædning, og hver sæson bryder Haglöfs nye grænser. Resultatet er en stadig udvikling af outdoorbeklædning, som næsten intet vejer, men som alligevel fungerer overbevisende, når det gælder f.eks. holdbarhed, åndbarhed, vandtæthed, vindtæthed og evnen til at kunne pakkes og fylde minimalt.

 

Less Is More
L.I.M står for ”Less Is More”. “Less” betyder, at Haglöfs fjerner alt unødvendigt og gør tøjet så let som overhovedet muligt uden at gå på kompromis med dets funktion. ”More” betyder, at tøjets lethed og andre egenskaber gør det muligt for dig at gøre mere, tilbagelægge større afstande og få flere og større oplevelser.

 

Skabt til nordisk vejr og klima
L.I.M-serien er tilpasset det nordiske klima og omskiftelige vejr. Alt fra stoftyper, sømme, manchetter, lommer, forstærkninger og andre detaljer er gransket nøje for at sikre minimal vægt og maksimal performance.

 

L.I.M fra yderst til inderst 
Serien omfatter blandt andet regnjakker, regnbukser, isolerende mellemlag, basislag, bukser, T-shirts og fodtøj. Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af tøj og fodtøj fra L.I.M-serien, som er klar til store oplevelser sammen med dig – på den lette måde.


Se alle produkterne fra L.I.M. her 

Se alle Haglöfs' produkter her

 

L.I.M.

Råd og vejledning
Posted: April 29, 2020
Forfatter: Eventyrsport Blogger