Vindjakker

140 Varer

Her finder du vores udvalg af jakker, som er helt eller næsten vindtætte, men ikke vandtætte. Der er modeller til børn og voksne i forskellige stilarter og materialer, både enkle og mere avancerede.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vindjakker til herrer, damer, drenge og piger

Svag vind, frisk vind, stiv kuling, storm, orkan. Vi oplever lidt af alle vindstyrker her i landet, og særligt henover efteråret og vinteren får vi de højeste vindhastigheder. Når vinden får godt fat i træer og blade, er det nemt at komme til at fryse, bare du hører vindens susen, og derfor er det godt med en god vindjakke, der kan holde vinden ude.

Står du og mangler en vindjakke, så er du kommet til det helt rigtige sted. I vores udvalg finder du både korte og lange vindjakker, tynde og lette vindjakker, vindjakker med hætte samt mange andre. Vi har vindjakker til både herrer, damer, drenge og piger, så du kan klæde hele familien på, hvis det er nødvendigt - eller du kan selvfølgelig også nøjes med en kvalitetsvindjakke til dig selv.

I udvalget hos os i Eventyrsport finder du masser af kendte mærker som for eksempel Fjällräven, Lundhags og Arc’teryx samt mange flere, så der er masser at gå på opdagelse i.

Hvad er en vindjakke?

En vindjakke er en vindtæt eller vindafvisende jakke, der beskytter din overkrop mod vinden, så du ikke bliver kold af de vindpust, du møder på din vej. De fleste vindjakker er korte, men der findes også lange vindjakker, der yder ekstra beskyttelse til det øverste af benene, hvis du har en tendens til at være lidt kuldskær.

Vindjakker har mange forskellige udformninger, så du kan finde en model, der passer til dine behov. Der findes for eksempel masser af vindjakker med hætte, hvilket er rigtig praktisk til at sørge for, at der ikke kommer ligeså meget vind til hverken hovedet eller halsen. Der findes dog også masser af vindjakker uden hætte.

Vindjakker er ikke vandtætte, så de egner sig ikke til lange ture i kraftig regn, da du hurtigt vil blive gennemblødt. Har du behov for en vandtæt jakke, der kan holde dig tør uanset om det smådrypper, eller du er ude i et sommerskybrud, så kan du tage et kig på vores regnjakker, hvor du helt sikkert kan finde det, du leder efter.

Sådan finder du den rette vindjakke til dig

Skal du ud at vandre i Alperne i Tyrol over sommeren, eller er din kalender booket op med actionprægede dage i Norges fjelde? Der er forskel på, hvilken type vindjakke du har behov for, alt afhængig af hvad du skal lave, når du er udendørs, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke bare køber den første, den bedste vindjakke. Men hvordan finder du så den rette vindjakke?

Når du skal vælge, er det en god idé at tænke over, hvilken årstid du skal bruge din vindjakke. Det giver dig en god fornemmelse af, hvor tyk en vindjakke du skal vælge. Skal du for eksempel være ude en lun sommerdag, er en tynd vindjakke en god mulighed for dig, så du ikke kommer til at få det alt for varmt. Skal du derimod ud og gå i blæsevejr på en af efterårets sidste dage, vil det være en god idé at vælge en varmere vindjakke. Det kunne for eksempel være en anorak med for.

Skal du være meget aktiv, har du måske mere behov for en let vindjakke, så du ikke bliver tynget af jakkens vægt. Der findes mange meget lette vindjakker, og vi har flere modeller i vores sortiment, der vejer helt ned til omkring 100g, så jakken både er let, når du har den på, men også sørger for, at oppakningen ikke vejer for meget, hvis jakken skal pakkes ned.

Har du behov for en fleksibel vindjakke, der passer godt til et højt aktivitetsniveau, men betyder vægten ikke så meget for dig, kan du også vælge en softshellvindjakke. Denne type jakker er lavet i et fleksibelt og åndbart materiale, hvor komforten er helt i top, samtidig med at du får en vindafvisende jakke.

Er du ferm til at løbe, ved du helt sikkert også, at en god løbejakke, der kan tage det værste vind, er guld værd. Vi har i vores udvalg flere vindjakker til løb, så du kan finde en model, der er lavet med løbesporten in mente, så du både får masser af åndbarhed og mobilitet.

Åndbarhed er en rigtig god egenskab i en vindjakke, da det tillader, at du kan slippe af med overskudsvarme, når du har behov for det. Rigtig mange af vindjakkerne i vores sortiment er lavet i materialer, der giver god åndbarhed og sikrer, at du ikke kommer til at svømme i sved, hvis du er meget aktiv.

Brug vindjakken året rundt

Som nævnt kan du sagtens have behov for en vindjakke om sommeren, for blæsten er for det meste ligeglad med årstiden, og du kan sagtens møde kolde vindpust i juli såvel som januar. Derfor kan det være rart med en vindjakke, der kan bruges året rundt.

Skal du bruge din vindjakke, når det bliver lidt koldere, kan du oppe din beklædning efter 3-lags-princippet. Brug for eksempel en varm fleece som mellemlag under vindjakken, eller vælg en sweater eller hættetrøje i et varmt materiale.

Find din nye vindjakke på tilbud hos os

Uanset om du skal have en lang vindjakke, en vindjakke med hætte eller vindjakker til hele familien, så kan det være rart, at prisen ikke løber løbsk. I venstre kolonne længere oppe på siden kan du finde filteret ”kun tilbud”, hvor du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke vindjakker der er tilbud på netop nu.

Husk også, at vi tilbyder både gratis fragt og retur samt 365 dages bytteservice. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker for at kigge på vores store udvalg af vindjakker i levende live, og vores kompetente personale hjælper dig gerne med at finde den rette jakke til dig.