Sommerjakker til damer

84 Varer

Her finder du damejakker til sommerbrug. De kan være mere eller mindre vindtætte og strækbare, og stilen spænder fra klassiske vindjakker til funktionelle softshells.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lette, flotte sommerjakker og sommerfrakker til damer

Skal du have en ordentlig jakke eller frakke til sommeren, der kan fungere i både sol og regn, så tag et kig i vores store udvalg af sommerjakker til damer.

Du finder lette jakker, som passer perfekt til de lune aftener på terrassen, men også forede jakker og regnjakker til de koldere og vådere dage, som vi alle sammen godt ved også kan være en del af sommervejret.

Vores sommerjakker og sommerfrakker til kvinder er af høj kvalitet og kommer fra anerkendte mærker som blandt andre Fjällräven, Haglöfs, Didriksons og Meru.

Bliv klar til både sol og regn

Der er nu noget ganske særligt over sommeren. Dagene er lysere og længere, fuglene kvidrer, blomsterne er sprunget ud, og måske er det også dejlig varmt.

Det er dog ikke altid til at regne med solskinsvejret, selvom kalenderen for længst har annonceret, at sommeren er kommet.

Skal du have den rette sommerjakke, er det derfor en god idé at finde en jakke, som kan holde dig tør og tilpas, uanset om vejret viser sig fra sin mest sommerlige side eller minder om regntid.

I vores udvalg af sommerjakker til damer finder du lette jakker, for eksempel bløde softshells, men også forede jakker og regnjakker. Jakkerne er af høj kvalitet og særdeles funktionelle, men du behøver ikke gå på kompromis med designet af den grund.

Flere af vores sommerjakker til kvinder er vandtætte eller -afvisende, og du finder også vindtætte eller -afvisende modeller.

Sådan finder du den rette damesommerjakke 

Nøglen til at finde den rette damesommerjakke er, at du først og fremmest skal finde ud af, i hvilke situationer du skal have jakken på. Når du har gjort dig det klart, hvad du skal bruge jakken til, kan du også liste op, hvilke egenskaber den bedste sommerjakke for dig skal have.

Egenskaber som for eksempel en hætte kan være god, hvis du skal ud i blæsevejr eller regnvejr, også om sommeren. En hætte beskytter hovedet og halsen mod det værste regn og blæst, hvilket også giver en større komfort.

Jakker med mange lommer er praktiske, hvis du skal på vandretur, eller du bruger mange redskaber, når du er udendørs. Mange lommer giver masser af plads til opbevaring af småting, som du kan have lige ved hånden. Så behøver du ikke at skulle grave helt ned i bunden af din rygsæk, hver gang du mangler en lille ting.

En vandtæt sommerjakke er god, hvis du skal bruge din sommer et sted, hvor det regner meget. Vælger du en vandtæt sommerjakke, er det en god idé at se på vandsøjletryk, da der er forskel på, hvor meget vand en sommerjakke kan holde til. Du kan blive meget klogere på vandsøjletryk på vores blog.

Tænk eventuelt også over, om du vil have en lang eller kort sommerjakke. En lang jakke giver mere læ til det øverste af benene, mens en kort sommerjakke giver dig fuld mobilitet til at gå, hvis du skal ud og være aktiv.

Fjällräven er gode til sommerjakker til damer

Et mærke, der er stærkt repræsenteret i vores udvalg af sommerjakker til damer, er Fjällräven, og det er der en særlig grund til. Fjällräven er et mærke med mange år på bagen, og de er kendt for deres høje kvalitet, og deres tidløse designs. Nogle af deres modeller af jakker har faktisk været på markedet siden 1970’erne, og de holder stadig den dag i dag.

Mange af Fjällrävens sommerjakker til damer er lavet i et materiale, der hedder G-1000®. Det er et materiale, som mærkets grundlægger udviklede, fordi der skulle bruges et robust og slidstærkt materiale til telte, men det endte med at være for tungt til lige dette formål. Til gengæld blev der syet en jakke af det, og det blev starten på rigtig mange af de Fjällräven-modeller, som du kender i dag.

Der er siden blevet udviklet på materialet G-1000®, så der findes forskellige versioner, så du kan finde Fjällräven-jakker, der passer til forskellige formål, klimaer og aktivitetsniveauer.

Tilbud på sommerjakker til kvinder

Leder du efter et godt tilbud på damesommerjakker, så kan du finde det her. Du kan bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden ude i venstre kolonne, og så får du et fuldstændigt overblik over, hvilke modeller der er på tilbud lige nu.

Ønsker du at være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på tøj til kvinder, herunder på sommerjakker, så kan du blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Køber du en af vores sommerjakker til damer, der er lavet i G-1000®, tilbyder vi dig som medlem at få vokset jakken gratis, og dette er blot en af de mange fordele ved at være medlem hos os.

Uanset om du er medlem eller ej, får du altid gratis fragt og retur samt 365 dages bytteservice, og du kan sagtens bytte dit onlinekøb i en af vores butikker i stedet for at sende sommerjakken tilbage. Det giver dig muligheden for trygt at købe din nye sommerjakke her hos os.