Hybridjakker

54 Varer

Hybridjakker til hele familien. Hybridjakker består af to eller flere jakker, som er kombineret. Jakkerne kan holde til lidt af alt slags vejr, hvorfor de er perfekte til både herrer, damer og børn. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hybridjakker giver dig de bedste egenskaber fra forskellige jakker 

Mangler du en jakke, der både er god til hvis det regner lidt, hvis det blæser eller hvis det er lidt køligt? Og skal den helst give dig god bevægelsesfrihed, så du kan have den på, både når du er på vandretur, når du skal til og fra arbejde, eller når du er i haven og ordne ukrudt? Så er en hybridjakke nok en jakke for dig.

Vi har masser af forskellige hybridjakker til både herrer, damer og børn. Vi har et stort udvalg med mange forskellige mærker, for eksempel kvalitetshybridjakker fra Didriksons og Peak Performance. Vi har selvfølgelig hybridjakker i et bredt udvalg af størrelser, samt mange forskellige udformninger og farver.

Hvad er en hybrid jakke?

Det korte svar på, hvad en hybridjakke er, er, at det er en jakke, der tager egenskaber fra flere forskellige typer af jakker og kombinerer i én. Det er altså en hybrid mellem flere forskellige typer overtøj.

Der findes flere forskellige kombinationer i hybridjakker. Det kan for eksempel være en dunjakke, der har ærmer og ryg i fleece. Men der er også modeller, hvor dele af jakken er vandtæt. Længere oppe på siden, kan du læse mere om de forskellige modeller og hvilke typer jakker, der kombineres i én.

En hybridjakke kan både bruges som en jakke i sig selv, men den kan også bruges som et isolerende mellemlag i en lag-på-lag konstruktion. Det er smart, hvis du skal ud på en længere tur, da du kan bruge en varmere jakke udenpå, som for eksempel en dunjakke eller en parka. Eller du kan tage en helt vandtæt regnjakke udover, hvis det står ned i stænger, og du har behov for en jakke med et højt vandsøjletryk til at holde dig tør.

Vælg den rette hybridjakke

Da der findes forskellige typer hybridjakker, der giver dig de bedste kvaliteter fra flere forskellige jakker, så skal du også vælge rigtigt, når du køber en hybridjakke. Du vil nemlig få allermest glæde ud af din nye jakke, hvis du vælger én, der passer til det formål, du skal bruge den til. Der er for eksempel ingen grund til at vælge en hybridjakke med dele af jakken, der er vandtætte, hvis du ikke skal bruge jakken i regnvejr.

Du skal derfor tænke over hvilke situationer, du vil bruge jakken i. Skal du for eksempel bruge hybridjakken til løb, så er det en god idé at vælge en model, der er lavet i et strækbart og åndbart stof, som giver dig fuld bevægelighed og tillader dig at slippe af med overskudsvarme, men som samtidig er vindtæt, så du ikke bliver kold på løbeturen. Vi har enkelte modeller, der er lavet specifikt til løb.

Skal du ud at vandre, kan du vælge en model med dun- eller fiberfyld samt paneler og ærmer i fleece. Det giver dig god bevægelsesfrihed, samtidig med at du har et isolerende materiale i jakken, der kan holde dig varm. Du kan også overveje, hvor tyk isoleringen i jakken skal være, så den passer til det klima, du skal ud i. Er fyldet lavet af dun, skal du holde øje med jakkens fyldkraft - jo højere fyldkraft, jo varmere er jakken.

Tænk grønt, når du køber hybridjakke

Er det vigtigt for dig at tænke på miljøet, når du køber nyt, så kan du sagtens overveje bæredygtighed, når du skal finde din nye hybridjakke. Vi har gjort det let for dig at finde de bæredygtige modeller - du skal bare bruge filteret ”Careful Choice” i venstre kolonne, og så giver vi dig et overblik over de hybridjakker, hvor der bliver tænkt på både miljø og arbejdsvilkår, når jakken fremstilles.